CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2942|Reply: 1

Kerja sambilan utk suri rumah

  [Copy link]
Post time 27-11-2019 08:27 PM | Show all posts |Read mode
Bosankan asyik buat kerja rumah dan nak lagi cari rezeki kat rumah?



Jangan risau, min ada recommendation untuk korang!

Pernah tak dengan agen atau dropshippers?




Agen/Dropshipper adalah orang tengah yg tidak perlu simpan stock dan

place orders apabila ada customers order dengan korang


Kelebihan jadi agen/dropshipper kami:




1. Masa kerja flexible

2. Tidak perlu simpan stock

3. Tidak perlu risau dengan bagimana nak hantar barang tu kepada customers

4. Gambar dan copywriting products dah sedia

5. Ada online class untuk mendapatkan teknik untuk mendapatkan sales yang tinggi



Tekan SINI untuk maklumat selanjutnya









  







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2020 03:50 PM | Show all posts
Just click write my assignment and assignmentwriting help and place your order. Please contact assignment writing UK about our cheap customtop essay writing services and we will be glad to help you.  Justclick assignmentwriting help and top assignment writing services and place yourorder.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:43 PM GMT+8 , Processed in 0.096967 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list