CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: KILL_NANCY

[Pelbagai] ANYTHINK 6 : LUAHAN DALAM PLASTIK

  [Copy link]
Post time 24-1-2020 09:56 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 10:28 AM | Show all posts
anythink today:
dlm kepala dok terbayang pasal org kene sembelih......seriau

smlm gatal tangan search pasal cannibalism
dah tertengok gmbr n video pompuan kene sembelih hidup2 utk dibuat sup
rupa mcm kat negara mata2 sepet, xtaula china ke jepun ke korea ke kyrgyzstan ke etc...
menyesal sungguh!!!!
Allahuakbar
ape nk jadi dgn manusia ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang yg suka menipu..

Ada 2 org. Tipu bukan sikit2 .Bukit2 banyak.  
Sorang dah kantoi nama merata org tau kisah dia
Sorang mcm dah ke arah depression,  taknk ckp dgn sesape.. Suruh meols tolong settlekan,  dah bgtau mcm2 cara org punya diri banyak je alasan... Semoga yg elok2 saja utk beliau..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:32 AM | Show all posts
MeghanK replied at 23-1-2020 08:45 PM
owh i ingat orang cakap mat saleh ni gentlemen tapi kedekut jugak ye sebab dinner pon u yang bayar ...

Gentleman lah, cuma berkira dengan orang selain gf dia hehe.

Tapi my friends bf tu bukan sebarangan lah, sekolah dulu Eton sama Prince William (dia panggil Wil jer), Prince Henry, Tom Hidleston. Then masuk Oxford hehe. So she caught a good one! But like I said, dorang berkira.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:34 AM | Show all posts
noor2 replied at 24-1-2020 08:42 AM
Wahhhh. ..akak doakan cik nurrlisa tercapai segala rancangan yang baik. ....amin. ...

Thank you Noor, doa bagi sihat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nurrlisa replied at 24-1-2020 11:34 AM
Thank you Noor, doa bagi sihat.

Eh..belum.sihat lagi ke ni....pi lah ke hospital. ...moga cik nurrlisa cepat sembuh....amin
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:39 AM | Show all posts
noor2 replied at 24-1-2020 11:37 AM
Eh..belum.sihat lagi ke ni....pi lah ke hospital. ...moga cik nurrlisa cepat sembuh....amin

Dah tak demam, batuk jer lagi. Tapi sedih semalam best dorang join berinai I tak pegi. Hari ni lagi ramai ramai abang kakak gotong royong kenduri niece, pun I tak pegi, tak mau la nanti I batuk jangkit orang lain.

Noor suka tak join join ramai ramai tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:45 AM | Show all posts
Sambil sambil tengok dalam family group dorang gotong royong, sambil bercerita pasal travel.

I pun cadanglah, eh jom kita ramai ramai pegi Iceland. Nampak best sangat, 21K/person. Once in a lifetime. Terus kakak I masuk, kalau ada duit, pegi lah umrah. Kakak I tu asyik jer nasihat orang suruh pegi umrah, pegi haji. Dia sekeluarga semua lah umrah haji dah buat. Tapi kedekut dan berkiranya tak usah nak cakap. satu sen pun duit dia berkira.

Dulu kami meeting harta tinggalan mak. Saya cadang, apa kata kita tak payah ambik lah, kita bagi jer pada yang surirumah, bagi dorang happy, mereka pun tiada pendapatan. Atau kita ambil satu bahagian, bagi dua bahagian pada dorang. Kakak ni lah yang bangkang hehe tapi 24 jam lah nasihat I suruh umrah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nurrlisa replied at 24-1-2020 11:39 AM
Dah tak demam, batuk jer lagi. Tapi sedih semalam best dorang join berinai I tak pegi. Hari ni lag ...

Oh...syukurlah dah bertambah baik....tak.apalah X dapat join ..kesihatan lagi penting...tentu x selesa nak join masa kita x sihat. ..

Noor ikut keadaan ...kalau kenduri kendara dengan orang yang kita kenal. .noor suka je join. ..tapi kalau macam cth lain banyak kali bos insurans ni ajak noor join gathering depa yang sorang pun noor X kenal kecuali dia. ..mmg noor X berminat nak pi...rasa macam terasing walau hakikatnya noor ni jenis cepat mesra sebab jenis kuat bersembang dan suka memulakan perbualan x kira dgn sapa...hehe...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambung sikit..atau mungkin suasana atau matlamat program insurans tu yang noor mmg x berkenan. .hehe...bosan tengok cara depa. ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan besarrrrrrr. Ayah jadi ketua keluarga lepas paklong dan pakda takde, hari ni esok lusa tah2 sampai ke tulat, semua datang berkumpul kat sini. Sewa guesthouse lah, nak letak semua dalam rumah ni, memang tak muat

Masalahnyaaaaa, bila diorang ni nak datang tolong membawang?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy holidays uols! Tahun ni banyak cuti2 malaysia, lebih alert lah sikit dengan cuti2 ni bila budak2 ni masuk asrama

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 12:57 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2020 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
disebabkan mak saya tak sihat, so saya diamanahkan untuk wakil rumah biru dalam parti yee sang tadi.

huat huat huatttt ahhh ....













aunties, uncles and my cousins


one big happy family ... yeayyy .... adik2 lain tak datang yeayyy .... tak guna betul .... yeayyy .... tanya angpow dapat ke tak ... yeayyy .... ingat aku nak reply wasep memasing .... yeayyy ....

happy cny semua ....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 25-1-2020 01:51 AM
disebabkan mak saya tak sihat, so saya diamanahkan untuk wakil rumah biru dalam parti yee sang tadi. ...

xin nain quai le..nak angpow
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2020 02:28 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 25-1-2020 02:15 AM
xin nain quai le..nak angpow

lawa tak samsung?kalau huawei tak dapat gambar cenggini.aha ahaiiii aha ahaiiiiiiii ketawe ketawe ketawe lah lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 25-1-2020 01:51 AM
disebabkan mak saya tak sihat, so saya diamanahkan untuk wakil rumah biru dalam parti yee sang tadi. ...

Wah..ni semua pakcik makcik sepupu kill ke ni....meriahnya. ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy Chinese New year 2020. ......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 09:20 AM | Show all posts
Padan muka percaya sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 10:26 AM | Show all posts
noor2 replied at 24-1-2020 11:49 AM
Sambung sikit..atau mungkin suasana atau matlamat program insurans tu yang noor mmg x berkenan. .heh ...

Hi Noor,

Yer lah saya suka gathering kalau kenal kenal orang ajer. Kalau siapa siapa, pun malas jugak. Malas nak small talk hehe.

Tengah siap siap nak kenduri. Malam ada lagi program, esok pun ada. Letih jugak lah, tapi nak cakap I tak sihat I tak sihat orang pun meluat dengar nanti suka nak spoil weekend orang lain. Ikut ajer lah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.086726 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list