CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6508|Reply: 21

PROTON X50

[Copy link]
Post time 1-2-2020 08:55 PM | Show all posts |Read mode
Ada sapa-sapa kat sni dah test drive x50? share skit...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah wujud ke X50 ni? Excited menunggu! Harap-harap murah harga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-2-2020 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok kat yutube hari tu entah la betui ka idok
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:08 AM | Show all posts









Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:09 AM | Show all posts





Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:10 AM | Show all posts





Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:11 AM | Show all posts
katanya akan keluar bulan ni...
belum berkesempatan lagi nk pegi test drive
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:12 AM | Show all posts
imransulaiman replied at 1-2-2020 11:31 PM
Dah wujud ke X50 ni? Excited menunggu! Harap-harap murah harga

katanya below 80k...wallahualam bisawap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2020 10:14 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 3-2-2020 10:12 AM
katanya below 80k...wallahualam bisawap

Kalau benar, semoga rezeki saya memiliki X50... Aaamiin
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2020 02:29 PM | Show all posts
zulka replied at 3-2-2020 10:12 AM
katanya below 80k...wallahualam bisawap

ini range nak bersaing dgn honda hrv ke


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow nice luar dalam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Harus honda, toyota ngan perodua tak senang duduk gelabah tetek
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2020 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 3-2-2020 02:29 PM
ini range nak bersaing dgn honda hrv ke

Ni bersaing dgn vios ngan city kalau tak silap. Class B
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 10:27 AM | Show all posts
Nes3in1 replied at 4-2-2020 01:01 AM
Ni bersaing dgn vios ngan city kalau tak silap. Class B

salah tu, vios dgn city kelas lain sedan....X50 ni SUV

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2020 05:07 PM | Show all posts
wuuuuu x mampu tp teringin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 4-2-2020 10:27 AM
salah tu, vios dgn city kelas lain sedan....X50 ni SUV

Ooo meol ingat saing2 cik city huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum masuk Malaysia secara rasmi. Dalam youtube tu diorg test drive kt China. Tapi based pada org yang dah test, katanya setara atau lebih baik dari X70.

Ada 1 review dari sapa ntah tak ingat, kalau kena dengan harga, bakal bunuh bukan setakat SUV segment, tapi jugak sedan tara2 vios, city, civic, altis,..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-2-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow... Design cantik, cc rendah skit means roadtax insurans lagi murah tapi performance setara dgn x70. Mmg mengiurkan. Harga pun mungkin lebih murah berbanding model2 lain yg setara atau tidak setara. Cant wait.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 04:28 PM | Show all posts
Kereta pun tak buat lagi...apa nak cerita
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.128693 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list