CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: RoselIa

Moan

  [Copy link]
Post time 29-10-2020 03:19 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 26-10-2020 10:30 PM
Squirt tu yg air memancut2 tu... Biasanya skali dengan orgasm..

cum tu apa
air mani pompuan ke

iols tahu squirt yg mcm banjir tu
betul ke bleh pancut jauh mcm dlm porn tu
mcm tipu jeee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2020 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
oyentommy replied at 29-10-2020 03:19 PM
cum tu apa
air mani pompuan ke


Pancut jauh tu air kencing kot... Squirt ni biasany a sikit dan taklah sebanyak air kencing....
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2020 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki mmg jarang moan ke. Ego ke mcm mana hahah. But sekali sekala moan tu la buat kita turn on
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2020 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
oyentommy replied at 29-10-2020 03:19 PM
cum tu apa
air mani pompuan ke


Ramai je girl melayu boleh squirt macam porn tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 11:48 PM | Show all posts
Mrblackside replied at 24-5-2020 05:18 PM
Ok lah dgr moan dr hubby...jgn suke lak dgr moan dr lelaki laen sudehhhh...

kalau suami tak moan mcm mn... Tiap kali I ML dgn offimate I kuat dia moar sampai kaki & punggung dia gementar...I pernal bertanya dia kuat ya U moan... Tak pernal dia moan ML dgn suami dia belum sempai lg suami dah pancut mcm mn moan, bila ML dgn I boleh orgasm 2-3 kali mestilah moan puas-puas...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
isseliparjepun replied at 26-1-2020 05:15 PM
Hmm you might be true there. Cuma I malas nak syak apa apa sebab cuba berhusnuzhon disamping I mus ...

Sy pun pernah..tdo malam..hotel..tiba2 bunyi pompuan duk merengek..mula2 slow..then makin kuat..ahh..kacau...dlm hati..masakla perempuan ni kena ke laki dia...mula la otak ni pikir macam2, kte dha la outstation..bini jauh, kte plk x leh tidor dan imagine macam2.

Kalau dgr perempuan tu moan..cam ibarat nk runtuh katil kena hentak ker..lama plk tu..ada dlm sejam sekjap bunyi..sekjap x..

Sok pg masa nk pergi keje..nampak la couple ni br balik brekfast nk msuk bilik..patutnya..muka cam arab perempuan..hidung mancung.freehairbody x yh ckp la..mmg padu..ptt mlm td kena kaw2 ke laki dia..kte plk imagine..aduh..nikmatnya dpt body aweks cmni..tiba2 teringat balik..dah la malam td x dpt tdo lena memikirnya camner aksi diorg..heheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:48 PM GMT+8 , Processed in 0.082524 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list