CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: RoselIa

Moan

  [Copy link]
Post time 21-5-2020 01:16 AM | Show all posts
mia_azira replied at 6-3-2020 07:26 AM
Moan tak kira. Lelaki atau perempuan tanda sedang menikmati ML.. menanti kemuncak kepuasan

yes time moan mata tgh tutup segala problem hilang ... bila ML tu dh nikmat then henjut makin laju, kepala penis tu rasa mcm nak meletop sbb dh sensitif sgt and penuh dgn air ... wife plak kemut and dia pun moan jgak .. oh puas giler.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2020 01:20 AM | Show all posts
KIM.K replied at 26-1-2020 06:17 PM
Bogel kejap pun jantan bilik sebelah sedar. Tahi betul

kikiki .. hotel mana la ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 01:20 AM
kikiki .. hotel mana la ni ..

OYO sis
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:41 AM | Show all posts

thank .. mmg me and my wife will blacklist lah OYO ni ... nak moan pun susah nnti, dah la sambil moan sambil ckp yg lucah2 .. wat malu je org dgr nnti.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 01:41 AM
thank .. mmg me and my wife will blacklist lah OYO ni ... nak moan pun susah nnti, dah la sambil m ...

Kang menggigil org yang pinjam iron hotel kat luar tu
Benci betul tanggal baju org sebolah batuk
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 02:03 AM | Show all posts
KIM.K replied at 21-5-2020 01:54 AM
Kang menggigil org yang pinjam iron hotel kat luar tu
Benci betul tanggal baju org sebolah batuk

batuk2 time corona ni sensitif tau .. just imagine u tgh ML dgn pasangan u .. tgh feeling masing2 nak pancut & nak cum, sekali boleh dgr org sebelah bilik batuk .. spoil the mood kann .. boleh termasuk balik air mani tak jadi pancut.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 01:13 AM
yes agree .. my wife suka masa i pancut bgtau i nak cum and moan sekali .. sblm tu kena ckp yg luc ...

Bestnya dpt wife mcm ni...mmg ada pompuan bila pussy terima pancutan air mani, automatic dia akan cum...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 21-5-2020 09:44 AM
piedpiper replied at 21-5-2020 02:03 AM
batuk2 time corona ni sensitif tau .. just imagine u tgh ML dgn pasangan u .. tgh feeling masing2  ...


Aha..itu kes lagi berat
Kalau dengar memang terbuntang mata sampai pagi
Dulu pernah pegi kursus kat hutan. Tido bilik dibawah rumah warden. Malam2 buka tingkap

Dalam pukul 2am dengar orang ml. Masalahnya masa tu iols takpernah dengar orang ml macamana..iols jadi takut sebab ingat hantu. Traumatized giler..sampai slow2 iols bergolek ke katil rumet. Sambil pejam mata golek turun katil, takut hantu tau iols dah bangun. Satgi golek sikit lagi. Pastu golek lagi. Lama2 sampai bucu katil rumet. True story
Esok pagi mengadu kat warden ada hantu nak tukar bilik. Dia diam lama pastu kata takda hantu, dengar dia ml kot. Patutla ada org cakap ai lebiu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2020 03:07 PM | Show all posts
KIM.K replied at 21-5-2020 09:41 AM
Aha..itu kes lagi berat
Kalau dengar memang terbuntang mata sampai pagi
Dulu pernah pegi kursu ...

mcm mana u tau ML sis? ... other possibility is maybe ada org bukak citer blue kuat2 kot .. dlm hutan kan, anything can happen.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 03:07 PM
mcm mana u tau ML sis? ... other possibility is maybe ada org bukak citer blue kuat2 kot .. dlm hu ...

Hihihih chuol ni mintak detail lak
Masa buat aduan tu warden tu kata dia ml semalam. Siap gelak2 lagi
Takkan buka porn anak kecik berderet
Malam tu tetiba dengar pompuan dengus. Macam pontianak kuat la
Ada intervals lagi tapi tak macam ml pun tu takut



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 03:50 PM | Show all posts
KIM.K replied at 21-5-2020 03:38 PM
Hihihih chuol ni mintak detail lak
Masa buat aduan tu warden tu kata dia ml semalam. Siap gelak2  ...

omg .. warden siap mengaku ke? ... lain soh dia jaga penjarakan time ML ... mgkn dia 'hentak' kuat sgt mlm tu yg wife dia bg bunyik lain mcm kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lah dgr moan dr hubby...jgn suke lak dgr moan dr lelaki laen sudehhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 01:13 AM
yes agree .. my wife suka masa i pancut bgtau i nak cum and moan sekali .. sblm tu kena ckp yg luc ...

Yeah,100% sama.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
CadeFoster replied at 21-5-2020 07:42 AM
Bestnya dpt wife mcm ni...mmg ada pompuan bila pussy terima pancutan air mani, automatic dia akan  ...

Betul tu,my wife bila pncut dia mesti akan cum skali.. kene siram is the best thing dia cakap,and penis slightly bigger masa laki cum..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal kot..lg moan lg geram rasa
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 11:04 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki daku diam seribu bhs..ish la..turn off betul. Byk Kali bgtau...bebunyi le sikit...Sadis
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 12:20 PM | Show all posts
chentadearhati replied at 7-9-2020 11:27 AM
Laki daku diam seribu bhs..ish la..turn off betul. Byk Kali bgtau...bebunyi le sikit...Sadis

bunyi dlm senyap tu...ce dgr betul2..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 04:15 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 6-9-2020 08:28 AM
Betul tu,my wife bila pncut dia mesti akan cum skali.. kene siram is the best thing dia cakap,and  ...

sorry nak tanya
apa beza cum dgn squirt
iols bru kahwin ni so byk lgi nak bljr

yg iols tahu orgasm
tu pun dah menggeliat menggigil sedap
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
oyentommy replied at 20-10-2020 04:15 PM
sorry nak tanya
apa beza cum dgn squirt
iols bru kahwin ni so byk lgi nak bljr

Squirt tu yg air memancut2 tu... Biasanya skali dengan orgasm..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:02 PM GMT+8 , Processed in 0.407229 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list