CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
 Author| Post time 6-2-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 6-2-2020 08:10 AM
Hg beli edt mon paris ? bukan edp? X silap aku beli mon paris  couture edp ..sedappp bau

Laju hg  ...

Alorrr i silap ke jap i tengok balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-2-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 6-2-2020 08:47 AM
Joe Malone
Marc Jacob daisy

Joe malone ada banyak. Mana 1 yg sdap eh. Daisy pun yg mana 1 sdap?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 6-2-2020 12:22 AM
Cacharel Anais Anais....

Ok nt i cari yg ni. Masa search benang perfume dlu2 ada nmpak pasl perfume ni tp malas nk ambil kesah sgt sbb perfume ni nama mcm nama ank sakinah loqlaq tu. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 TT dah buka thread perfume ni iolss nak tumpang tanya ye TT. Siapa pernah try Dolce & Gabbana perfume (dolce penutup bunga rose) & Narciso Rodriguez punya perfume? Wangi tak? Tq
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Housemate iols pengguna setia Estee Lauder Pleasure. Dia cakap satu2nya perfume yg dia boleh tahan baunya. Tak peningkan kepala dia yg selalu migrain. Dia cakap bau vanilla tu buat dia rasa selesa.

Macam iols pulak suka perfume L'occitane Cherry Blossom. Wangi dan tak peningkan kepala. Lembut je bau dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Coco mademoiselle by chanel
Tresor in love by lancome
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
estee lauder pleasure tu kalau kena kat wrong body chemistry, dia bau macam kencing kucing sikit, ada 2 orang yg aku kenal jadi macam ni...... soooooo...... good luck
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 6-2-2020 09:15 AM
Joe malone ada banyak. Mana 1 yg sdap eh. Daisy pun yg mana 1 sdap?

aku setia pakai daisy dah bertahun2, ok la bau dia n anak2 buah aku suka bau fresh kat aku

joe malone tak pernah try, tapi orang kata joe malone nye line bau tak tahan lama langsung... so, good luck
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I peminat gucci floral.. Semua best2 pd i.
Burberry pun i suka cuma tender kuat sgt pada i..
Bodyshop i suka black musk night bloom (pakai waktu tidor)

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:55 PM | Show all posts
siq replied at 6-2-2020 03:48 AM
aku setia pakai daisy dah bertahun2, ok la bau dia n anak2 buah aku suka  bau fresh kat ak ...

aku br je try pakai daisy ni. dah x abis dah sbnrnya. suka jgk bau dia. dan boleh beli lg.

joe malone.. aku rs x sesuai dgn aku. bau dia sgt kuat menusuk idung.

coco mademaoiselle chanel best
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Perfume AVON !......raaaa..raaaa bauk dia... Murah...ekonomi down nih..Sesuai untuk chuols semer

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 6-2-2020 01:55 PM
aku br je try pakai daisy ni. dah x abis dah sbnrnya. suka jgk bau dia. dan boleh beli lg.

joe  ...

best eh daisy rasanya akan pakai sampai bosan kot

oooo pernah try coco mademoiselle, tapi entah, aku tak berapa gemar... sama macam yg ramai perempuan2 lain minat yg la vie apantah tu... bau macam cloying sangat

maybe aku minat perfume yg bau fresh kot

yg english pear & freesia tu joe malone kan? yg itu ok la jugak, cumanya tak tahan lama
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suka angel victoria secret..dan enchanteur charming..kekeke~
Not that anyone care
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
You suka design botol ke perfume itu sendiri?

The best is go to mall and bau tester tu sendiri...

Tak boleh buat pilihan lagi???

Simpan tester tu semalam dua..

Paatu nanti pergi beli je semua...

Bab2 deria and preference if tanya kat porum ni sampai kiamat pon confirm berbeza tiap umat
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:16 PM | Show all posts
myself pulak, yg jadi faveret :

Issey Miyake (floral)
Issey Miyake (original)
Modern Muse (Estee L)
Green Tea (Elizabeth Arden)

Pas ni nak try plak Mon Paris by YSL
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka JLo Miami Glow tapi dah discontinued
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak suka Miss Dior tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak suka Miss Dior Blooming Bouquet EDT tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 03:10 PM | Show all posts
suriamir replied at 5-2-2020 09:29 PM
klu ai, ai suke pleasure.... bau bunga yg lembut cam tu... wlu pun da lama bau tu tpi ia dpt refresh ...

exactly.. me too..
Pernah guna.. Suka sebab bau lembut, floral scent dan feminine..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 6-2-2020 10:08 AM
Housemate iols pengguna setia Estee Lauder Pleasure. Dia cakap satu2nya perfume yg dia boleh tahan b ...

Ramai ckp Pleasure tu sedap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:43 PM GMT+8 , Processed in 0.240858 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list