CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 39743|Reply: 75

Pakaian yang buat turn on

  [Copy link]
Post time 5-2-2020 11:44 PM | Show all posts |Read mode


Hai korang

Semua orang ade pakaian yang bile dipakai oleh spouse - suami/isteri akan buatkan kite rasa turn on atau dgn kata lain, fetish la.
Kat bawah ade beberapa selection pakaian yang dipakai lelaki (M) atau wanita (F) depend partner korang tu gender ape. Pls explain kenapa korang suke tengok pasangan pakai pakaian yang dipilih. Jangan lak partner korang lelaki/suami tapi korang sebagai isteri pilih 2 piece. gilooo

2 pilihan undi aje yach
Sila undi
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 102 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2020 11:55 PM | Show all posts
awal2 kena ada pakaian gak menutup walaupun sikit..hehe

biasanya spageti (dengan atau tanpa bra) ngan short pants la..fit, so nampak timbul/menonjol apa yang disebalik..senang nak bukak/tanggal

yang lain2 bukan tak suka tapi time special2 hari or plan dari awal okla
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai ler pe pun..tadak  SEX APPEAL..tadak on le
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kain Pelikat laalaalaalaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kain pelikat lalaala, short ,v neck.. Aummm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 01:45 AM | Show all posts
orangselut replied at 5-2-2020 11:55 PM
awal2 kena ada pakaian gak menutup walaupun sikit..hehe

biasanya spageti (dengan atau tanpa bra) ...

kan..menutup tu lagi misteri. kalau dah terbongkang je macam tak de hadiah nak unwrap gitu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 01:46 AM | Show all posts
Felycya replied at 6-2-2020 12:42 AM
Kain Pelikat laalaalaalaaaa

spesis suke tarik kain laki sendiri ke sis?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 01:46 AM | Show all posts
makadek replied at 6-2-2020 01:28 AM
Kain pelikat lalaala, short ,v neck.. Aummm

ni lagi sorang penarik kain pelikat tegar

v neck menarik sebab nampak bulu dada berkarpet?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dirumah,iols banyak koleksi baju ala kimono yang ikat depan.
Senang nk bukak yaa..
Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Malam- Kain pelikat with no under garments. Senang nak raba.
Siang- slimfit work shirt kaler putih tak pakai seluar, senang nak quickie sebelum gi keje or lunchbreak. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 6-2-2020 09:14 AM
Malam- Kain pelikat with no under garments. Senang nak raba.
Siang- slimfit work shirt kaler putih  ...

Uols ni llk or ppuan ek?
Maaflah iols tanya ni..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tgk uols reply post iols kat benang bod cinta emosi tu,ala2 ppuan..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah pasti baju uniform
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ellez replied at 6-2-2020 12:17 PM
Uols ni llk or ppuan ek?
Maaflah iols tanya ni..huhuhu

I perempuan tulen laa.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 03:01 PM | Show all posts
tengok orang yg pakai, kalau confident cara dia pakai tu, mmg turn on dgn style dia lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
My bf kalau pakai apapun memang bole buat iols turn on
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2020 02:59 PM | Show all posts
ellez replied at 6-2-2020 07:17 PM
My bf kalau pakai apapun memang bole buat iols turn on

fuh kalau takpakai ape2 mau double turn on mcm hazard light
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 9-2-2020 02:59 PM
fuh kalau takpakai ape2 mau double turn on mcm hazard light


I rasa bkn macam tu victorioussss..pjg plak nick uols..huhu
I sebenarnya xberapa gemar pdg lelaki tak berpakaian..
Hanya bila nak ml saja baru ok camtu..
Huhu
Mungkin i agak pelik disitu..
Tapi i sdri pun tak naked selalu bimbang my man bosan tgk..
Hihi
Biar sexy sesikit xpe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:56 AM | Show all posts
nak turn on ni x kira pakai apa2 pun,,,tapi kalau my spouse pakai singlet tali dah start semacam dah..lewat malam sket, suh sarung bra merah ,pink vc...ermmm.....lepas tu, ratah pelan2 la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Boxer tnp pakaian pun ok.. lg2 boxer yg ketat yg menampakkan 2 biji telur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:39 PM GMT+8 , Processed in 1.842594 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list