CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 9-2-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
JRmommy replied at 9-2-2020 02:41 PM
Apa tajuk novel ni?

Babyrina by Ridhwan Saidi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 9-2-2020 02:42 PM
Hahahahahahhahaha.... Naseb sempat sibuk...UFO Kak Kiah pon dh siap repair Kak Kiah dh nk balik pl ...

Alaaaaaa kakkiah ngade laaa ... Planet tgh musim banjir ni .. Takyah balik laa .. Lagipun Bumi kan tgh sbok coronovirus ingat alien bg ke kakkiah balik..  Hahaha wekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 9-2-2020 02:46 PM
Babyrina by Ridhwan Saidi.

Thanks sis
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 02:54 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-2-2020 02:05 PM
Takleh lawan sofa merah. Or bidyo semburit. Or Nuar China doll. Suma ni jauh lagik entertaining, b ...

thread trus kena pagar sblum FBI menceroboh msuk
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 05:51 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 10:22 PM
Mcm Kak Kiah ..laki mix kokusen   hahaha Kak Kiah mixed Indian n arabian .. kalau di izin tuhan Ka ...

Exotic mix tu kak.
Nnt anak surely bijak sbb new genetic materials dan tentu cantik sbb new looks utk mata kita yg biasa tgk only org mlayu di jln jln or org putih if on tv
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 06:51 PM
Ingatkan i yg paling tua dlm ni. Hahaha

Pinky, akak remaja purba tau..
Harap maklong.

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 07:21 PM
Bukan tadi kak leen ckp pasal video ainena ahmad b... So tu Kak Kiah tanya seyes ada ke?? Tp Kak L ...

Thanks Kakkiah.
Muah sikit!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 05:53 PM
Pinky, akak remaja purba tau..
Harap maklong.

Ahahahhaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 07:50 PM
Tak tahu pulak. Ikutkan kes tu 1994. Katakanlah unir dia masa tu 15 tahun.. Now dah 39/40  dah

Dia dakwa dan buat report vogol  walau sebenarnya bukan kan? Cuma sebab masih bawah umur, digunakan dakwaan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 7-2-2020 10:05 PM
zaman dial up
pc besar gedabak
browse pun pakai netscape navitagor

Leceh tau nak dial up network zaman tu. Akak lebih rela buat kad je. Utk boyfriend, utk kengkawan dan suka buat bebanyak dan tepek atas meja kat maktab Lepas tu gunting gambar Syed Sobrie dan tepek kat frame card..
Tp masa tu x tahu babyrina pun.. Zaman tu geng akak sibuk dgn buku Permata Yg Hilang...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 10:11 PM
Mohon momod admin naik pagar tahap 5 plz sbb Kak Kiah nk tumpah kn kopi

Nak tumphkan kopi kaw @ kopi cair je ni, kakakiah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 9-2-2020 08:17 PM
cupu replied at 7-2-2020 11:06 PM
Zaman u best..ada bilik buat sewa vcd..tgk ramai2..zaman la sorang2 hadap youtube sorang satu


Akak edit perkataan pertama akak dlm ni.. x perasan ejaan dari ‘a’ jadi ‘i’. Ampoonnnn..
Soalan pembaris..
Korang tgk video reramai tu, apa perasaan? Malu? Layan perasaan memasing? Ke kecoh mcm tengok bola?
Akak tgk dgn husband pun segan. Buka buku Permata Yg Hilang dgn 2,3 org coursemates dulu pun jadi malu. Sudahnya walau buku tu tunag akak yg bagi sebab kat Ganu senang dapat time tu, akak juga yg x khatam selai2 buku tu... Coursemate sorang tu siap buat ulasan kat kami2 time buat coursework tau.. Sudahnya coursework x selesai bincang tp bincang pasal buku tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 7-2-2020 11:09 PM
Iols penah kena cmni kakiah. Sekali dpt signal porno. Tah sapa la tgk porno malam2

Tercemar mata korang zaman tu ek.. Hanya dari tv dirumah sendiri je.. huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 10-2-2020 08:25 AM
kakakOmes replied at 8-2-2020 12:11 AM
Klu gugel nama dia mmg keluar, ngeri kot confession dia serve ostad,cina,vip takde kemaluan langsu ...


Ni pun kisah baru.. Karang nak tanya suami sbb dulu dia dok pantai timur dan budak batch dia dah dlm 50an ni pun masih gigih upkan pasal tu dlm group WA diaorg. Kadang2 bila suami surh check WA kalau ada jemputan kahwin ke apa dari group tu, akak yg terkesima jap baca WA diaorg. Lelaki ni kalau membawang & menusij, habis kisah lalu (dan skrg) disebutnya. Lagi dasyat dari perempuan!

Untung zaman dulu.. Kita susah nak dpt benda2 porno ni. Leceh tau nak dial up internet time tu. Dgn limited pc lagi.. La ni semua kat hp je. Parents la kena cakna utk pantau anak2 dlm penggunaan handphone & internet ni.

# Malam tadi dah tanya tapi suami akak x tahu pasal ustaz terlampau.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 8-2-2020 12:43 AM
Yang pramugara terlampau nih i igt...asyik keluar di berita tv3 jam 8 malam....tutup idung dgn m ...

Yg pramugari ni pun akak ikut kes dia sebab masuk trial. Xde sok sek sok sek dgn kengkawan. Masuk Buletin Utama time. Huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 8-2-2020 01:28 AM
Coy kata bapak dia mintak delete status pencarian tu. pastu ni update kat fb dia

“I am deeply  ...

Siapa Coy ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 8-2-2020 07:50 AM
Kak kiah mengimbau kembali kenangan thread babyrina ni, x sah x de setiap 5 tahun sekali pasti yach  ...

Mata akak tercabul masa bertunang dgn hadiah buku Permata Yg Hilang lagi 3,4 bulan nak kahwin. Tume tu tengok gambar yg dilukis pun dah mcm trauma. Walhal dah nak kahwin time tu. Tp time salam batal wudhu’ lepas nikah tu muka berseri2 dan xde gigil2 tangan hokey.. Happy oo bila boyfriend dan tunang jadi suami dgn dua kali lafaz. Time tu akak la babyrinanya kot.. #malu oii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 8-2-2020 09:09 AM
Ya Allah, iollss masa 94 baru 5 tahun..ramainye ahli forumer otai dlm ni

Chico, bukan otai tp remaja purba. Otai tu bunyi tua pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-2-2020 09:45 AM
Hahahah
Iols kenal cari melalui ayah iols
Sebab nak cari pc games

Wah! Ayah shernazz ni la yg otai.. Akak suruh suami akak register Cari pun sudahnya akak yg registerkan dia.. Nak suruh dia baca komen2 polishit dlm ni. Tp xde masa pulak dia nak masuk mencemar duli. Tu tgh layan drama & movie Korea sebab anak2 meracun Apaknya.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 8-2-2020 10:35 AM
yg ni bukan kelantan kot tp besut.janda kan dia bekas pekerja kat putrajaya kerani ke apa entah. m ...

Maksudnya masih aktif sampai la ni kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.106129 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list