CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: belilies

Mohon ban Ruhainies dari bod Gosip?

  [Copy link]
Post time 26-11-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok banned terus dia dari dunia lakonan. Tak menjana kualiti langsung
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ok jah nak ban ke nak proceed ke..sbb iols suka gak baca gosip sampah sheols..lalu iols terbayangkan muka bacin pengor sheols masa tulis stop it janna!!..pabila membaca screenshot pergaduhan sheols dgn janna nick yg mmg cun itu dedolu..

Harus makin kemek muka sheols menahan marah yach smbil mereply wasap janna pd waktu itu..huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah ijo tgk nama dia naik berkali2 hari nih dgn cerita x berfaedah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tulun la kuar cite ruhana ke, ruhano ke asal jgn keluar citer kemut ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ashilalat at 26-11-2019 09:21 PM
clarizsa replied at 26-11-2019 12:23 PM
Biar je lah
Barula cepat skit kumpul dosa
Sama2 berjimba kat neraka nanti


Kenal plak dgn retis sampah mcm si kayu hanis kau ni? yg berkualiti x kenal, yg sampah kenal. Kena bash dgn forumer lain, acah2 sentap maki hamun. Sesuai la dgn motif utama nak kumpul dosa masuk neraka.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
She bukan best berlakon, muka desa dan tak ramai peminat. I wonder why selalu masuk forum dan beautifulnara. So Pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah langsung tahu sheols ni wujud sebagai retis tup2 asyik la keluar kat butipulnara.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 26-11-2019 02:42 PM
Reputs porem ni pun patut kena ban sekali.
Buka benang hasil mencedok ig/twitter.
Kadang acik  ...

Xdernya untuk portal.. I pernah tny n sound kenapa xbuat research dulu sblm buka benang... Jwapab dia sennag jer.  Sebab diaorg tuh reputz.... Perggh... Pemalas btol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Setujuuu!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy amat menyokong cdgn yg arif.spesies tibaiunta sangap jantan x layak masuk bod gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Vot dah
Xde perkembangan karier lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sokongggg!!! Aku yg jrg dlm bod gossip pun myampah naik thread dia kat home page...sebulan skali ok la..ni  xsempat buka psl anggur tbe2 dh up psl skincare 2k tu..mlampau la kalau sehari 3,4 thread dia je..brita ntah apa2 plak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak setujuk,  walaupun bukan peminat.

Letak satu benang je dah cukup,  tak payah buka banyak benang.... Mcm acik kepam kat donia london,  satu benang dah cukup.

Erk,  boleh buka pol untuk nonok jugak ke?  
Banyak sngat la benang dia,  asal drama baru je,  benang baru.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
iols suka je ade thread budak ruhainis ni. boleh baca komen lawak2 porumer
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:18 AM | Show all posts
setuju. i pon semakk bc citer dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:26 AM | Show all posts
aiyooo, dekat fb harian metro berita pasal si kemut ni sampai 9k komen. semua dok menganjing,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je citer sheols pun. Ada la bahan nk hencap. Kenzz
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:38 AM | Show all posts
saya sokong...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni xde sumbangan apa2 pun dlm industri ni.. Banyak cite pasal laki je
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 27-11-2019 08:43 AM
Tak setujuk,  walaupun bukan peminat.

Letak satu benang je dah cukup,  tak payah buka banyak ...

Nonok sapa plak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-3-2023 09:08 AM GMT+8 , Processed in 0.104785 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list