CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: KILL_NANCY

[Pelbagai] ANYTHINK 6 : LUAHAN DALAM PLASTIK

  [Copy link]
Post time 14-1-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 13-1-2020 03:51 PM

Terus gorgeous lepas minum kopi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pembukaan tahun baru yang menguji. Beberapa hari lepas, sahabat melahirkan anaknya jam 5 pagi. Lebih kurang jam 11 malam suaminya meninggal dunia. Seorang sahabat lagi menunggu zuriat hampir 17 tahun. Beberapa hari lepas bayi kandungan nya meninggal di dalam perut. Kita datang dan akan kembali kepadaNya jua suatu hari nanti. Semoga kematian menjadi motivasi kita untuk menjadi lebih baik insyaAllah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aleX-S at 14-1-2020 09:34 AM






Dapatkan flu shot SEBELUM demam. Sekurang2 nya rasa sakit tu kurang. Gi gov hospital boleh test strain A ke B or ada strain baru
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2020 09:26 AM
Terus gorgeous lepas minum kopi

Anak kak burn mesti suka

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aleX-S replied at 14-1-2020 05:37 PM
Anak kak burn mesti suka

Hahaha. Wajib suka ni. Anak2 akk semua sekolah sekarang. Yang tunggu SPM pun masuk sekolah balik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 07:47 AM | Show all posts
Quaker oat bubur lambuk while waiting potluck kolig
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila nampak makanan sedap, tapi tengah diet..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Saje nak luahkan. Driving in Penang is an extreme sport. Haih outstation 2 minggu. Kerja banyak. Huru hara sikit. Semoga tuhan memberkati rezeki dan usaha huhuhu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 14-1-2020 05:32 PM
Pembukaan tahun baru yang menguji. Beberapa hari lepas, sahabat melahirkan anaknya jam 5 pagi. Lebih ...

Salam.takziah...innalillah. ...besarnya dugaan. ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni jogging. .kena sapa dgn uncle sorang ni...aku ingat umur dia 50an. ..rupanya hampir 70...berkat aktif exercise dan dia berceramah dgn aku bab agama...lorr aku ingat dia cina. ..rupanya Melayu. ...aku siap tanya dia cina ke Melayu. ......dia siap ajak aku pergi rumah dia kalau ada masa lapang. ..isteri dia ada katanya. ..awat semua dok tanya aku pasal cik miaw. ..depa ingat cik miaw tu kucing aku. ...nyonya2 cina tu pun tanya....tu kucing aku ke....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 04:27 PM | Show all posts
umur da 36 thn tp xkawen2 lagi... hmmmm sedeyyy...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Permulaan awal tahun yg agak menjengkelkan, wahai Boss sila byr aje that balance to P jgnlah smp kena interest. Itu court order bknnya suka2 dan duit dah pun ada dlm account apa lg nk tunggu. Nak tunggu P failkan committal proceedings ke aishhh x memsl pepg dah buat luahan rs hati. Br rasa nk lega sikit tp boss plk buat perangai, hr tu gie umrah buat ibadah atau shopping atau sightseeing, hah kan dah meleret bebelan den ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_kuntum36 replied at 15-1-2020 04:27 PM
umur da 36 thn tp xkawen2 lagi... hmmmm sedeyyy...

Semoga cepat bertemu jodoh, teruskan berdoa dan jgn berhenti mengharap. Ada kwn akak bertemu jodoh ms umur dia 41 tahun dan tahun berikutnya dpt sorg baby boy, now anak dia dah msk tahun 2 jd selg kita bernafas teruskan berusaha dan berdoa, don't give up yea

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum pergi jogging. ...nk tulis luahan. .

Aku risau budak ni demam....ye la wabak influenza tengah merebak. ..abahnya yg outstation kat Pahang pun call aku tanya tentang anak. ..dah ok ke. ..dah pi klinik ke...

Sat ni dia bgn nk mandi nk pi sekolah...aku tahan. ..akukata...adik. .kalau x sihat jgn lah pi sekarang ni wabak influenza tgh merebak...dia jawab..ibu ni...dia sangat tahu tentang influenza..dia banyak membaca  katanya. ..demam.bukan mcm yg dia alami....dia dah sihat...dia nak pi sekolah....dia x nak pelajaran tertinggal. ..smlm dah cuti sakit ...jangan risau dia dah sihat katanya

Budak ni kalau dah remaja umur belasan ni mmg pandai jawab. ..

Moga diberi kesihatan yg baik untuk aku sekeluarga. .amin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:00 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah hujung2 nanti jgn sibuk nak call aku...nk cari...ingat ni projek kacang putih ke bak kata kill nancy ...

Sembang semua lebat. ....bila dah bab minta payment. ..senyap.

baik ko sembah berhala. .bak kata sis famri dan sia changa. ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 15-1-2020 03:43 PM
Salam.takziah...innalillah. ...besarnya dugaan. ..

Ya Noor. Sedih sangat masa pergi melawat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kuihbakar replied at 16-1-2020 10:16 AM
Ya Noor. Sedih sangat masa pergi melawat dia.

Moga dipermudahkan hidup kawan2 cik kuih ....sedih baca. ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau takda duit, carilah kerja. Dah tau duit takda, naik lah LRT.. Sampai bila asyik menagih simpati?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2020 02:08 PM | Show all posts
takayama replied at 16-1-2020 05:41 AM
Semoga cepat bertemu jodoh, teruskan berdoa dan jgn berhenti mengharap. Ada kwn akak bertemu jodoh ...

Aamiin3... terima kasih mendoakan... harap tahun ni kawen la...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.084614 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list