CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
 Author| Post time 8-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
yonq replied at 8-2-2020 12:45 AM
YSL Mon Paris tu definitly tak romantik, itu macam kedai buah bergerak yg melekit

antara 3 kat 1s ...

Estee lauder pleasures xde sample hari tu, so tak dapat lah nk try
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 8-2-2020 12:27 PM
Suka tiga ni, nk try pakai keluar dlu tgok mana yg tahan lama and sesuai dgn badan i ...

nice! semoga ada yg sesuai & tahan lama dgn awak
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2020 03:04 PM | Show all posts
iols xpernah pakai perfume lain selain boss

setakat ni paling feveret, boss no 6
bile pakai seriusly tergoda dgn diri sndiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:33 AM | Show all posts
Naatasha replied at 7-2-2020 07:24 PM
Kalo saje2 nk free sample tu x boleh eh? Dia kena beli dulu bru boleh minta?

Tak boleh kot, sape yg beli baru boleh dapat free
Kalau yg spray kat kertas pastu dia suruh bau tu boleh kot dapat free
Pastu hidu sampai balik rumah
I selalu mcm tu
Sebabb bau dia makin lama makin wangi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:39 PM | Show all posts
Ohmai sukanyaaa perfumeeeee

Sis prefer bau wangi yang mesra alam dan bila terdedah pada cuaca panas mentari orang keliling tak pandang pelik pada iolls


Setakat ni, koleksi perfume yang pernah sis guna adalah :

a) Boss Feminine - ni baunya kuat ke arah perempuan high class berjawatan CEO

b) Boss Orange - baunya fresh dan not too fruity

c) Salvatore Ferragamo - beli travel set di KLIA2 dan setakat ini suka range Amo Ferragamo

d) Jo Malone - English Pear & Freesia Cologne (sis suka bau ni sebab seakan-akan perfume Avon Ungaro Uno tapi Avon dah discontinued even cari area web Avon Asia pun dah takde stock)

e) Body Shop - suka beli Vanilla Musk dan British Rose sebab bauannya santai dan boleh bawa at anytime even any cuaca pun

f) Victoria Secret - Eau So Sexy buat pakai waktu malam before tido, Bombshell time nak berjalan keluar rumah, losyen tangannya buat guna kat office

g) Crabtree & Evelyn - pernah beli yang bauan Rose tapi beli untuk bath shower saja, bauan Rose melekat lama kat badan (tips untuk pengantin baru silalah beli hihihi )

h) Loccitane - pernah beli losyen tangan saja, lupa jenis bauan apa sebab lama sangat tak guna tapi wanginya melekat boleh hilang bau sambal belacan kat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:40 PM | Show all posts
suka Body Shop British Rose punya bau...lepas guna shower gel dengan hand cream dia, sembur perfume harum sungguh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nora_29 replied at 10-2-2020 12:39 PM
Ohmai sukanyaaa perfumeeeee

Sis prefer bau wangi yang mesra alam dan bila terdedah p ...

I ada eau so sexy, ergghh bau dia sesuaitu. I bagi kawan je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 11:38 AM | Show all posts
perfume unisex fave meollss CK One..forever minat bau ni..

kalu perfume pompuan laki aku suka gila kalu aku pakai perfume DKNY Fresh Blossom, dia ckap memang bau tu buatkan dia turn on..ahahha..tapi aku lak xminat sgat sbab bau lembut2 ala2 wanita lemah lembut gittuh..

kalu aku personally suka bau incanto shine ferragamo salvatore..dedulu b4 kawen slalu beli la ni aku pakai perfume playboy play it sexy xpun play it rock je..murah skit n kalu nak lagi murah all time fave aku dari zaman skola menengah i.e silkygirl sugar baru la rm12 sebotol time offer..hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2020 11:41 AM | Show all posts
Naatasha replied at 8-2-2020 12:27 PM
Suka tiga ni, nk try pakai keluar dlu tgok mana yg tahan lama and sesuai dgn badan i ...

kat mana chuollss beli banyak2 vials ni?beli online ke?mind to share please..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-2-2020 11:41 AM
kat mana chuollss beli banyak2 vials ni?beli online ke?mind to share please..

www.luxuryperfumemalaysia.com
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 02:20 PM | Show all posts
Naatasha replied at 11-2-2020 01:10 PM
www.luxuryperfumemalaysia.com

vials tu ori perfume ke?sbab tgok kat shopee ramai jual fake punya ade yg gred dubai lagi

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 11-2-2020 02:20 PM
vials tu ori perfume ke?sbab tgok kat shopee ramai jual fake punya ade yg gred dubai lagi


Ni komen forumer yg suggest website tu kat i. Komen kat 1st page. I x percaya pun perfume jual kat shoppee tu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-2-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Naatasha at 11-2-2020 04:17 PM
chicozinn replied at 11-2-2020 11:41 AM
kat mana chuollss beli banyak2 vials ni?beli online ke?mind to share please..


Vials perfume ni membantu la sbb mula2 i bau Elizabeth Arden paling sedap. Tapi bila pakai mcm x tahan lama, kena kat badan i jadi x la sedap sgt, biasa2 je mcm perfume avon. So far i pakai yg ni sedap bau, sesuai dgn i


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
I punya all time favorite - Flowerbomb
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:59 PM | Show all posts
talia replied at 12-2-2020 12:38 AM
I punya all time favorite - Flowerbomb

bau flowerbomb macamana sis
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 12:59 PM | Show all posts
anyone yang boleh suggest perfume yang soft floral tak.. lately dh x minat yg sweet fruity sbb cepat pening.. suka yang soft floral giteww..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-2-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 7-2-2020 10:51 AM
Vial perfume i sume sudah sampai  So far paling suka Elizabeth Arden 5th avenue. Seller tu b ...

I pun ada request free sample masa beli few vials...tapi tak dapat pun.  Cemana you buat, bagi lah tips ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nurhumayra replied at 13-2-2020 02:16 PM
I pun ada request free sample masa beli few vials...tapi tak dapat pun.  Cemana you buat, bagi lah ...

Mintak cmni je u

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 13-2-2020 03:01 PM
Mintak cmni je u

ohhh...gitu eh...nanti i cuba mintak lagi for my next purchase.....tq so much
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-2-2020 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nurhumayra replied at 13-2-2020 04:24 PM
ohhh...gitu eh...nanti i cuba mintak lagi for my next purchase.....tq so much

Hri tu beli berapa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:13 AM GMT+8 , Processed in 0.208926 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list