CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Tunan

[DRAMA MELAYU] [MEGA DRAMA] CHANDELIER - BEN AMIR, MIMI LANA, SHASHA ABEDUL, AISAR KHALEDD

  [Copy link]
Post time 21-4-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 21-4-2020 06:49 PM
oh iols perasan dpihak lelaki yg xberapa nak respon... tu sbb M respon kat Wan Emir yg gigih cuba  ...

sbnrnya mira mmg nak setel down , so dia layan je semua at the same time pilih

tapi nampaknya mamat starry lebih effort
dia kan suka ckp effort tu penting

btw iols suka je ben happy dgn life dia and move on ,

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 21-4-2020 06:51 PM
ustazah Asmah yg ckp klu kedua famili dah jumpa, maknanya dah bertunanglah tu...

haahhh
Pu man dah kantoikan jugak hari tu
tapi yg ustazah asma tu yg paling legend
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 21-4-2020 12:16 AM
From the start, Ngah memang sama dengan kakaadelea. Jadi bersyukur sebab SD Raya tak jadi.

Tapi ...

Iols rasa B tu Boring. Esoknya, ben post vid juice tarik dia tu... +ve x iols? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 21-4-2020 07:33 PM
ben ada dua abang , yg kawen ada and ada anak cute tu is yg between ben and abam buku biru , anak  ...

Owh ade lg sorg ye? Nt iols tgok balik ig abam buku biru. Iols baru tau ig dia&adik dia je pun...
Kesian bamben xblh nk post pape psl anak sdara. Nsb ade bff minmin y cute tu... Syg benar dgn uncle ben dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 21-4-2020 07:35 PM
olsss lagi la tertipu
jadi naluri i psal ig live tu bener ..


Bkn mf je crush, siap pakej dgn parents
Jd uols rasa bamben ade frust@bengang x dgn mf?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Teh_90 replied at 21-4-2020 06:49 PM
oh iols perasan dpihak lelaki yg xberapa nak respon... tu sbb M respon kat Wan Emir yg gigih cuba  ...

Yup... Pihak llaki y xrespon. Iols pn xrasa mf ade ciri2 y ben cari
Tp skrg mf da jmpe llaki y plg smpurna utk dia. Da nk kawen da pun...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-4-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 21-4-2020 09:07 PM
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 02:12 PM
Sape je adik bradik ben y dah kawen slain kakak dia ngah? Iols ingatkan kakak dia dah lama kawen s ...


Itu abang Yan, abang atas dak Amir, no 3. Anaknya Inara, 2 tahun rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 08:26 PM
Owh ade lg sorg ye? Nt iols tgok balik ig abam buku biru. Iols baru tau ig dia&adik dia je pun...: ...

Abang Yan IG private, jadi tanaklah kacau. Kak Shikin tak ada pun IG, abang Man lah kata.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NekNgah at 21-4-2020 09:11 PM
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 08:33 PM
Yup... Pihak llaki y xrespon. Iols pn xrasa mf ade ciri2 y ben cari
Tp skrg mf da jmpe llaki y pl ...


Kalau scroll tweet-tweet lama dak Amir, dia sangat consistent dengan ciri-ciri perempuan yang dia suka. Mira jauh sangat.
Lagi satu dia ada tweet pasal gembirakan diri sendiri dulu baru fikir nak happykan orang lain.  Ngah rasa itu yang dia buat sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 21-4-2020 08:59 PM
Abang Yan IG private, jadi tanaklah kacau. Kak Shikin tak ada pun IG, abang Man lah kata.

Diorg 1family low profile. Abam buku biru tu pun nsb baik sbb keje, klu x msti private jgk ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 21-4-2020 09:06 PM
Kalau scroll tweet-tweet lama dak Amir, dia sangat consistent dengan ciri-ciri perempuan yang di ...

Msti ben nk cr org y akan sama2 dgn dia explore bnda baru. Ben pn muda lg, mmg ptt dia gmbira kn diri dia dlu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 08:30 PM
Bkn mf je crush, siap pakej dgn parents
Jd uols rasa bamben ade frust@bengang x dgn mf?

ntah laaa dia ...
menangis kat bucu katil kot

bam ben kan manja ... hiksss
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
NekNgah replied at 21-4-2020 07:57 AM
gurau kasar adik beradik..


jumpa dah tutu for sale punya post
hahahhaa



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau tak dapat jumpa ben pon tak per


cuma teringin nak pinjam tutu , nak peluk2 dia ... dapat sehari pon jadi lerrrr ...

huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 02:06 AM
kalau tak dapat jumpa ben pon tak per



Pergi minta dekat Kal sebab selalu nampak Kal yang post dekat igs pasal Tutu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 02:04 AM
jumpa dah tutu for sale punya post
hahahhaa

Geram je muka tutu tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 22-4-2020 11:36 AM
NekNgah replied at 22-4-2020 07:35 AM
Pergi minta dekat Kal sebab selalu nampak Kal yang post dekat igs pasal Tutu ni.


haahhh , tutu tu ada kat haikal and mommy
tgk ni ... mesti tutu rindu abah
hehehhe

terpaksa follow dek kal musim pkp ni sbb nak tgk tutu



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adelea at 22-4-2020 11:37 AM
ctnorenjoy replied at 22-4-2020 09:55 AM
Geram je muka tutu tu


hahha , gerammm la ,
abam buku biru nak jual dia ...

hari tu kan ben ada pakai baju gmbr dia and tutu
pastu js ada post kat ig sapa yg nak beli.
uols beli tak shirt tu ?

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ctnorenjoy replied at 21-4-2020 09:45 PM
Diorg 1family low profile. Abam buku biru tu pun nsb baik sbb keje, klu x msti private jgk ig dia

bagus la jugak low profile
nanti klu share , habis la satu famili semua wartawan nak korek ...

tapi bamben pon baru baru ni jer nak popular, sblm ni tweet dia pon 1-2 like ...
sepi jee ....


skrg dia letak titik je pon like beribu  
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 22-4-2020 11:35 AM
hahha , gerammm la ,
abam buku biru nak jual dia ...


Kesian tutu... Kenal lg ke x dgn abahnya tu, asik knl tggl je.. Heheh
Iols xbli, mcm bsar kan? Bahu iols 15" je.. Uols bli ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-9-2023 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.289432 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list