CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
 Author| Post time 26-6-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nadiaaziz56 replied at 26-6-2020 11:27 AM
Aduhhhh sape yg bg online shop ni.
Dah iols pun sikit lagi nak terjebak beli vials.
Semalam baru l ...

Alaa i cari vials Pleasure by Estee Lauder tak dpt lg smpai skrg. Wangi sungguh ke perfume tu eh.... Nk beli yg besar terus takut tak sesuai pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-6-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 7-6-2020 05:25 PM
ye...kat SG banyak tempat yang jual autentic perfume yang lebih murah dari kita bli dari store tem ...

Oh thank you sbb hari tu gugel. Pak cik gugel kata xda istilah perfume dubai, Singapore mahupun reject perfume. Takut terkena yg tak ori.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 12:43 PM | Show all posts
Naatasha replied at 26-6-2020 07:59 PM
Alaa i cari vials Pleasure by Estee Lauder tak dpt lg smpai skrg. Wangi sungguh ke perfume tu eh.. ...

Ehh I pun cari tu jugak since ramai cakap best tp vials dia I tak jumpa lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih setia dgn burberry brit sheer, cuma bru ni i topup ralph lauren..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 7-6-2020 01:42 AM
Korang, betul wujud ke perfume authentic from Singapore? Memang harga perfume dari Singapore murah k ...

Mostly expiry date hampir.. and mostly tester bottles... i penah beli kat mustafa or lucky plaza orchard road tu.. gatal2 jadi nya sbb almost expired
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
retnoel replied at 30-6-2020 10:08 PM
Masih setia dgn burberry brit sheer, cuma bru ni i topup ralph lauren..

ralph lauren romance is my all time favorite.. tK pernah jemu dengan bau tu... but everytime selalu ter beli perfume lain LOL.. haritu terbeli tiffany bodo bau bedak yucks... now tgh pakai Chanel gabrielle essence... pas habis ni i nak go back to Chance by Chanel and Romance Ralph Lauren.. tanak dah trial and error... nak stick to these 2 saja...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:59 AM | Show all posts
tt beli je ketiga2 tu pastu bandingkan yang mana best, x rugi invest perfume ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 30-6-2020 10:56 PM
ralph lauren romance is my all time favorite.. tK pernah jemu dengan bau tu... but everytime selal ...

Hahaha hahahaha yeah me too, end up balik ke perfume yg sama.. tp seriously mmh besh plak bau ralph lauren, i beli yg set 3 botol 30ml ms g cuti2, tender + xxx + midnight, saje nk try..now pakai tender, hemmmppp sedapnya bau...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka burberry the beat.. bau dia tu lain dari yg lain.. tapi skang mcm susah nk dpt.. dah bertahun pakai ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 26-6-2020 07:59 PM
Alaa i cari vials Pleasure by Estee Lauder tak dpt lg smpai skrg. Wangi sungguh ke perfume tu eh.. ...

Wangi u...lembut je baunya.....i selau pakai sblm ni..skrg nk tukar ysl mon paris..hari tu pergi mall..tk dpt nak try baunya...dia tk bg hidu sbb covid kan.langkah berjaga2..so sbr dululah....ada msa try g cari nanti...smntara waktu ni pakai perfume body shop dulu..white musk...hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 03:19 PM | Show all posts
missbigrockstar replied at 6-2-2020 07:09 PM
Kena pandai cari. Kalau nasib, jumpa. Kat kedai2 perfume susah nak dpt dah. Bau dia best kan. Dpt  ...

bau macamane tu ya
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 03:37 PM | Show all posts
ada x forummers yang guna jenny glow.. famous eh skarang.. blh share review
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-7-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 14-7-2020 05:33 PM
cahaya_almas replied at 13-7-2020 11:08 PM
Wangi u...lembut je baunya.....i selau pakai sblm ni..skrg nk tukar ysl mon paris..hari tu pergi m ...


Boleh try vial kat Luxury Perfume yg mcm porumer tu ajar. I ada beli ari tu. Ok je lah bau ysl tu.

Skrg i rasa i suka sgt modern muse. Tapi Still nak cari vial Pleasure. Luxury perfume xde plak perasa pleasure tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 14-7-2020 05:32 PM
Boleh try vial kat Luxury Perfume yg mcm porumer tu ajar. I ada beli ari tu. Ok je lah bau ysl t ...

Ok....nati i try....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 30-6-2020 10:56 PM
ralph lauren romance is my all time favorite.. tK pernah jemu dengan bau tu... but everytime selal ...

Eh sama la perfume kita!i love chanel chance, tp baru je beli gabriel..i think nk beli chance balik la nnti sbb bau dia lembut....cuma tu la chanel ni harga dia la boleh tahannnn...how i wish ada perfume yg bau seakan chanel tp cheaper..haha

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 11:10 AM | Show all posts
cahaya_emily replied at 15-7-2020 12:14 AM
Eh sama la perfume kita!i love chanel chance, tp baru je beli gabriel..i think nk beli chance bali ...

dkt azlina perfume mall ada jual jenny glow yang dupe chanel coco, allure, gabriella dan no 5.. baca review mmg sama.. pandai JG tiru..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-7-2020 06:50 PM | Show all posts
cahaya_emily replied at 15-7-2020 12:14 AM
Eh sama la perfume kita!i love chanel chance, tp baru je beli gabriel..i think nk beli chance bali ...

if your are looking for dupe Chanel coco M tu, try Armaf CDN.. almots almost sama...semua review pun kata mcm tu.. i dah pakai 3rd botol dah armaf ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2020 08:12 AM | Show all posts
hidet replied at 18-7-2020 06:50 PM
if your are looking for dupe Chanel coco M tu, try Armaf CDN.. almots almost sama...semua review p ...

sy pn pakai armaf cdn.. even x penah pakai chanel coco, tp dpt imagine camne bau coco sbb review semua cakap sama kan.. tp mmg exclusive eh bau dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2020 02:37 PM | Show all posts
Uollss penah beli x perfume dgn @chenta_shue kat IG? Barang dia mmg ori ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
syanaz_88 replied at 14-7-2020 03:19 PM
bau macamane tu ya

Bau fruity. Nyaman.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.212094 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list