CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
Post time 6-2-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nak lancome... tapi mahal sgt duh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 05:25 PM | Show all posts
Naatasha replied at 6-2-2020 01:00 AM
U thank you sgt. I dah beli. Ni saje nak share ngn u apa yg i beli

Elizebeth Arden tu my fav ! Wangi gila
Sedap bau dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak sure if this is related ke tak, tp kebanyakan perfume otai ni dh tak sewangi mcm dulu.

Estee lauder pleasure tu is one of my fav tp last i bau thn lepas la, eh dh mcm bau bunga kubur je.

I perasan gak dulu my ex pakai davidoff cool water, mmg best bau die. Tp skrang nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 6-2-2020 03:40 PM
Elizabeth Arden green tea tu dia bau daun green tea ke u. Heheh.

Jom  beli Mon Paris!

I ada. Die baru green tea+citrus skit. Ok la bau yg selamat kalau uols tak suke bau floral. I selalu pakai green tea ni kalau ada acara sukan ke, jogging ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-2-2020 02:59 PM
Akak suka Miss Dior Blooming Bouquet EDT tuh.

Sep sikit...sama taste kita.

Other than Dior Blooming Bouquet, i suka Jo Malone Poppy and Barley, Dior Addict Eau Fraiche and Chanel Chance Eau Fraiche.

Btw, perfume preferences ni based on your olfactory preferences. You suka bau yg macam mana. Sweet, floral, fruity, woody.

Macam i suka a mix of woody, fruity and floral.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 6-2-2020 05:25 PM
Elizebeth Arden tu my fav ! Wangi gila
Sedap bau dia kan

I tak pernah bau, tp i korek2 thread lama2 dlu, byk org pakai yg tu. Tu yg nk try..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2020 05:29 PM
I ada. Die baru green tea+citrus skit. Ok la bau yg selamat kalau uols tak suke bau floral. I sela ...

Oh ye. I tgok kat zalora jual dlm RM105. X ingt brp ml. Ada jugak i baca org suka yg white tea.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Naatasha replied at 6-2-2020 03:36 PM
VS pakai apa? I penah  beli Eau So Sexy, mula2 mcm ok. Pastuh lama2 mcm xleh accept bau dia. I ter ...

Sy beli Angel,botol dia ada wings emas gitu..y tu best..my mom pun suka..hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka betul escada into the blue, dah x keluar dah.. Pernah tgk org jual kt ebay yg dah guna punya.. Mahal yg ampun...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 6-2-2020 02:38 PM
Aku suka JLo Miami Glow tapi dah discontinued

Eh dah discontinue kaa.. I suka betul perfume tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Escada s
Escada into the blue
Hugo for women
Gucci envy me
Kenzo
Lanvin (most of collection diaorg semua wangi)
Paco rabbane (i xsure nama dia, tp tinggi mcm diamond)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 6-2-2020 06:27 PM
Escada s
Escada into the blue
Hugo for women

I penah pakai kenzo yg ada flower tu. Urgh x sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2020 05:26 PM
I tak sure if this is related ke tak, tp kebanyakan perfume otai ni dh tak sewangi mcm dulu.

Este ...

Yee.. Ni betul.. Cth mcm perfume gucci envy me, i beli mcm xtahan mcm dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
My signature perfume ~ la vie est belle~Lancome
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka semua brand prosuct estee... then polo rlaurent-romantik ... clicnique-happpy... tapi semua dah mahal la skrg
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nor_aini.s replied at 6-2-2020 06:25 PM
Eh dah discontinue kaa.. I suka betul perfume tu...

Kena pandai cari. Kalau nasib, jumpa. Kat kedai2 perfume susah nak dpt dah. Bau dia best kan. Dpt bracelet setiap botol.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 6-2-2020 09:51 AM
Alang2 TT dah buka thread perfume ni iolss nak tumpang tanya ye TT. Siapa pernah try Dolce & Gabbana ...

Dolce by Dolce & Gabbana tu ke? Pernah pakai tapi kat i bau jasmin kuat. Orang lain pakai wangi pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat yang tengah mencari mungkin boleh refer ni

MOST POPULAR PERFUME FOR WOMEN
Flowerbomb Eau de Parfum Spray

BEST CLASSIC PERFUME
Coco Mademoiselle Eau De Parfum Spray

BEST FLORAL PERFUME
Bloom Gocce di Fiori Eau de Toilette

BEST FRESH PERFUME
Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette

BEST BRIGHT PERFUME
La Vie est Belle Eau De Parfum

BEST PEPPY PERFUME
Daisy Eau de Toilette Spray

BEST ROMANTIC PERFUME
Si Eau de Parfum

BEST PERFUME FOR SPRING
Fleur de Parfum Eau de Parfum

BEST CLEAN-SCENT PERFUME
Pleasures Eau de Parfum Spray

BEST PERFUME FOR FALL
Romance Eau de Parfum
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 07:44 PM | Show all posts
annehuda replied at 6-2-2020 05:29 PM
I ada. Die baru green tea+citrus skit. Ok la bau yg selamat kalau uols tak suke bau floral. I sela ...

yup. iols pun pakai perfume green tea ni sbb bau dia rasa natural gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni antara 3 perfume yg ioals suka

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 02:55 AM GMT+8 , Processed in 0.228891 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list