CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
 Author| Post time 8-2-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 8-2-2020 01:41 PM
Hahaha i terasa suci sangat sbb i tak pernah tgk benda tu semua waktu bertebaran ...sibuk belajar  ...

Cissss mkn duit haram gituh hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 04:40 AM
Yeeeee datin dgn pramugara tu org yang sama yachhhh

Eeeeee.. tak kot... Yg datin tu kocik halus persis kapur blackboard.. dah lah heols sendu je ngeseks, gigih nak record bagai huhu kembang tekak ku
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 04:54 AM
Wakakakakakakakakk... Tp seyes lah lelaki pramugara tu sama muka dgn adik ML tau .. mati2 Kak Kiah ...

Kak Kiah lepak Hamid CM ye? hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 8-2-2020 01:38 PM
Samala kita..masa tu discover someone i know duk siap tulis surat kat babyrina... surat tu mcm har ...

Haha kan..
Iols kena nama ni masa mirc kot..
Depa.dok cite.pasai baby rina
Hahaha
Choi btol
Mati.mati.oercaya baby rina.org mesia
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 12:54 PM
Wakakakakakakakakk... Tp seyes lah lelaki pramugara tu sama muka dgn adik ML tau .. mati2 Kak Kiah ...

binatang boleh terbang tu ke, ada dulu forumer ceta tapi katanya french kiss je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-2-2020 11:58 AM
Babi ja pacit Romli tu. Cash la ngkau. Ingat dah tua kerepot, cash tak mai?

Kesian coy tu. Dalam komen post yg dia cari bapak dia tu dia cakap bukan nak apa, cuma nak kenal n tau bapak dia kat mana sekarang je. Dia cakap dia pun hidup senang kat US, sara family dia sorang n kerja bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 8-2-2020 07:37 AM
Haha kan..
Iols kena nama ni masa mirc kot..
Depa.dok cite.pasai baby rina

I rasa tahu betul-betul pasal babyrina ni kat forum ni la dulu...ade yg bagi link....adoyaii terus tutupp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 8-2-2020 03:01 PM
Kak Kiah lepak Hamid CM ye? hihihi

Tak lah bukan hamid .. lepak dkt area gallery lukisan sbb member Kak Kiah ada bukak printing tshirt n melukis kt situ...so Kak Kiah selalu lah melepak kdg nampak gak lah kelibat retis sendu dedan kat situ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-2-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 8-2-2020 04:06 PM
binatang boleh terbang tu ke, ada dulu forumer ceta tapi katanya french kiss je

Binatang boleh terbang maksudnya??? Fly?? Hahahaha ke yang boleh selidik translate bahasa english.. x sure lah fresh kiss ke apa..tp yang Kak Kiah dgr haruan makan anak...tp nk kata d rogol x jgak sbb ank dia rela apak dia meratah beliau time kemabukan.... KaK Kiah masa dgr story bdk2 CM dlu meremang bulu roma atas bwh ... Cannot brain doh ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 12:55 PM
KaK Kiah pon x nah kenal Babyrina ni sapa hahahaha tu yang tanya forumer ..x sangka ramai plak yan ...

Mgkin di planet lain kita berjiran kot.. sama2 x kenal ni.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:10 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 01:01 PM
Hahahahahahah alkisah dik non pon tau ea..diam2 sudah hahahah maksudnya cerita tu bkn sekadar ru ...

yg comolot time mabuk erkk..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 8-2-2020 05:10 PM
yg comolot time mabuk erkk..

Yang Kak Kiah dgr citer sampai ke katil bkn setalat comolot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 8-2-2020 05:10 PM
Mgkin di planet lain kita berjiran kot.. sama2 x kenal ni.. hahaha

Bleh jadi hahaha planet mana dlu diknon... KaK Kiah zaman ni kat Planet Zuhal x silap ...hahaha kat Zuhal sana alien sejenis buat hal sndiri je
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 8-2-2020 09:09 AM
Ya Allah, iollss masa 94 baru 5 tahun..ramainye ahli forumer otai dlm ni

Kita geng..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:17 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 11:28 PM
Kan?? KaK Kiah rasa klo pkai antena indoor je kot dpt

terigt tumpg siaran jiran yg guna parabola time bdk2..free channel overseas yg mostly 18sx..trus parents tak bagik tgk tv
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:21 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 05:13 PM
Yang Kak Kiah dgr citer sampai ke katil bkn setalat comolot

ni yg time org rmai kt club nmpk...tk lm lps tu kluar gosip soseh2 psl mabuk smpai ats katil
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-2-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 8-2-2020 05:21 PM
ni yg time org rmai kt club nmpk...tk lm lps tu kluar gosip soseh2 psl mabuk smpai ats katil:shutu ...

Khenssss..... actually retis banyak je sex life yang songsang ..cuma terbongkar dgn tak je... Wan nor zelin tu pon terrr kantoi ... Ahaks... Tp zaman 3gp pon banyak klip yang terkantoi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:35 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 12:48 PM
Tp Kak Kiah tgok video datin tu... Dengan pramugara tu sama je lelaki tu ... X tau lah pelanduk  ...

DL dlm 40an kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:37 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 05:24 PM
Khenssss..... actually retis banyak je sex life yang songsang ..cuma terbongkar dgn tak je... Wan  ...

yg wan tu siap ada vcd lagik..org jual...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 08:20 PM
Hasil google cik noma xde la tulis berapa ramai anak nye...cume tang anak ditulis nama kak km dgn  ...

Kak km ni mmg dari dulu muka ponen. Dulu kuruih kering ja. Saya penah pi kenduri rumah depa. Masa tu dia keja bank sama dgn makcik saya. Dlm thn 2001,  2002

Tapi tak ingat sapa yg kawen. Rasanya dia kut. Masa tu noma ada laki baru, duk kat kondo.. Tapi kenduri buat kat kg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.108183 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list