CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Naatasha

Perfume Mana yg Best?

  [Copy link]
Post time 24-10-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_kindaichi replied at 27-8-2022 02:25 PM
macam susah nak dapat ye skang.. i hantu sgt dengan petite cherie AG dan spring flower Creed

Jarang nmpk online seller jual bond 9
i kebetulan beli kat madison ave
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-10-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 22-9-2022 09:53 PM
Hi, ladies. Nak tanya, anyone pernah try perfume range from Primark yang katanya dupe untuk Jo Malon ...


I ada beli! Mmg recommend sgt2
lasting & best bau dia
i ada jo malone english pear & fresia
kalau antara 2 ni
i pilih primark
tak rugi beli youuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
My favourite utk pakai pi ofis Chloe Love Story, bau dia sgt fresh sesuai utk daily wear. If ada event or special occasion, Lancome La Vie Est Belle.
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2022 04:21 PM | Show all posts
my recent purchase - CH Very Good Girl.. bau dia buat i teringat YSL BabyDoll (discontinued).. CH Good girl collections ni mostly bau dia sexy tp yg Very Good Girl ni mcm fun skit.. ada fruity smell gitu..

pastu top up Armani Si Eclat since sephora 20% off.. dh lama tak repeat beli perfume yg sama tp Eclat ni mcm serasi plak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 08:28 PM GMT+8 , Processed in 0.123082 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list