CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 01:35 PM
I form 5 1994. Uol dah lahir ke belum?

Baru nak Upsr tahun 1994 ni. Femes tu Babyrina ni tapi tak penah tgok video. Gambo je.. jadi laa utk zaman2 tuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 7-2-2020 10:05 PM
zaman dial up
pc besar gedabak
browse pun pakai netscape navitagor

Kisah ratu retis Malaysia 3 some dgn kakok dia atas yacht tu ada tgok x...kikiki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon momod admin naik pagar tahap 5 plz sbb Kak Kiah nk tumpah kn kopi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols bkn retis n bkn melayu n bkn malaysian pun...stakat nie kite xde pornstar yg bleh dibanggakan mcm jepon ade maria ozawa,indon ade ariel peterporn...yg ade pon sume segan2 nak ngaku
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 10:21 PM | Show all posts
serius aku tak pernah dgr nama babyrina

baby erin kumpulan Res2  kenal lah

aku nerd kot zaman babyrina, cikgu suraya

bila dah tua ni baru nak kenal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KiahRonggeng88 at 7-2-2020 10:34 PM
blekkep replied at 7-2-2020 10:12 PM
sheols bkn retis n bkn melayu n bkn malaysian pun...stakat nie kite xde pornstar yg bleh dibanggakan ...


Apakah luna mayas ...eh ada laaahhh x silap Kak Kiah arround 2016 heboh girl dari Kelantan pela*** vvip dia ckp ustaz langgan dia tp hutang  


Nama dia Zara x silap Kak Kiah skrg x tau dia kemana ... Ada Kak Kiah penah jumpa IG dia dh x chubby sgt tp daring gila vav... Sapa nk Video Call dgn dia kena bayar bape riban ntah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby rina ni wujud ke tak sebenarnya. Mcm mana boleh jadi femes dulu?  Iols tak tahu kisah dia sbb tahun 90 an iols skolah rendah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia masih hidup, dah tua kot skrg.

Jadi nannyrina
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun 2020 sheols comeback jadik Baby Sh**a kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 7-2-2020 01:32 PM
bole ke kiah x pnh plak tv umh I kuar ghopitu..
yg zmn tape n vcd pinjam meminjam bykla..

Zaman u best..ada bilik buat sewa vcd..tgk ramai2..zaman la sorang2 hadap youtube sorang satu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:30 PM
Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv ...

Iols penah kena cmni kakiah. Sekali dpt signal porno. Tah sapa la tgk porno malam2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 11:23 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 10:09 PM
Kisah ratu retis Malaysia 3 some dgn kakok dia atas yacht tu ada tgok x...kikiki

Alamakk kak kiah ...sape lak ratu retis ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 7-2-2020 11:09 PM
Iols penah kena cmni kakiah. Sekali dpt signal porno. Tah sapa la tgk porno malam2

Kan?? KaK Kiah rasa klo pkai antena indoor je kot dpt
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 10:32 PM
Apakah luna mayas ...eh ada laaahhh x silap Kak Kiah arround 2016 heboh girl dari Kelantan pela* ...

Klu gugel nama dia mmg keluar, ngeri kot confession dia serve ostad,cina,vip takde kemaluan langsung  mengaku dia pelac**
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 8-2-2020 12:11 AM
Klu gugel nama dia mmg keluar, ngeri kot confession dia serve ostad,cina,vip takde kemaluan langsu ...

Tau xpe ..... Skrg xtau dia still buat keje tu ke tak lagi...rasa mcm masih buat je hahahaha...keje senang je.. kangkang je sedap dpt duit pon dpt apa ada hal... Dlu dia citer sehari dia layan 5 org vvip .. income dkt 100k sehari hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 7-2-2020 10:05 PM
zaman dial up
pc besar gedabak
browse pun pakai netscape navitagor


Yang pramugara terlampau nih i igt...asyik keluar di berita tv3 jam 8 malam....tutup idung dgn mulut guna kain hahahhaha sampai skrg i xtau muka sebenar dia cemana
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 7-2-2020 10:05 PM
zaman dial up
pc besar gedabak
browse pun pakai netscape navitagor

Iols cuma nak jumpa je dengan orang yang bertanggung jawab buh nama video tu 'pramugara terlampau'

Harap dia ada la dalam forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 01:00 AM | Show all posts


Bukan orang Malaysia pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 10:32 PM
Apakah luna mayas ...eh ada laaahhh x silap Kak Kiah arround 2016 heboh girl dari Kelantan pela* ...

Yg ni dgn ustaz selebriti tu kan. Ada dia up video ke gambo br lepas main yg di blurkan. tp mcm dpt agak sape ustaz tu sb hint yg dia bg tu obvious sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahun bila acik rina ni? Mungkin i belum lahir lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:42 AM GMT+8 , Processed in 0.106554 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list