CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
 Author| Post time 6-3-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 6-3-2020 03:07 PM
Anyone penah try pakai tom ford fucking fabulous? Adakah sesedap yg di canang?

Wow. Hebat nama nye hehhe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2020 02:09 PM | Show all posts
so boleh tlg suggest perfume utk  pakai malam nak tido.. nak bau bunga or fruitty tp yg ringan je.. boleh lena tido
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 04:09 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 13-3-2020 06:09 AM
so boleh tlg suggest perfume utk  pakai malam nak tido.. nak bau bunga or fruitty tp yg ringan je..  ...

i suggest tido malam body spray je... bbw tu byk je bau floral fruity.. pakai selalu smpi melekat kt bau bantal..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 04:21 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 13-3-2020 04:09 PM
i suggest tido malam body spray je... bbw tu byk je bau floral fruity.. pakai selalu smpi melekat  ...

yes, i pun pakai BBW punya spray, lepas mandi and nak tido..unless nak make love , pakai perfume bau  sexy ..heheh
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 06:13 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 13-3-2020 08:09 AM
i suggest tido malam body spray je... bbw tu byk je bau floral fruity.. pakai selalu smpi melekat  ...

ok body spray.. tq.

so utk BBW.. bau mana yg agak ringan? nak tido xnak bau berat2, nnt lemas langsung x boleh tido
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 06:15 PM | Show all posts
hidet replied at 13-3-2020 08:21 AM
yes, i pun pakai BBW punya spray, lepas mandi and nak tido..unless nak make love , pakai perfume b ...

boleh suggest nama2 body spray bbw yg bau sedap? xnak gi store dia sbb byk sgt bau. lg x boleh nak pilih
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 13-3-2020 10:13 AM
ok body spray.. tq.

so utk BBW.. bau mana yg agak ringan? nak tido xnak bau berat2, nnt lemas l ...

I dh lost touch dgn body spray bbw ni.. sbb diorang selalu comes up with new fragrance...u pegi je rasa u ckp dgn SA dia u nk bau mcmana... i suka bau bergamot.. fresh je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 13-3-2020 08:21 AM
yes, i pun pakai BBW punya spray, lepas mandi and nak tido..unless nak make love , pakai perfume b ...

Yes sisturrrr... i lepas mandi mmg spray.. sbb nk pakai daytime x dan sbb dh pakai perfume .. much more long lasting... so time tido paling sesuai or after shower dok umah je ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-3-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 15-2-2020 06:41 AM
Korang pakai perfume time pi keje dgn pi keluar je ke? Kat umah korang spray jgak ke minyak wangi ma ...

I pakai keluar berjalan n bekerja.. sbb i pakai tudung maka i pakai kt tgn baju and tudung (spray kt belakang sekali)
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sisgaranghokey replied at 26-2-2020 04:50 AM
I pun peminat tegar perfume...

yang paling FAV is:

I pernah pakai dior addict circa 2004.. bau dia too strong for me tp sedap la...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2020 09:51 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 13-3-2020 06:15 PM
boleh suggest nama2 body spray bbw yg bau sedap? xnak gi store dia sbb byk sgt bau. lg x boleh na ...

banyak sgt yg sedap you..heheheh...antar fav i mad about you..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 08:35 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 13-3-2020 08:10 PM
I pernah pakai dior addict circa 2004.. bau dia too strong for me tp sedap la...

i da try da addict 2... sedap okayyyy bau dia.....



Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 08:55 AM | Show all posts
baru buat impluse purchase beberapa hari yang lalu..hehehe.. beli prady candy florale ( roll on) and gucci bloom.. ni purchase perfume pertama tahun 2020...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 09:01 AM | Show all posts
sisgaranghokey replied at 16-3-2020 12:35 AM
i da try da addict 2... sedap okayyyy bau dia.....

tu la bau dia sedap tp too strong for me...i nye yg botol dark blue.. sbb ni dpt zaman 2004...time tu muda lg so jiwa x kene dgn bau tu.. tp org dh bg kita pakai la...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 12:16 PM | Show all posts
TabletSusu replied at 13-3-2020 06:13 PM
ok body spray.. tq.

so utk BBW.. bau mana yg agak ringan? nak tido xnak bau berat2, nnt lemas l ...

chuollss suka bau yg fresh ke camne?cam meollss beli ri tu bau latest bbw, Gingham..for me bau dia memang fresh sebab ade hint bau citrus skit..

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2020 12:18 PM | Show all posts
hidet replied at 13-3-2020 04:21 PM
yes, i pun pakai BBW punya spray, lepas mandi and nak tido..unless nak make love , pakai perfume b ...

somi aku turn on bau dkny fresh blossom..siap soh pakai time ML..tapi aku lak xbrape berkenan bau fresh blossom sebab lembut cam ala2 wanita elegan gittuh..aku ni wanita sporty suka bau ala2 incanto shine n ck one..huhuhu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2020 02:35 PM | Show all posts
chicozinn replied at 16-3-2020 04:16 AM
chuollss suka bau yg fresh ke camne?cam meollss beli ri tu bau latest bbw, Gingham..for me bau dia ...

chic..
kita suka jgk bau citrus ni.. segar n menenangkan.. tp utk tido, nak cari yg ringan je bau dia. xnak bau citrus berat smp menusuk hidung.

bau citrus ke
bau vanilla ke
bau buah2 manis ke

mmg kita suka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2020 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang, betul wujud ke perfume authentic from Singapore? Memang harga perfume dari Singapore murah ke??

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 05:25 PM | Show all posts
Naatasha replied at 7-6-2020 01:42 AM
Korang, betul wujud ke perfume authentic from Singapore? Memang harga perfume dari Singapore murah k ...

ye...kat SG banyak tempat yang jual autentic perfume yang lebih murah dari kita bli dari store tempatan
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2020 11:27 AM | Show all posts
Aduhhhh sape yg bg online shop ni.
Dah iols pun sikit lagi nak terjebak beli vials.
Semalam baru lepas beli vials dekat https://www.yourscentstation.com/
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:39 AM GMT+8 , Processed in 0.232162 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list