CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: KILL_NANCY

[Pelbagai] ANYTHINK 6 : LUAHAN DALAM PLASTIK

  [Copy link]
Post time 21-1-2020 05:39 PM | Show all posts
Tak sedar pandu kereta tanpa roadtax
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni lewat jogging sebab hantar anak ke satu tempat untuk acara sekolahnya merentas desa....jem teruk. ..X tau pukul berapa habis budak ni....aku suruh dia balik sendiri nanti ..jalan kaki....kalau sebelum pukul 12 boleh lah ambil. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:45 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 21-1-2020 05:00 AM
pinjam 4k nurrlisa.nak tukar tayar2 motor.

gaji bulan 8 saya bagi balik.

Hahaha awak kan taukeh jual tong gas, patut saya lah pinjam kat awak.

Pinjam sikit duit boleh, nak pegi bercuti. Nanti gaji bulan 7 saya bayar hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 11:48 AM | Show all posts
Demam lagi dari semalam. Fed up lah, bulan ni dah dua kali demam. Asyik sakit jer. I guess this is the new me. Buat apa pun tak best
Hari ni temperature dah down, cuma letihnya, and makan tak selera, mulut tak sedap. Batuk. Tak bestnya hidup asyik sakit. Betul lah, kesihatan lah yang paling berharga I now know the hard way.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu permulaan yg agak perit .. . Kadang2 hati degil, susah jugak..  Keputusan muktamad, takkan berpatah balik. Semoga dipermudahkan. Amin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 02:37 PM | Show all posts
Segalanya berjalan lancar
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan malu dengan pekerjaan anda selagi pekerjaan itu halal disisi agama dan undang2..
tak kesah la anda kerja sebagai buruh kasar ke, professional white collar blue colar ke yang penting jangan sesekali downgrade orang..
setiap orang ada rezeki masing2

ini tak, downgrade orang kehulu kehilir pastu sendiri malu..camno tu???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa macam nak minum air panas yang berperisa..sebab kan i cannot drink sumthing2 with dairy, i go buy teh tarik instead..bru coffee also nice

boss, dont say anything yeah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai sekarang budak ni x balik2 dari merentas desa nya. ...aku pi meeting kat Bangsar pun dah balik sat ni walau jem teruk gula otw balik tadi...budak niiiii. ....buat aku mcm cacing kepanasan risau lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 08:51 PM | Show all posts
I love my new data plan nonton aje
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Proud of myself. Dua kali jatuh kat tempat yang sama, masih boleh senyum fake, dan kembali lompat ke dalam kolam

Omputih cakap, once bitten, twice shy. Dalam kamus hidup sekarang, takde shy2 dah. Hidup kena terus. Bukan boleh pindah masuk dalam badan orang

Malam ni baru terasa. Esok kena jab lah, sempena masuk dekad baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
ni ala2 diary ke?? ni ailaikkkkk ni. hehehe

bangun2 pagi tadi terus terjah phone tengok updates group bilik kebal. nampaknya jiran tetangga dah cool down and tak panas macam rumah2 terdahulu. semoga dorg kekal la macam tu. and semoga tukang cucuk duri & racun tu tak wujud dah dalam rumah jiran tetangga. baru amannnnnn. (dah macam kurex pulak asyik semoga je)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 07:54 AM | Show all posts
semoga hari ini dan seterusnya memberi
ketenangan buat kita semua..

Aamiinnn..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam akak dijamu teh herba India di restoran India. ..adehhh. ..dengan susu lembu segar. ..ya amponnn sedapnyaaaa 2 kali aku tambah....X manis pun. ..ni bos indian sorang ni la. .dah 2 kali jamu aku makanan dan minuman tradisional India. ..aku suka bos tu sebab dia suka bercakap mengenai kesihatan. ..makanan pun semua jenis yg sihat2. .siap detail terangkan pada aku bahan2 kandungan dan kesan pada tubuh badan...dan badan dia pun memang tegap. ..X berisi langsung dan X terlalu kurus...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pagi-pagi minum air lemon panas terasa segar mata dan badan. Sekarang ni kenalah jaga kesihatan sejak kolesterol naik. Bacaan bp pun naik. Harapnya appoinment dgn doktor bulan 2 ni ok la. Dan semoga diri ini tak banyak fikir dan susah hati . Aamiin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 12:10 PM | Show all posts
Sedapnya Quaker Oat Bubur Lambuk buat alas perut tunggu lunch
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hitam putih warna kehidupan

Dengarkan di sana-sini
Beburung riang menyanyi
Berbunga aneka warna
Sumber kedamaian jiwa
Mensyukuri nikmat Maha Esa

Begitu berharga kehidupan ini
Bagi mereka yang tahu menghargai
Mengapa terdorong oleh perasaan
Kalau turutkan hati diri menjadi korban

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2020 01:37 PM | Show all posts
1 GB elok untuk 1 hari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 22-1-2020 03:04 PM
rasa macam nak minum air panas yang berperisa..sebab kan i cannot drink sumthing2 with dairy, i go b ...

ohhhhhh.dark side of meggy.pastu sorok pipi dalam tudung.(-_-)!.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
wartawan cariiii punnn.kalau nak stalk tu tukarlah id lain dulu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 10:49 AM GMT+8 , Processed in 7.308094 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list