CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 2-11-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 2-11-2019 08:05 AM

Maigad tak selera!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam.. Ni sabun utk cerahkan celah bedah dan ketiak tau.. Murah tapi berbaloi la.. Kalau ang rajin (yg pasti ang x rajin) tenyeh dgn nyuk.. Baru kulit ang nampak sihat..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pulak utk bg boobs ang bulat elok..sekurang2 selamat dari boobs jobs..



Jangan kata kami forumer tak payung pulak memandangkan ang pemalas nak mampos utk google cara cantikkan apa yg patut.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan utk wanie peanut budder.. Aku tau la ang beranak kan eva tu senang sebab tu ang tak kisah si eva tu keluarkan kepala dari tingkap kereta walaupun kesesakkan.. Yg ang tau adalah ME.. ME.. ME.. dan tak fikir buatkan ada motor ka laju zap kena kepala eva.. Mau terputus dari badan.. Ni aku bagi link cara nak child lock kereta. Ang dan kak kepam ni sama ja perangai.. Bukan saja bodoh dan kepam tapi yg paling penting angpa berdua tu Narcissistic.

https://www.google.com/amp/s/m.wikihow.com/Childproof-Your-Car%2527s-Interior%3famp=1
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 11:26 AM
Ni pulak utk bg boobs ang bulat elok..sekurang2 selamat dari boobs jobs..



Babe bole suggest kan tak apa product yg bagus utk bontot pampers kepam tu? Layut sangat takut nanti lama2 melayut sampai ke belakang lutut sheols
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mlas bersabun.. Nah aku bagi mask utk ang boh kat ketiak dan kaki ang kepam oiii..


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 2-11-2019 07:48 PM
Babe bole suggest kan tak apa product yg bagus utk bontot pampers kepam tu? Layut sangat takut nan ...

Hahaha.. Sat nak cari kat shopee..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni tgh hangat di Jepun.. Utk bontot.. Semoga membantu la ang dpt bontot Kim K..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah dasat korang ni...  Aku pun nk bulatkan boobah ngan beebah aku gak laaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 07:12 PM
Hahaha.. Beli kat shopee rm3 ka rm4 x salah.. Tu la sejak kena kuin kepam.. Mmg gigih la jaga supa ...

Sis apa khasiat sabun ni? Utk cerahkan celah2 bedah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Melihat daki2 dan kerak2 kat kaki kepam iouls rasa sabun x mencukupi chuols. Ni je yang sesuai

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 2-11-2019 08:08 PM
Sis apa khasiat sabun ni? Utk cerahkan celah2 bedah ke?

Yap.. Baca komen ramai yg kata bagus.. Jadi sy beli.. So far dah 2 minggu pakai.. Nampak la kurang gelap celah bedah tu... Ketiak pun nampak lebih cerah..

Tq to kepam la. Berusaha cari cara nak bg warna sama kat ketiak dan situ.. Hahahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekpam kena terima kasih dgn acik2 porem.. byk ilmu dan petua acik turunkan tau. Xyah la scrub jenama Chanel Dior pon untuk sental apa yang patut. Ni branded kepala ke kaki tp lutut kerak
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:45 PM | Show all posts
sarah82 replied at 2-11-2019 07:26 PM
Ni pulak utk bg boobs ang bulat elok..sekurang2 selamat dari boobs jobs..

dah lama sgttt x nyampuk kat flat kuin....membaca dgn penuh khusyuk je dah bertingkat2 ...tapi kali ni kenot tahan nk sampuk disbbkan mende alah ni
berkesan ke pakai mende ni...trase nk test ni hahahhah
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
camflo03 replied at 2-11-2019 11:06 AM
tengok la kuku godzillaaa

[att

Ya ampun... I br tertgk kuku anak kepam... Dah brp minggu ko x potong kuku anak ko kepam oiiii dok dgn anak 24 jam pon kuku x potong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak masuk thread ni aku akan baca tajuk berbunyi kuih kepam instead of kuin kepam
Huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sarah82 at 2-11-2019 09:28 PM
aisya_hadi replied at 2-11-2019 08:45 PM
dah lama sgttt x nyampuk kat flat kuin....membaca dgn penuh khusyuk je dah bertingkat2 ...tapi kal ...


Hahahah.. Tak tau la.. Tp pernah beli yg urut comel saja.. RM6.80 berkesan.. Boh kat bahu rasa gegaran nya gitu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah malas nak urut sendiri.. Nah.. Utk kepam.. Hahahaha..



Yg krim ni baca komen ada perubahan dlm masa 1 minggu penggunaan.. Jadi rajin2 ye kepam..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm2 barang korang suggest ni aku tengok plk yang seram
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 08:15 PM GMT+8 , Processed in 0.749809 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list