CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Victorioussss

Pakaian yang buat turn on

  [Copy link]
Post time 30-4-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
aummmm.... aummmm...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 06:03 PM | Show all posts
aihh, kemana gi si Vic nih, deactivate pulok
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
danish09 replied at 5-4-2020 04:43 PM
Normal ke fetish macam ni? Hb i pun suka i pakai tudung kalau bj dia

Hihi...sama la dgn i .. I minta wife pakai tshirt lengan pnjang, skirt labuh n bertudung...lps tu BJ i

I akan pancut dlm mulut n muka dia, lps tu ratakan kt seluruh muka dia...hihi...puas hati dpt lepas geram kt muka wife yg cantik tu

Dlu masa muda2, sllu buat bnda yg sama kt xgf n skandal..hiji
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:32 PM | Show all posts
CadeFoster replied at 17-5-2020 02:26 PM
Hihi...sama la dgn i .. I minta wife pakai tshirt lengan pnjang, skirt labuh n bertudung...lps tu  ...

banyak juga ya lelaki melayu yang fetish camni...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal tk masuk office attire? Skirt pendek, pantyhose dan stiletto!
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2021 09:51 PM | Show all posts
ipes2 replied at 30-4-2020 06:03 PM
aihh, kemana gi si Vic nih, deactivate pulok

bagaimana nak deactivate?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cairel_azlie replied at 19-5-2020 05:21 AM
Apsal tk masuk office attire? Skirt pendek, pantyhose dan stiletto!

Dulu setiap kali balik dari outstation.. Bila bini ambik kat Airport.. Akan ada berlainan tema suh bini pakai.. Last skali balik outstation sebelum pkp tahun lps.. Tema sexytary attire..suh wife pakai tight pants slack panjang..bra putih, inner hitam kat dalam, blazer kat luar.. High Heels.. pakai wig kaler brown.. Then masa drive balik wife akan BJ aku dalam kereta.. Lalu Highway yang tak banyak kete (Skve)
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 05:02 AM | Show all posts
rajamoney replied at 7-3-2021 09:51 PM
bagaimana nak deactivate?

boleh minta dari admin
dan rasanya boleh buat sendiri juga
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 05:03 AM | Show all posts
orangselut replied at 10-3-2021 03:03 PM
Dulu setiap kali balik dari outstation.. Bila bini ambik kat Airport.. Akan ada berlainan tema suh ...

cish.. i could imagine what happened in the car but hey, that was very good thing that u planned
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
If my husband balik pakai uniform keje dia mmg buatkan iols turn on
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 10-3-2021 03:03 PM
Dulu setiap kali balik dari outstation.. Bila bini ambik kat Airport.. Akan ada berlainan tema suh ...

Mak aih .bj dlm keta..selamat ke..kang tergeliat2..bahaya lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
iol suke tgk lelaki pakai kain pelekat.pastu kain tu masuk dlm jubur...wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 14-3-2021 05:03 AM
cish.. i could imagine what happened in the car but hey, that was very good thing that u planned

Haha sekali sekala doc.. Kena spice up hangatkan suasana.. And as long wife comfort dan safety 1st..baru proceed
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 14-3-2021 07:00 PM
Mak aih .bj dlm keta..selamat ke..kang tergeliat2..bahaya lah

Lalu jalan yang tak banyak kereta.. Yet takla sunyi.. And kereta tingkap ada tinted sikit la walaupun tak gelap Sgt.. Positioning kena betul & driver have to focus on the road walau sedap macamana pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 07:08 AM | Show all posts
cukup pakai singlet dengan short je aku boleh dah terpacak hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lingerieeee
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2021 06:05 PM | Show all posts

boleh auumm dah nmpk lingerie je..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 06:50 AM | Show all posts
CadeFoster replied at 17-5-2020 02:26 PM
Hihi...sama la dgn i .. I minta wife pakai tshirt lengan pnjang, skirt labuh n bertudung...lps tu  ...

Haha... baca ni teringat pulak haritu I minta wife pakai set kebaya lace merah lepas berjaya klimakskan beliau.

Lepas tu buat quick full makeup... bedak, blusher, eyeshadow liplap, dan last skalik lipstick merah menyala yang branded tapi mudah comot tuh.

Then mintak wife sarungkan kondom berperisa dan BJ sampai pancut dalam mulutnya, dalam kondom tadi tu lah tapi (wife still geli nak bareback).

Hot woo tgk kondom berbekas lipstick kat luar dengan air mani aku kat dalam, bukti batang telah 'diservis' hahaha...

Ingat nak sarung heels merah berkilat juga tapi nak cepat time tu... lagipun matching fishnet tengah basuh...

Berhasrat nak isteri pakai tudung juga tapi masih tak kesampaian.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2021 12:48 PM | Show all posts
heliumneon632 replied at 29-3-2021 06:50 AM
Haha... baca ni teringat pulak haritu I minta wife pakai set kebaya lace merah lepas berjaya klima ...



lain macham betul fetish lu bro....haha jenuh wife nak get ready to setup the mood ....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2021 12:14 AM | Show all posts
anakkerengga replied at 11-2-2020 09:17 PM
Boxer tnp pakaian pun ok.. lg2 boxer yg ketat yg menampakkan 2 biji telur

Yg ni tasty tngok, iol pun suka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:47 PM GMT+8 , Processed in 3.926992 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list