CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 23613|Reply: 45

Moan

  [Copy link]
Post time 26-1-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai dah lama saya tak active forum ni. Now tengah bosan menunggu hari untuk melahirkan anak sulung kami, InshaAllah. Guys, normal tak if saya suka dengar suami moan masa ML ? I rasa nafsu I menaik if dengar husband moan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Normall sangaat...  Dengar moan memang boleh naik nafsu..  Uuhhh..  Beesstt betull..   Tapi jgn bingit sangat..  Hehe..  
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 01:57 PM | Show all posts
tgk keadaan, kalau kt rumah mertua kena silent mode, kalau kt rumah sendiri ringtone on. kalau kt hotel cina bukit moan lagi kuat macam serigala tengok bulan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 01:59 PM | Show all posts
suami kaka cakap masa hamil xbest make love sbb pintu gerbang dh terbuka, tapi air banyak macam sungai amazon
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 02:04 PM | Show all posts
kepada nak make love kt hotel tolong pastikan anda moan jangan bunyi serigala. pensil 2b tp bunyi je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-1-2020 02:04 PM
kepada nak make love kt hotel tolong pastikan anda moan jangan bunyi serigala. pensil 2b tp bunyi je ...

I penah dengar. Omagad awkward and tak boleh tido. I dah la kena bangun awal sebab esok meeting awal pagi gilos betul. Ni la kalau tido hotel bawah 3 bintang. Exactly what you might or imagined orang check in late night and check out awal pagi. Off topic lak. Just a reminder to be aware where we are.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 04:36 PM | Show all posts
isseliparjepun replied at 26-1-2020 04:08 PM
I penah dengar. Omagad awkward and tak boleh tido. I dah la kena bangun awal sebab esok meeting aw ...

berdasarkan skodeng dan firasat kaka, pasangan bangang ni beromen dalam toilet dengan pintu terbuka, normally toilet terletak dekat pintu masuk bilik hotel. mereka beromen tanpa tutup pintu tandas,. dan gema suara keluar sampai satu koridor dengar 100% mereka ni bukan suami isteri lebih kepada skandal or couple


kalau yang mabuk lagi celaka sis, ohh mama , ohh papa, ohh baby, dont semburit me

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pn slalu moan

Ara araa
Ike ike
Kimochi

Yamate kudasaiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-1-2020 04:36 PM
berdasarkan skodeng dan firasat kaka, pasangan bangang ni beromen dalam toilet dengan pintu  ...

Hmm you might be true there. Cuma I malas nak syak apa apa sebab cuba berhusnuzhon disamping I musafir sorang. Bilik i ada connection door. Sebab tu la salah satu penyebab I dengar clear tu. Luckily 3rd time staying there room sebelah tu family yang stay. Legaa I dengar sora budak melalak. Nyenyak tido I kihkih

Just nak ingatkan je..moaning sampai bunyik katil nak tertanggal roboh tu agak agak le. Jangan sampai obvious. Malu orang dengar.  Bilik besar takpe. Hotel mahal takpe. Ni bilik hotel bajet derr. Ko punya bunyik phone tenet tenet pun aku tau wasap masuk. Ceit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm..seronoknye laki diorg moan
Takde laki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 26-1-2020 04:08 PM
I penah dengar. Omagad awkward and tak boleh tido. I dah la kena bangun awal sebab esok meeting aw ...

Bogel kejap pun jantan bilik sebelah sedar. Tahi betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-1-2020 01:59 PM
suami kaka cakap masa hamil xbest make love sbb pintu gerbang dh terbuka, tapi air banyak macam sung ...

Akak berloceng ni pun berlaki ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Moan manja2 gitu..sambil pejam mata
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal utk wanita2 yg ada interesting sex routines. The moans turn me on too <3
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2020 08:09 PM | Show all posts
biasanya laki kalau moan bunyi tak kuat sgt kot..bunyi dengus2 kasar gitu..ke ada yg moan mcm perempuan smpi terjerit2?

kat hotel kalau tanpa anak2 la bini aku akan moan tak cover2 bila ML..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal...wife I lg mengganas bile I mengerang kesedapan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki seronok dan puas la tu sampai moan... Kalau boleh buat lelaki moan tu mmg layanan tip-tip la dr bini masa ML...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka dengar lelaki moan so sexi ..lagi dia moan lgi i gerammmmm ..sambil ckp lucah2 so ouchhh ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Moan tak kira. Lelaki atau perempuan tanda sedang menikmati ML.. menanti kemuncak kepuasan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:13 AM | Show all posts
Serimolek replied at 28-2-2020 02:31 PM
I suka dengar lelaki moan so sexi ..lagi dia moan lgi i gerammmmm ..sambil ckp lucah2 so ouchhh .. : ...

yes agree .. my wife suka masa i pancut bgtau i nak cum and moan sekali .. sblm tu kena ckp yg lucah2 dulu and praise her face, body and puji vagina and clit dia .. dia ckp kalau i dh cum sambil moan mmg automatic lepas tu dia akan akan cum sekali smpai menggigil gigil satu badan ... oh nikmatnya time tu kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT