CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Kral

Bogel dekat rumah

  [Copy link]
 Author| Post time 1-2-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 12-1-2020 03:20 PM
kalau kat rumahh sendiri ok la,kalo duk rumah metua jgn buat main,
aku pun teringin jgk tp kat ruma ...

Syok wehh. Rasa mcm freedom. Tp rumah mertua mmg tak la. Nak cari nahas ke ape. Dpt mertua kau mcm ustaz ustazah. Masakk.

Aku depan adik beradik tak penah lg. Tp spender/boxer tu biase je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 9-1-2020 04:59 PM
kalau bersendirian atau bersama pasangan, memang di galakkan berbogel sebelum memulakan aksi berjima ...

Bahaya nampak dgn golongan lut ni. Harap jauh la.haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
slumber88 replied at 7-1-2020 09:57 AM
Aik...nie sangat pelik

Pelik tapi benar!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
steven.l replied at 4-1-2020 11:34 AM
kalau berseorangan diri dirumah and berbogel tak apa sbb hak tuan rumah. tetapi tingkap rumah kena t ...

Kalau rumah kampung ke kondo boleh la. Rumah teres mmg buat bahan skodeng je la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Psycholily replied at 27-12-2019 02:39 PM
Xbest pun bogel2 ni...sejuk. pastu ko nak makan minum pun sambil bogel takkan kut nk ngadap rezeki k ...

Syok wehh. Aku mcm dh terbiase dgn bini aku.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-12-2019 01:19 PM
Tu diaaa aih...anak lelaki umur 5 bulan kut. ...ok lah tu...hehehe

Ooo. 5 tahun. Patut la. Kalau 15 ke, boleh tahan. Freedom kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-12-2019 10:13 AM
Oh...kisahnya. ..mungkin juga. ..

Ikut kau. Nak baca, baca. Nak level pun ape aku dpt. hahah. Org mcm ni pun ade.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 26-12-2019 10:09 AM
ni thread fishing ja nih..tengok kredit baru nak up tuh

Ape aku kesah dgn kredit. Aku share experience aku. Tak suke, go off la. Tu pun susah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 26-12-2019 08:53 AM
bogel je la...rumah nko, bini nko barang nko..nanti dah ada anak, sila la bogel sekali anak beranak. ...

Kalau ada anak, aku tak kesah. Yg penting open minded
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 08:30 AM
Ikut kau. Nak baca, baca. Nak level pun ape aku dpt. hahah. Org mcm ni pun ade.

Citer seks dgn bini hang x nak share ke. ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 1-2-2020 08:33 AM
Citer seks dgn bini hang x nak share ke. ....

Tu thread lain la. Bukan sini.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 26-12-2019 08:45 AM
Kalau dalam rumah sendiri ok je. Takde orang nampak.
Yang jadi masalah kalau kau keluar rumah menay ...

Tu pasal. Sekali anak aku terjebak. Mmg satu family la bogel cite dia. Mcm family beckham.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 12-1-2020 03:20 PM
kalau kat rumahh sendiri ok la,kalo duk rumah metua jgn buat main,
aku pun teringin jgk tp kat ruma ...

Buat je. Entah2 adik beradik kau pun mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2020 01:50 PM | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 12:02 PM
Buat je. Entah2 adik beradik kau pun mcm tu

kalau diorg boleh seksi meksi xpe mmg berekor depan aku sentiasa haaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
always..hahahah masa bujang stay alone and apa aku kisah... bogel je la. House pun private area.. now dah kawen pun kadang je sebab takde anak lagik
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Nice bro...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:09 AM | Show all posts
selalu je buat. haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak u ni. Husband I kalau I bogel lps mndi pun,dia terus bawak jubah mandi atau tuala pakaikan kat I.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 11:01 AM
Tu pasal. Sekali anak aku terjebak. Mmg satu family la bogel cite dia. Mcm family beckham.

Macam john legend dengan wife. Bogel memanjang kat rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 06:16 AM | Show all posts
Kral replied at 1-2-2020 08:31 AM
Ape aku kesah dgn kredit. Aku share experience aku. Tak suke, go off la. Tu pun susah.

Ya, bentuk! nak Baca,Baca la,tak suka,fuck off laa. tak perlu bercakap banyal....fuck off nabi or babi who care!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.081202 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list