CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2546|Reply: 1

Dropshippers WANTED!!!

[Copy link]
Post time 19-11-2019 09:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by PTTOUTDOOR.MY at 19-11-2019 09:56 PM

"Abang, camner nak cari side income skit ni?"

"Abang, duit barang dapur dah?"
.
Admin faham, korang pening pasal duit. Takpe, ni admin open peluang untuk jadi dropshipper barangan outdoor!


KENAPA JADI DROPSHIPPER KAMI?
MARGIN KEUNTUNGAN YANG TINGGI

Sebagai dropshipper, anda akan dapat harga borong daripada kami walaupun order 1 sahaja!


RISIKO RENDAH
Tak perlu simpan stock. Dapat order, collect duit dengan customer dan place order dengan kami.


BANYAK PILIHAN
Macam-macam baranag outdoor boleh dijual! Beg, jam tangan, baju, kasut, lampu suluh, khemah dan macam-macam lagi!


ADMIN SUPPORT
Kami siap bagi admin support, guide skali dengan gambar dan copywriting untuk korang semua.


TIADA MASA TERHAD
Boleh jer buat jualan bila-bila masa dan kat mana-mana jer, duduk kat rumah pun boleh cari rezeki!


Tekan SINI utk jadi dropshippers kami!








Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2020 03:24 PM | Show all posts
Just click CIPDassignment help and UK assignment and place your order. which demands a lot of time and efforts which are alwayshard to come by for students to find cheapassignment writing service and courseworkwriting help.
Checkreviews customwriter review

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.239387 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list