CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: KILL_NANCY

[Pelbagai] ANYTHINK 6 : LUAHAN DALAM PLASTIK

  [Copy link]
Post time 17-1-2020 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Takut dengan penyakit yang bermacam sekarang ni. Memang kene kawal diri bebetul

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni x jogging sb ada hal. ...mungkin otw pi destinasi nk singgah tasik nk bg cik miaw makanan. ..kesian pula. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Realiti....aku jenis suka ckp lepas...
Realiti...aku mmg jenis x sabar...
Realiti...aku cepat minta maaf tapi aku ulang balik perbuatan. ..
Realiti...aku mmg jenis baran...cepat marah...garang
Realiti....kata2 aku mmg berbisa. ...
Ya amponnn banyak nya kelemahan aku
Dan realiti...aku cuba slowly berubah....
Tapi. .dlm semua keburukan aku tu...aku jenis penyayang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tambah lagi 1....realiti aku bukan jenis menangis. .konon aku minta maaf menangis2 tu...dasar celaka betul buat cerita. ..aku ni jenis susah nak mengeluarkan air mata. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 08:19 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 17-1-2020 02:03 AM
alhamdulillah kakburn sihat.sedih je sikit.sembelit~

kerja pamachiam kak?si dungu tu sudah beru ...

Jangan sedih2 sembelit. Tu masalah biasa perempuan mengandung macam kakburn.  Alhamdulillah baru ni ada pengurusan baru tukar ke sini. Baik, saksama dan adil orangnya. Maka, pakcik2 Tu behave lah sikit. Walaupun jari masing2 hangsuang juga di grup wasap. Tapi sebab pengurusan ni ada di grup3 wasap perdana, maka hangsuang2 ni tak lah berani menunjukkan kejalangan yang sebenar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 10:24 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 11:39 AM | Show all posts


Luahan dalam plastik? Classynya hehe macam muntah ajer lah kat sini yer.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 11:43 AM | Show all posts
Proud of myself...

Ada makcik telefon minta nak pinjam seribu. I pun tight up bulan ni, banyak sangat guna sponsor kenduri lah, beli flight tiket lah. Tapi I still said okay sebab tak sampai hati nak hampa kan.

Semalam petang pegi hantar duit tu. Kalau orang nak pinjam saya tak suka lah suruh dia pulak datang ambil. Dia minta tu pun mesti dia dah malu. Makcik peluk, ucap thank you, nangis nangis. Dia kata nanti dia bayar. Saya cakap, tak payah lah makcik, ambik jer lah.

Hopefully karma yang baik mencari saya....its nice to be able to help people.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:02 PM | Show all posts
Actually makcik yang minta pinjam tu hanya saya panggil makcik jer, tiada pun hubungan darah. She has relatives yang semuanya sangat titik beratlah pasal agama. They talk about akidah, they perform the umrah and the hajj, and kalau nampak rambut orang pun dia boleh pengsan lah takutkan neraka. Tapi kenapa hati mereka tak baik pun. Makcik ni kena mintak dekat I jugak, because they normally are very careful with their money. They would not help people, kecuali yang wajib. Mereka bayar zakat harta sebab takut neraka, tapi selebih tu, satu sen dia tak akan bagi.

I just do not understand the principle. Has religion makes people robotic in their social responsibility?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 16-1-2020 11:55 PM
Tambah lagi 1....realiti aku bukan jenis menangis. .konon aku minta maaf menangis2 tu...dasar celaka ...

Keras hati mu roy
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimpi ygg choiiiii sangat,   bangun tidur sedar ada bawah kaki spider yg kuruisss dan panjang..


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak muntah dalam plastik

Terkilan sebab takleh join panel of interviewers. Kita dah plan baik punya. Sebenarnya nak menyelam sambil minum air jumpa anak buah, keje tu biar orang lain buat

Virus2 yang menjadi2 sekarang ni, elok ler kurangkan berkeliaran merata2 ke tempat terbuka kalau senang dijangkiti

Si abang tu, by the time CNY, boleh kurus secara semulajadi turun naik tangga 4 tingkat hari2. Caiyok!

Yang adik lak, diorang ni, takde baju kaler lain ker selain warna hitam? Tapi black is default, senang nak basuh, tak nampak kotoran

Masa amik gambar jer, sume muka nampak sama sampai muka anak sedara sendiri pun cari2 tak cam

Ramadan ni will be a quiet one without them all

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Heart And Soul"

Heart and soul
I fell in love with you heart and soul
The way a fool would do madly
Because you held me tight
And stole a kiss in the night

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya tatau nak cakap apa lagi. Mak balik kampung hari tu, bawak balik budu sedozen she hid them well, hari ni baru jumpa. Ingat ke nak jual padahal budu is forbidden kat meja makan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak tak suka la maid yang kena bagitau baru nak buat akak kalau boleh tanak lah marah kan.. Kita bayar gaji buat keje. Before agree keje kita bagi dia tengok list keja harian, keja mingguan dan bulanan. Kita bincang pasal gaji. Dah 6 bulan keje, tengok takda inisiatif pon buat keje tanpa di tegur, tanpa diberi tahu ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 17-1-2020 11:16 AM
Nak muntah dalam plastik

Terkilan sebab takleh join panel of interviewers. Kita dah plan baik  ...

Jangan lupa thread menu berbuka
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 17-1-2020 04:58 AM
Jangan lupa thread menu berbuka

Ni bagi killllnancy. Keje saya prep barang dan membawang jer sekarang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 02:31 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Jalan jalan hantar barang customer area KL,  bukit bintang,  wow wee lama tak turun sini,  cuci cuci mata sambil lepak kedai Cha Time atau window shoppingg ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.089110 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list