CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Victorioussss

Pakaian yang buat turn on

  [Copy link]
Post time 28-2-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I turn off dgn lelaki boroi..big no
Turn on bila pakai jam and cincin sexilaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 11:46 AM | Show all posts
pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:58 AM | Show all posts




ni fetish nih ....hahaha jenuh bini nak pakai tudung memalam nak tido...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LemangGoreng replied at 30-3-2020 11:46 AM
pakai tudung

Normal ke fetish macam ni? Hb i pun suka i pakai tudung kalau bj dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hb i suka i pakai baju kurung. Lg sexy katanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 10:21 AM | Show all posts
orangselut replied at 5-2-2020 11:55 PM
awal2 kena ada pakaian gak menutup walaupun sikit..hehe

biasanya spageti (dengan atau tanpa bra) ...

statmen ko ni mmg aku punye fetish lahh hahahahahha,masalahnya time uzur pakai mcm tu,mana aku nk cari lobang.....



Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2020 10:24 AM | Show all posts
danish09 replied at 5-4-2020 04:43 PM
Normal ke fetish macam ni? Hb i pun suka i pakai tudung kalau bj dia



confirmmm....fetish.... hehehe.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 16-4-2020 10:24 AM
confirmmm....fetish.... hehehe.....

Patut lah dia menggila kalau i bj dia sambil bertudung. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
danish09 replied at 18-4-2020 02:13 AM
Patut lah dia menggila kalau i bj dia sambil bertudung. Hahahaha

Lain orang lain fetish nya ... but i think most people ade fetish...

Cuma fetish pelik ... or tak pelik je ....

Fetish yg bondage tuh memang tak bleh blah ...

Takat fetish kene bertudung ... satin ... baju kurung nih ... kira ok la ... takde sadistik ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
danish09 replied at 18-4-2020 02:13 AM
Patut lah dia menggila kalau i bj dia sambil bertudung. Hahahaha

Adakah sampai datang sawan, mulut berbuih?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju kurung
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:42 AM | Show all posts



hat ni win...

tapi betoi weh.... ade pe yang fetish ..... fetish baju kurung....

memang turn ON lah sape yg fetish baju kurung nih...tgk wife dia pakai baju kurung....tuh yang jadi p kerja lambat tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 21-4-2020 11:42 AM
hat ni win...

tapi betoi weh.... ade pe yang fetish ..... fetish baju kurung....

Ingat laki aku je mcmtu.. risau gak dia tgk perempuan lain pakai kurung tergoda ke apa . Tp dia ckp klu tgk aku je. Pakai kurung tp free hair kt rumah. Klu kt luar tu formal. Dia suka pakai kurung ala ala ayu buat kerja rumah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
danish09 replied at 5-4-2020 04:43 PM
Normal ke fetish macam ni? Hb i pun suka i pakai tudung kalau bj dia

Normal..  Ramai laki fetish pompuan  hijab.... Bertambah2 mencanak nafsu theyollss....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 18-4-2020 05:44 PM
Lain orang lain fetish nya ... but i think most people ade fetish...

Cuma fetish pelik ... or t ...

Ramai gak yg fetish bondage/bdsm semua tu..  Heran aku..  Tengok pun takut..  
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:56 PM | Show all posts
Ed_Lyn replied at 29-4-2020 12:05 PM
Ramai gak yg fetish bondage/bdsm semua tu..  Heran aku..  Tengok pun takut..



ya betul....
gua pun tak leh nak brain .... pada org yang fetish bondage/bdsm bagai....
takat fetish biase2 tuh ok la kan....takde la mencedera pompuan tuh.....
so not 'fifty shades of grey' ...gua nih....

how bout you gurls.... ade fetish kat pasangan masing2 kah?
main pakai songkok ke...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 07:22 PM | Show all posts
mikey.zid replied at 29-4-2020 02:56 PM
ya betul....
gua pun tak leh nak brain .... pada org yang fetish bondage/bdsm bagai....
taka ...

kena jadi abam bomba..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 29-4-2020 02:56 PM
ya betul....
gua pun tak leh nak brain .... pada org yang fetish bondage/bdsm bagai....
taka ...

Hahah.. Main pakai songkok nampak alim sgt la pulak..  
Kalu aku laa.. X leh fokus.. Asyik gelak ja..  Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
_RedRabbiT replied at 29-4-2020 07:22 PM
kena jadi abam bomba..hehehe

Haha ni fetish costume ni ...
macam 'dancing bear' muahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ed_Lyn replied at 29-4-2020 10:18 PM
Hahah.. Main pakai songkok nampak alim sgt la pulak..  
Kalu aku laa.. X leh fokus.. Asyik gela ...

Haha i can imagine hahaha ...kena plak songkok johor hat tinggi tuh ... muahahaha l
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.090632 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list