CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14816|Reply: 96

Mohon ban Ruhainies dari bod Gosip?

  [Copy link]
Post time 26-11-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Retis ni manjang je berita boyfriend tak kawin kawin, berita anggur, berita makan lam lambo (ke ferrari aku dah lupa). Iols nqk prevent sblom berita dia berak tak cebok masok lam cari nak minta petition je truih ban dia ni dari bod gosip. Tak habis habis ngan berita sampah!
Single Polls, Total 629 Users voted View Voters

Poll is finished

82.35% (518)
17.65% (111)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2019 11:47 AM | Show all posts
sejenis batak jantan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Setujuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:49 AM | Show all posts
kemut satuuuuuuuu  
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tlg jge sikit maruah mak ayah ko dek,  birah smacam je ko
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:51 AM | Show all posts
iols tak setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Really not interested dengan dia. Nothing special
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau rengsa baca gosip murahan dia dan kakaknya, Baca sambil tepuk dahi, makan popcorn, buat stok gelak hihi. Ok je layans
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2019 12:00 PM | Show all posts
Kalau dah sampai tahap tetiap hari muncul benang si kemut, iols dah tak boleh husnuzon lagi. Confirm si sepol dan konco-konco heshe diupah oleh bf si kemut
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm lufya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ala.. janganlah takde, nanti nak maki macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:04 PM | Show all posts
SETUJU!! dia tak releven utk dibincagkan di sini..spesis membirah..up bf je. produk tadakkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:11 PM | Show all posts
mungkin boleh letak kat thread peminat dan haters,all about kemut
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:15 PM | Show all posts
setuju!!

we've had enough!

sudah2lah. bosan dah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iols rasa yg dok buka thread kemut ni mmg kaum kerabat dia. Bab anggur pun nk up? Pasni kalau ade lagi thread, diharap semua forumer tak perlu comment, supaya sendu dan diclose oleh mod
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar je lah
Barula cepat skit kumpul dosa
Sama2 berjimba kat neraka nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2019 12:25 PM | Show all posts
setuju! muka kemut penyek sheolss boleh je aku buat ye bila penyek muka aku sendiri kt pinggan. annoying!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
setujuk..udah2 la thread die saje..buat la thread all about si kemut..

die ni kalau x jadi kawen, tah hape alasan die pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:26 PM | Show all posts
biar la wei, sebagai hiburan kt bod ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:37 PM | Show all posts
kalau dah sejam sekali bukak benang pasal tepung gomak ni, baik buat forum khas untuk dia je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:19 PM GMT+8 , Processed in 0.114889 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list