CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 8-2-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 8-2-2020 05:05 PM
I rasa tahu betul-betul pasal babyrina ni kat forum ni la dulu...ade yg bagi link....adoyaii terus ...

Naseb la uols katup
Xyah le
Entah sape sape.la.pompuan tu
Hahhahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 06:14 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 05:08 PM
Binatang boleh terbang maksudnya??? Fly?? Hahahaha ke yang boleh selidik translate bahasa english. ...

selain tu, apa story lain yang budak2 CM cerita lagi kat kak kiah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
haziqah replied at 8-2-2020 05:44 PM
Kak km ni mmg dari dulu muka ponen. Dulu kuruih kering ja. Saya penah pi kenduri rumah depa. Masa  ...

Oh kira dia perempuan lah kan bukan ponen hahahahah....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-2-2020 06:14 PM
selain tu, apa story lain yang budak2 CM cerita lagi kat kak kiah?

Pasal citer fantasi Artis konon dia berfantasi 5 some sekali hentak dia... actually tu bukan dia berfantasi tapi mmg dh terjadi.....  Ni pon ada video panas tapi international punya tau...

Lepas dorang ckp si romeo n juliet zaman 90 an pon actually ada video panas tau...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 06:33 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 06:25 PM
Pasal citer fantasi Artis konon dia berfantasi 5 some sekali hentak dia... actually tu bukan dia b ...

drama msia 90an tu kn hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 8-2-2020 12:49 PM
pramugara tu badan ok
adik ML badan mcm ML tapi pendek

cannot brainn..ML tu sapaa..hint lebih skit..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 8-2-2020 06:42 PM
cannot brainn..ML tu sapaa..hint lebih skit..

Yg dpt bertutur dlm bnyk bahasa tu
Chedet L.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 06:25 PM
Pasal citer fantasi Artis konon dia berfantasi 5 some sekali hentak dia... actually tu bukan dia b ...

Fantasi artis 5some tu boleh teka. Yang Romeo & Juliet 90-an sila bagi clue lagi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 06:25 PM
Pasal citer fantasi Artis konon dia berfantasi 5 some sekali hentak dia... actually tu bukan dia b ...

Romeo juliet tu dlm drama lakonan dorg kena tangkap basah kt kg ke kak kiah?
Geli yachh tngk aksi dorg dlm drama tu..melekat terlekat x dpt disekat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 8-2-2020 06:33 PM
drama msia 90an tu kn hehe..

Yang berlakon bersama pecah punggung tu lah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelli replied at 8-2-2020 07:01 PM
Romeo juliet tu dlm drama lakonan dorg kena tangkap basah kt kg ke kak kiah?
Geli yachh tngk aksi ...

Tu yang mana?? Alaa pelakon dua org org tu penyanyi jgak... Sekarang still aktif walau dh kertu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelli at 8-2-2020 07:17 PM

Cindarella versi malaywood..hihi

Yg bakalan bt konsert bersama ke kak kiah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 07:36 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 07:05 PM
Yang berlakon bersama pecah punggung tu lah

la...igt drama romeo juliet...rupnya hero n heroin pch pggung..naik motor..ngm ker kak kiah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 07:56 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 07:06 PM
Tu yang mana?? Alaa pelakon dua org org tu penyanyi jgak... Sekarang still aktif walau dh kertu...

ratu primadona filem ke suatu ketika dan hero naik motor besar ke yang ada video?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 08:36 PM | Show all posts

iya, sejak di medical school lagi semasa dia masih overseas dgn sy kawan sy tu ckp gitu
now dia dah dato, baru sy percaya.. betul rupanya

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 08:38 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2020 05:33 PM
SHE'S REAL?!

OMFG YOU GOTTA BE KIDDING ME! Selama ni aiol ingat sheol watak fantasi ciptaan j ...

sy pon ingat tu south american nyer porn tapi byk hotels2 nye pix nmpk sgt asian nyer
tapi byk gak thnigs around her in pix that time tu yg nmpk non-asian in origin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-2-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 8-2-2020 07:36 PM
la...igt drama romeo juliet...rupnya hero n heroin pch pggung..naik motor..ngm ker kak kiah

Okeyyy ngammm
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
haziqah replied at 8-2-2020 05:44 PM
Kak km ni mmg dari dulu muka ponen. Dulu kuruih kering ja. Saya penah pi kenduri rumah depa. Masa  ...

Owhh ye ke...acik noma nie memang stat belakon watak mak2 ke...macam xpenah nengok drama waktu die mude2 dulu...ehh cmne kak km tu dapat nama km...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 08:46 PM | Show all posts
ipes2 replied at 8-2-2020 08:36 PM
iya, sejak di medical school lagi semasa dia masih overseas dgn sy kawan sy tu ckp gitu
now dia d ...

la wujud ker..igtkn porn overseas not malaysian..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 08:52 PM | Show all posts
evlinne replied at 7-2-2020 05:33 PM
Wah doc ipes
So btul la lagenda baby rina ni?

entahlah eveline
dulu masa sy medical students mmg mudah sgt nk dapat pix nyer di inetrnet (bermakna, the www sources must be in the west here); tetapi dalam a few pix, furnitures nye are not asians; in some, its absolutely style indon / mesia gituh.
bila ada lelaki, mereka caucasians
ada lak kawan sy yg frankly confessed dia blood relations
ada lak kata minah ni nak balik ke mesia tapi ada banning orders
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.115626 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list