CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Tunan

[DRAMA MELAYU] [MEGA DRAMA] CHANDELIER - BEN AMIR, MIMI LANA, SHASHA ABEDUL, AISAR KHALEDD

  [Copy link]
Post time 22-4-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 12:09 AM
ntah laaa dia ...
menangis kat bucu katil kot


ha ha ye lah tu..,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 22-4-2020 01:03 PM
Iols suke uniqlo!!! Tp xpnh lg beli dia punya tshirt
Amboihhh... Nak fefeelibg tido pluk bamben k ...

hahah , t shirt uniqlo mmg sedap buat tido


iols  ada banyak yg plain crew neck ladies tu... matching dgn 3/4 pants bunga2 tu
buat jadi pajama  ... senang ,


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 22-4-2020 01:29 PM
ha ha ye lah tu..,

kaka teh , kat thread cluster scotland tu iols nampak ada org komen chuols  “hi ben “
chuols sebaya bamben kaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 09:45 PM
Diorg 1family low profile. Abam buku biru tu pun nsb baik sbb keje, klu x msti private jgk ig dia

Iols syak abg buku biru pun ada IG private. Hahaha.

Sekian, dari peminat bambukubiru
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 01:52 PM
kaka teh , kat thread cluster scotland tu iols nampak ada org komen chuols  “hi ben “
chuols s ...

oh kaka adelea.. kan iols tolong explain ttg Ben balik awal tu.. jd mereka ingat iols Ben .. lucu betul ......
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 22-4-2020 06:11 PM
oh kaka adelea.. kan iols tolong explain ttg Ben balik awal tu.. jd mereka ingat iols Ben .. lucu  ...

iols tahu jugak semua cerita nya ...
tapi .. iols menjaga amanah kawan iols yg kata biar ben yg citer sendiri kat media ...


sbb tu la iols malas nak layan komen komen yg main bantai je ben kesian
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 22-4-2020 03:39 PM
Iols syak abg buku biru pun ada IG private. Hahaha.

Sekian, dari peminat bambukubiru

Abam buku biru pn ade peminatla... Heheh msti ade. Sikit sgt dia posr kt ig tu, klu ikotkn, heols pn sjenis aktif, msti byk y dia nk smpn kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 07:08 PM
iols tahu jugak semua cerita nya ...
tapi .. iols menjaga amanah kawan iols yg kata biar ben yg  ...

Sampai ke sudah pn ben msti xkn cerita... Kecuali production nk amek tndakan kt dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 22-4-2020 08:34 PM
Sampai ke sudah pn ben msti xkn cerita... Kecuali production nk amek tndakan kt dia

masa janna nick tanya kat melodi
“ben lari dr set ke “
lama ben diam mencari jawapan
pastu dia ckp “nyawa lebih penting”


nampak la dia jenis tak suka buruk kan sapa2 and cuma nak yg terbaik utk semua org
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tetiba rasa nak spam gmbar tutu
hahahhaa


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 08:41 PM
masa janna nick tanya kat melodi
“ben lari dr set ke “
lama ben diam mencari jawapan

Kannnn... Tu pn dia jwb lpas lama berkira2
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 08:58 PM
tetiba rasa nak spam gmbar tutu
hahahhaa

Comelnya tutu!!!
Ni klu uols nk spam byk2 pn xpe
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 22-4-2020 09:02 PM
Comelnya tutu!!!
Ni klu uols nk spam byk2 pn xpe

ni klu dapat tutu ni iols kelek dia 24jam ... heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 22-4-2020 03:39 PM
Iols syak abg buku biru pun ada IG private. Hahaha.

Sekian, dari peminat bambukubiru

Sampai April 2019 abg Man active update IG kereta sewa. Lepas tu dah senyap aje, mungkin dah terlalu sibuk dengan buku biru dia.
Ngah pun yakin dia ada IG private yang lain. Untie Salwa pun ada IG sebab abg Man ada post mommy marah sebab ingat abg Man main badminton di court.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang betul dia pada Tutu, tengok exercise mat dia teruk kesan cakar.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-4-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 22-4-2020 10:16 PM
Sampai April 2019 abg Man active update IG kereta sewa. Lepas tu dah senyap aje, mungkin dah terla ...

yg mommy marah main badminton tu
kat wassap
si man update status kt wassap...
sbnrnya abg man takda private ig pun

si tutu dah besar mcm lain pulak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-4-2020 07:48 AM | Show all posts
Tunan replied at 23-4-2020 02:15 AM
yg mommy marah main badminton tu
kat wassap
si man update status kt wassap...

Oooo WA, tak perasan, ingat DM IG.  Tengok sekali lalu aje.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 08:58 PM
tetiba rasa nak spam gmbar tutu
hahahhaa

tentang tutu ni, yg mana dkatakan mcm skirt tu.. dari situ dpt bama tutu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 23-4-2020 08:05 AM
tentang tutu ni, yg mana dkatakan mcm skirt tu.. dari situ dpt bama tutu

ben kata bulu dia kembang macam skirt tutu ...

lupa plak kak long ben kan ballet dancer
sbb tu dia tau skirt tutu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 23-4-2020 02:15 AM
yg mommy marah main badminton tu
kat wassap
si man update status kt wassap...

Dulu iols raaa kpala tutu xde kaler oren2. Smua putih... Ke iols xprasan?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-9-2023 02:35 AM GMT+8 , Processed in 0.293081 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list