CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
Post time 13-2-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
syanaz_88 replied at 13-2-2020 12:59 PM
bau flowerbomb macamana sis

Bau dia more to floral, dgn patchouli & citrus. Mmg my most fav, perfume paling i sayang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 13-2-2020 05:14 PM
Hri tu beli berapa?

4 vials jer......cikit sangat kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
isteri_ayil replied at 6-2-2020 02:16 PM
myself pulak, yg jadi faveret :

Issey Miyake (floral)

Issey miyake original tu dah lama kan. Sbb bila bau I teringat my mom muda2. Zaman my mom seorang tiger mom.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu I suka perfume body shop Amazon lily. Pastu dia dah discontinue. I skrg guna white musk. I suka bau yg fresh. Ada suggestion tak perfume yg buat kita rasa fresh? Not too fruity not too flowery.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2020 05:26 PM
I tak sure if this is related ke tak, tp kebanyakan perfume otai ni dh tak sewangi mcm dulu.

Este ...

Beli perfume echanter kat watson, bau ada sikit la sentuhan minyak2 wangi otai ni, harga pun murah banyak, kalau sesuai i pakai,, kalau tak sesuai taklah ralat sangat asal kan tak pening kepala i ok je, malas dah beli yg mahal2 last2 tak kene dgn deria rasa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang pakai perfume time pi keje dgn pi keluar je ke? Kat umah korang spray jgak ke minyak wangi mahal2 ni ke lepas mandi pakai deodorant je.. Tanye je
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 02:36 PM | Show all posts
iraizz replied at 15-2-2020 02:41 PM
Korang pakai perfume time pi keje dgn pi keluar je ke? Kat umah korang spray jgak ke minyak wangi ma ...

biasa pakai tima nk kluar je.. kalau duk umah pakai mist bbw je.. tp kadang2 mari jugak time nk melawa tu.. sembur la perfume
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2020 12:26 PM | Show all posts
vie est belle
gucci flora
body shop british rose
coach rose
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2020 03:13 PM | Show all posts
sekarang tengah pkai  perfume

-bvlgari omnia amethyste
-bbw sweet pea
-vs fresh and clean

dok rotate pkai tiga ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 12:50 PM | Show all posts
I pun peminat tegar perfume...

yang paling FAV is:

La est belle by lancome.. gittew
chanel mademoiselle.. zassss
YSL black opium.. ni sumpah 4 hari tak hilang bau dia.. abang jalan sebelah mcm nk tekap kat dada, semerbak henko bau dia

macam nak cuba yang dior addict.. kot kot terAddict gittewwww.. hahaaha


BTW, kalau nk perfume wangi semerbak (long-lasting)... beli je dekat Airport, normally kalau beli barang ke.. kalau nk tulen, better beli kat airport.. ye la tak kan la, airport nk jual barang fake kan.. kalau mall tu obviously lain bau dia.. macam tak long lasting tau..

kalau beli dekat mall mcm beli cap HAYAM sistURRRRR
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 01:04 PM | Show all posts
kalau stock utk abam-abam hensem prefer

Paco rabanne  Invictus.. bau sedap sistur..
Paco rabanne 1 million , jatuh cinta ya Amat ya..
Dunhil Blue or Red .. yg ini pun bau sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nurul8001 at 28-2-2020 11:41 AM
syanaz_88 replied at 19-2-2020 02:36 PM
biasa pakai tima nk kluar je.. kalau duk umah pakai mist bbw je.. tp kadang2 mari jugak time nk me ...


Nak kuar rumah, biasanya saya pakai ck one, beli kat gosop atau bodyshop white musk.

Malam sebelum tidur, kalo husband tak outstasion, saya pakai benda2 yg dia beli, dkny apple, paco robbane olympia atau chanel mademoiselle, mana2 lah.

Kalo husband takde kat rumah, pakai lotion nivea je. Itu pun kalo rajin
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2020 01:24 PM | Show all posts

my fav perfume skrg is Diptyque L'Ombre Dans.....

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2020 01:20 PM | Show all posts
tengah mencari perfume/EDT yg jenis roll so that bila travel ke pegi memana senang nak bawak.
any suggestion? sebelum ni pakai burberry blush EDT roll on
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2020 02:32 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 28-2-2020 11:39 AM
Nak kuar rumah, biasanya saya pakai ck one, beli kat gosop atau bodyshop white musk.

Malam se ...

ck one tu bau fresh unisex kan.. best x.. teringin jgk nk beli.. sama x bau mcm leau d'issey miyake
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
syanaz_88 replied at 3-3-2020 02:32 PM
ck one tu bau fresh unisex kan.. best x.. teringin jgk nk beli.. sama x bau mcm leau d'issey miyak ...

Maaf, saya tak pernah pakai Issey Miyake tu. Saya suka ck one sbb bau dia mcm sitrus2 sikit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-3-2020 11:26 AM | Show all posts
bau ck One tu teringat kat cikgu meollss..bau dia menggetarkan jiwa remajaku time tu..ahaks..sayangnya heshe baru pas menikah sebab ade inai dijari dia..kalu x leh tekel kot2 jadi cam kak lina pom2 kawen shuben cikgu..heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2020 12:26 PM | Show all posts
Edited by adila39 at 4-3-2020 04:28 AM

ni ori ke?

entahla jarang dah pakai sbb malas ...sbb asyik pakai minyak kapak so minyak kapakla perfume ai sekarang hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 12:23 PM | Show all posts
smalam baru lepas beli bodymist BBW..try bau GINGHAM sebab meollss suka bau yg clean n boleh tahan lama especially kat outdoor sne..nak beli edp dia harga rm200++ tgu karang la..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 03:07 PM | Show all posts
Anyone penah try pakai tom ford fucking fabulous? Adakah sesedap yg di canang?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.228067 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list