CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
 Author| Post time 8-2-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 8-2-2020 08:40 PM
Owhh ye ke...acik noma nie memang stat belakon watak mak2 ke...macam xpenah nengok drama waktu die ...

KM tu stand pada KAMARIAH kot hahaha      ... Acik noma masa muda ada gak berlakon tp bkn watak heroin lah ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-2-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 08:52 PM
entahlah eveline
dulu masa sy medical students mmg mudah sgt nk dapat pix nyer di inetrnet (berma ...

Berdasar kan kredit bacaan blog iluminasi... Kerajaan Malaysia banned dia masa tu ..nk tangkap ke hape lebih kurang lah... Mcm si Alvin Tan penghina agama tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 08:55 PM
KM tu stand pada KAMARIAH kot hahaha      ... Acik noma masa muda ada gak berlakon tp bkn watak he ...

Hahaha....kelako jawapan kak kiah...ingat km tu kilometre ke kalis mengata ke...

Xtaw la nape krim ase bile acik noma belakon...telinge ase bingit sket...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:06 PM | Show all posts
KIM.K replied at 7-2-2020 01:16 PM
@ipes2 tau ke babyrina?

ye, pix dia dulu merata in the late 90s
skrg pon byk lagi
tapi many yg dulu2 tu dah takde
google la babyrina, guna tag image, tentu melambak kuar
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 09:06 PM
ye, pix dia dulu merata in the late 90s
skrg pon byk lagi
tapi many yg dulu2 tu dah takde


Lawa sheol macam pakai susuk
Muka natural tapi photogenic
Semua gambar kategori U jah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dh lme x dgr sal babyrina nih.. top dlu kannn?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 8-2-2020 09:05 PM
Hahaha....kelako jawapan kak kiah...ingat km tu kilometre ke kalis mengata ke...

Xtaw la nape k ...

Acik noma naik balik masa berlakon wan peah lah kan?? Dia kena berterima kasih kan jah sheila ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:50 PM | Show all posts
KIM.K replied at 8-2-2020 09:15 PM
Lawa sheol macam pakai susuk
Muka natural tapi photogenic
Semua gambar kategori U jah

oh category U je ke
kat tempat sy hari ni jika google kuar semua2 lah ha ha
cuma sy ingat lagi, byk jugak pix yg missing maybe sbb Geocities etc dah lama tutup

mcm omputeh nye kacukan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2020 01:58 PM
Kawan aiol sempat berbisnisjual gamba porn dalam floppy disk. Bodo.

cter psal floppy disk.. ingt zman skol byk cerpen ngesek hahahahaha dh la dpt dri bdak klass agama.. aduii
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:52 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 08:57 PM
Berdasar kan kredit bacaan blog iluminasi... Kerajaan Malaysia banned dia masa tu ..nk tangkap ke  ...

oh
tapi logic la kan
maybe dia mixed
bila sy dok overseas ni, baru lah mata sy terbuka... ramai sgt sgt mixed malay-omputeh di luar negara ni
tersgt ramai
maybe dia ni dulu2 nya mixed jugak.. dia kat US rasa nya
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 09:52 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 8-2-2020 08:46 PM
la wujud ker..igtkn porn overseas not malaysian..

sy pon ingat gitu dulunya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 09:52 PM
oh
tapi logic la kan
maybe dia mixed

Yeee maybe lah ... Ramai mixed kokusen kat Malaysia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:02 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 09:56 PM
Yeee maybe lah ... Ramai mixed kokusen kat Malaysia ni...

ye, esp mak melayu dan hubby omputeh
kami ni tak laku pada wanita omputeh lah rasanya kiah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
baby rina ni pnah jdi muka dpn mgazine erotika meleiss x silap
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Video 3gp artis wanita dgn pasangan anak ikan tu betul ke orgnya??
Iolls ada lihat ms sek men..tp x jelas sngt sbb video gelap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 10:02 PM
ye, esp mak melayu dan hubby omputeh
kami ni tak laku pada wanita omputeh lah rasanya kiah

Mcm Kak Kiah ..laki mix kokusen   hahaha Kak Kiah mixed Indian n arabian .. kalau di izin tuhan Kak Kiah dpt ank.. mau jd pirate Carribbean muka dia hahahaba
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 09:49 PM
Acik noma naik balik masa berlakon wan peah lah kan?? Dia kena berterima kasih kan jah sheila ...

Ingat die belakon jadi nenek dalam diari romadon rafiq jea....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 8-2-2020 09:51 PM
cter psal floppy disk.. ingt zman skol byk cerpen ngesek hahahahaha dh la dpt dri bdak klass agama ...

Ala, takyah heran la. Bebudak Pendidikan Islam UTM batch 2001-2006 pon ramai sundel hada yang siap bersekedudukan tinggal serumah dengan boipren. Sekarang dah slamat jadik ustaz ustazah ceramah pasal dosa maksiat kat bebudak. Chuol ghase?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-2-2020 10:43 PM
Ala, takyah heran la. Bebudak Pendidikan Islam UTM batch 2001-2006 pon ramai sundel hada yang siap ...

hahahaha iyee iols percayaaa.. sbb kwn2 klas aliran agama la yg slalo sharing disket cerpen ngesek.. n after skol.. dpt taw jdi gay huhuhu tnpa segan silu cter kt iolss..  
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-2-2020 12:57 PM
Penyanyi lelaki popular yang solo dengan anak perempuan dia pelakon tu ke?

Penyanyi solo??  Now menyanyi lagi?  Dulu berkumpulan kan?  Sgt terkenal di tanah air dan negara jiran?  Now dH ke arah kebaikan dan bina rumah2 tahfiz?  N anak pompuam dia tu bergaduh dgn bini dia??  Betol ke ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.109012 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list