CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Kral

Bogel dekat rumah

  [Copy link]
Post time 29-11-2020 06:34 AM | Show all posts
RoselIa replied at 14-6-2020 09:38 PM
Alamak u ni. Husband I kalau I bogel lps mndi pun,dia terus bawak jubah mandi atau tuala pakaikan ka ...

Alamak! u ni masih fikiran lama lagi zaman sekarang...! open minded fikiran kamu ni bogel tu hak biasa laa.kamu datang dunia ni pun tak berpakaian bila pergi pun tak berpakaian juga kan, tak kan awak tak suka kote suami awak tu kot...?
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 06:40 AM | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 08:28 AM
Syok wehh. Aku mcm dh terbiase dgn bini aku.

Aku pun biasa berbogal kat rumah walau pun house keeping ada pun aku bogel juga biar dia tgk
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 08:31 AM
Kalau ada anak, aku tak kesah. Yg penting open minded

Perghhhhh.. Open minded betul tt ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
takdelah berbogel bulat cmtu. Sbb rasa tak selesa plak terbuka cmtu. Cuma kalau pakai a very sexy-underwear tu biasalah. Yg mmg mcm jockstrap atau thong, see through or mesh.jenis yg ko takaan sanggup pkai kalau org nmpk.

Aku pakai kalau kt bilik sorang. Ataupun kalau aku travel pegi dok hotel sorg. Travel senang xpayah bawa byk baju seluar.  Bawa spender extra atau singlet. Utk official meeting je bw baju seluar. Balik bilik mandi, terus tukar pakai spender tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah terkena masa aku blaja kt kolej dlu.Konon nk try pkai thong seksi baru beli online hahahaha.. warna putih see-through. Aku testing lah baru beli. Sorg kat bilik time tu. Aku pun tanggal baju seluar keluarkan thong drp kotak, sarung lah test depan cermin.

Silapnya aku, tak kunci pintu bilik. Tengah aku testing adjust thong tu, roomate aku ngan beb kwn dia masuk tiba-tiba.

Diaorg pun terperanjat siap woit, ko buat apa ni. Terus keluar hahahaha...malu gilaaa wei. Aku budak bola kot. Mmg smpi habis sem aku kna kutuk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 01:35 PM | Show all posts
bogel masa tidur saja.........
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
shop_girl replied at 9-1-2020 02:47 PM
Pakai t-shirt besar ngan spender je lagi selesa dari bogel2 ni..masuk angin dlm perut

Yg ni btul.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 27-12-2021 02:09 AM
Yg ni btul.

Terima kasih kerana memahami..haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 09:26 PM | Show all posts
shop_girl replied at 27-12-2021 10:22 AM
Terima kasih kerana memahami..haha

Sbb iol klau sorg2 kat rumah pun pkai tshirt bsar ngan xde apa2 kat bwah hahahaha, klau dh ada laki nnti pun iol rsa nak buat camni lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-1-2022 09:26 PM
Sbb iol klau sorg2 kat rumah pun pkai tshirt bsar ngan xde apa2 kat bwah hahahaha, klau dh ada lak ...

Dah halal takpe la..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 01:50 PM | Show all posts

Aiol blum brkhwin lgi, xde rzeki msa ni hahahaha, mungkin in the future.
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 10:00 AM | Show all posts
Best kn dapat bogel. Aku biasa bogel tp bila xde orang kat umah. Kadang - kadang bogel outdoor.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:07 PM GMT+8 , Processed in 0.169875 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list