CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 9-2-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 9-2-2020 08:32 PM
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 11:46 AM
Kak kiah tau hahah sbb video tu Kak Kiah tgok... Abg dia kan pengacara terkenal Malaysia so muka l ...


Oo... X tau abangnya pengacara terkenal... Siapakah? Tp dah arwah kan..

Updated: Dah tahu siapa sebab dah baca komen2 kemudian.. Abang dia tu pun baik je nampak.. Xde kontroversi sepjg dia berkhidmat. Kalau ada pun dlm kalangan org TV3 dan sebidang je kot.. Tp x pernah baca benda x baik ttg dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 9-2-2020 10:48 AM
antara list2 bedio aksi2 terlampau selebriti
masa zaman bbnu dedolu


Siyeslaa yasmin hani?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:40 PM | Show all posts
Tak familiar sangat pasal babyrina ni tapi pernah la baca pasal dia. Dan yang pasti, perempuan dalam gambar tu memang lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 08:28 PM
Maksudnya masih aktif sampai la ni kah?

tak pasti laa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 8-2-2020 01:02 PM
muka pramugara tu ok lagi dari muka adik ML

adik ML ni bini dia dari benua eropah, lawa plak tu ...

Haruan makan anak ni pun akak baca dlm forum dulu. Tp dah x ingat.. Memory terlalu kecil kalau bab2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 06:25 PM
Pasal citer fantasi Artis konon dia berfantasi 5 some sekali hentak dia... actually tu bukan dia b ...

Bab 5some tu pun ada kawan cakap entah2 dah jadi tp nak coverline kata fantasi.. Akak ooo kan aje..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 07:06 PM
Tu yang mana?? Alaa pelakon dua org org tu penyanyi jgak... Sekarang still aktif walau dh kertu...

Yang baru2 ni keluar i terview mengenang kenangan lalu tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 08:36 PM
iya, sejak di medical school lagi semasa dia masih overseas dgn sy kawan sy tu ckp gitu
now dia d ...

Hai @ipes2 . Lama x namoak. Busy la tu kan..

Rupanya ada kisah silam yg boleh disahkan..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 08:27 PM
Wah! Ayah shernazz ni la yg otai.. Akak suruh suami akak register Cari pun sudahnya akak yg regist ...

Walllawei anak.meracun apak tengok korea ..hahaha

Yezza...ayah iols kenalkan cari tapi yang website yang cari sana...yang utk search games...masa tu ayah iols baru.beli pc...jadi kawan kawan dia suggest la.masuk cari.ayah iols pon masuk la..tunjukkan iols..hahahaaha

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 07:42 PM
Akak edit perkataan pertama akak dlm ni.. x perasan ejaan dari ‘a’ jadi ‘i’. Ampoonnnn..
So ...

Iols bagi ebook permata yang hilang kat husband is..dia tak reti bukak..hahaha
Hadoi la

Dia kata kenapa kena baca..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 8-2-2020 01:24 AM
Yg ni dgn ustaz selebriti tu kan. Ada dia up video ke gambo br lepas main yg di blurkan. tp mcm dp ...

Ritu ada bc dlm fb fren. Dia ckp UAi.tu jgn mcm2. Igt org boleh lupa ke bideo dia. Tpi msa tu mls nak tya siapa. Dah u ckp mcm ni. Baru tertingat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 8-2-2020 10:11 PM
baby rina ni pnah jdi muka dpn mgazine erotika meleiss x silap

Majalah Malaysia ke?
X pernah dengar lagi majalah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 9-2-2020 10:48 AM
antara list2 bedio aksi2 terlampau selebriti
masa zaman bbnu dedolu


Dalam lapan2  ni akak x pernah tgk .
Tapi x pernah tahu Yasmin Hani, Ustaz janggot & Nasha pun ada cerita yg terkeluar..Ingatkan Nasha kes tuan rumah pasang hidden camera je kat apartment dia dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 9-2-2020 02:03 PM
A'ah. Tapi takpa, jiwa muda penting huntok awet muda.

Ya!
Sangat tepat sekali! .
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 9-2-2020 02:42 PM
Hahahahahahhahaha.... Naseb sempat sibuk...UFO Kak Kiah pon dh siap repair Kak Kiah dh nk balik pl ...

Untung kakkiah.. Time sibuk telenovelacorona ni la dan2 ufo buatan China tu siap utk bawa kakkiah balik planet Zuhal...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
JRmommy replied at 9-2-2020 02:46 PM
Haa laa kann .. I ingat lagi pernah mintak daddy bawak balik disket utk subject Kajian Tempatan (d ...

Anak2 zaman la ni siap gelak guling2 jatuh tangga bila akak keluarkan floppy disc yg simpan assignments zaman belajar dulu, video tape time kahwin dulu & cassette Syed Sobrie. Nak acu kat mana memang dah xde punca dah.. Tp tetap simpan harta karun zaman purba..
makan space betul benda2 tu! Tp sentimental value..
Kesian diaorg yg dah pernah buat video yg asalnya utk simpanan sendiri tapi akhirnya leaked. Sampai bila2 benda tu bergeyantangan dalam internet ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 9-2-2020 08:49 PM
tak pasti laa.

Mungkin dah bertaubat dah skrg. ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 9-2-2020 09:58 PM
Iols bagi ebook permata yang hilang kat husband is..dia tak reti bukak..hahaha
Hadoi la


Wah! Ada ebook dah ke?
X boleh la nak balut pakai wrapper pulak.. Kawan akak punya idea.. Time class Bahasa Malaysia, mata lecturer kitorng dah ditipu dgn buku tu. Elok je kawan tu belek selai2 dgn penuh tekun.. Walhal orang lain tgh buat rumusan novel time tu! Dia tgh meneliti kandungan ‘novel’ lain. Akakakkaka!!!!  

Yang penting semua ingat jasa PYH hadiah dari tunang akak time tu. Tp pengakhiran semester, buku dah hilang.. Sedih. Buku ilmu tu.. Tp ada akak jumpa dijual secara online. X tahu dah ada ebook pulak.

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 08:35 AM
Wah! Ada ebook dah ke?
X boleh la nak balut pakai wrapper pulak.. Kawan akak punya idea.. Time c ...

Ada ebook
Bespremg iols bagi
Dah la.melalui email opis
Besor jugak file dia
Xpasti ada lagi ke tak..sebab laptop iols dh jahannam...huhuuu....
Hard disk ada kat adek iols.sebab dia godek godek laptop.iols hari tu...
Masa.memula.kawin mmg teruja nak baca
Bila dh lama.kawen

Alahai..nak.bukak buku tu pung malas..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 08:21 AM
Anak2 zaman la ni siap gelak guling2 jatuh tangga bila akak keluarkan floppy disc yg simpan assign ...

Dolu masa.belaja
Floppy disk ni.dijual.rm1 je per pc
Buat presentation plak kena buat dalam 2 disket..
Hahahaa...choi btol
Pastu tahun 2005 baru mampu nak beli pen drive...tu pung memori 128mb je..haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 05:52 PM GMT+8 , Processed in 0.110384 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list