CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 1-11-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ran_can replied at 1-11-2019 11:13 AM
so based on your experience liased dgn dia, dia treat u baik x? as in dia reply ur text n pertanya ...

lama dah i beli dgn dia masa zaman ig voguevariety,masa tu i ingat rayyan pun baby lagi n dia pkai tudung lagi..masa mula beli n bayar cepat ja reply bila nak ambik barang rasanya dia delay2 jugak..whatsap lambat reply....tapi i ni jenis percaya sikit kat orang i husnuzon ja dia bisnes juta2 kan mungkin sibuk..tapi ok la i dapat complete packaging n receipt..xtaula masa tu dia dah scam orng ka blom
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-11-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 1-11-2019 06:04 AM
HAHAHAHAHAHAHAHA. Jauh panggang dari api yach!

gigih tau kepam ni

Ya ampunnn iols baru perasan nama anak Liah sama dgn Labu Manis!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 1-11-2019 06:36 AM
Xbagusla pakai cmni depan anak... sheols feeeling hooters girl kah??

Memang tak bagus cuols.. tapi sheols pergunakan anak tu jadi photographer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
SelakLangsir replied at 1-11-2019 06:58 AM
Dia suka btl mengeluh kn. Padahal sebut Alhamdulillah bila ditimpa musibah. Sb Allah syg

A’ah lepastu nanti meratib kehidupan dh ada macam ni macam tu.. yg gatal sangat nak kawin dulu apahal.. ingat zaman bujang sama dgn zaman dh kawen dh ada anak?

Kata ada nanny, kalau betul ada nanny takde la si anak tu kotor sangat rupa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 1-11-2019 07:49 AM
Kalau dia yg kena keluar sponsor jugak utk lelaki2 tu..... Bukan pelacur nama nya. Pelacur dpt dui ...

Melacur utk dapatkan dana menaja lelaki lain agiteww
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:34 PM | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 04:19 PM
Try hard sgt nak jadi Liahhhh
Latest Liah buat embroidery kening kepam pun tanya sakit ke t ...

mmg try hard sangattt nk tiru liah
fyi, si kepam ni penah berangan panggil boyfren (bf jadian) dia as Ya Habibi
sbb mmg kat ig liah, she called someone as ya habibi and plus, she's staying in dubai pun, so tak heran la kan
yg si gemuk ni apahal tetiba ya habibi bagai
ms kawan dgn farah dan mek rose dulu, farah ada bf, she call himself as Papi
si kepam ni pun nak gakkk merasa, siap cakap Thank Q papi bagai sbb belikan (padahal beli sendiri) handbag
kesian kan kepam nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:35 PM | Show all posts
hoi kepam
mesti ko bengkek kan sbb acik2 porem memerhatikan setiap inci gerak langkah ko

udah2 la nak tiru steph liah la, irahana la,  sasha 30k la
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 07:25 AM
Wani ni bodoh sangat... sebelum kejadian Ava menjenguk kat tingkap tu pagi2 dh menayang bodoh dgn am ...

Eee kotornya hidunggg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-11-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-11-2019 08:34 AM
mmg try hard sangattt nk tiru liah
fyi, si kepam ni penah berangan panggil boyfren (bf jadian) di ...



Bila nak ada identity sendiri kepammm? Bodohnya anak tokMid sorang ni.. copycat sungguh patut lah takda sapa bole melekat dengan sheols.

Lama dh kepam tak beli lingerie baru kan.. bf yilekkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 1-11-2019 08:40 AM
Eee kotornya hidunggg

Ketara sangat hidung Ava berkerak mcm kuali wani haritu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 1-11-2019 01:42 PM
hensem x labu manis kekpam ni?

Erkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mewo replied at 1-11-2019 02:24 PM
Mmg xdpt la nak fair skin, dik. Dah mak bapak ko coklat kopi mana nak dtgnya susu soya..

Cara c ...

Since bakal jadi top model ni kira memang confirm tak perlu pegi school la eh?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 1-11-2019 02:06 PM
Tak.

Jap tgk sekali lg.

hahaha jujur & telus chuols. i loike. I’m in agreement with you. x comel langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-11-2019 04:35 PM
hoi kepam
mesti ko bengkek kan sbb acik2 porem memerhatikan setiap inci gerak langkah ko


Umur nak makin senja dah kepam oiiii. Bawak bawak la tiru imej abby abadi ke, ina naim ke pulak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Zasss777 replied at 1-11-2019 09:04 AM
Umur nak makin senja dah kepam oiiii. Bawak bawak la tiru imej abby abadi ke, ina naim ke pulak.:l ...

tak pun kembali ke imej lama

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 05:09 PM
tak pun kembali ke imej lama

kelabu asap nyaaa  sebelah tu mcm adibah karimah je.  owh nak ot jap.. dulu laki adibah elok2 keje doktor join haiyok ni support bini. yelah kan ramai cdms tu semua jenis padangan suami isteri keje sama2 . cuma samada dia jenis beringat atau rasa lebih baik ada profession elok then adibah sorang je buat haiyok lakinya dah jadik doktor balik bukak klinik. ada jugak perancangan masa depan, beli rumah sndr bukan takat asik tayang kereta mewah je.. tp kepam ni mmg jenis tak betingat kot sbb rasa sentiasa je kat atas, glmer, autopilot income bleh bleh bleh tu yang spending tak ingat dunia. lps tu dah terbiasa mewah n still nak jaga imej tu  sanggup lah teruskan jd Ps n stay kat london nun..  kerjaya ps ni tak hina pun tp yang hina tu sbb perangai ps yang lenajn barang customer . nak join mlm jual barang pun ok lagi tp yang keji tu bila paksa2 org beli barang, paksa org buat loan 20k( esp org gomen sbb senang nak buat loan ) tabur janji manis lps tu tinggal macam tu je . tu yg keji buat org marah. nak jual barang apa sekali pun lantak le, tp jgn la paksa2 pulak nak suruh beli. lps tu ajak join kalau org taknak tu anggap je la takde rezeki prospek, ni siap hina2 pulak konon keje makan gani takde masa depan. buat mlm boleh kaya raya.. lps tu hidangkan dgn kete mewah, branded beg dll. tu yang keji tu perangai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 05:09 PM
tak pun kembali ke imej lama

Dia kan kata imej dia dulu very the makcik makcik. Imej skrg ni org ingat dia 20an giteww, mcm kakak kepada anak2 dia gitewww. Hakikatnya lepas filter doploh lapis tetap tak nampak 20an. Apatah lagi kalau tak filter!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:45 PM | Show all posts
Edited by cikatilia at 2-11-2019 11:53 PM
royaldanish replied at 1-11-2019 05:09 PM
tak pun kembali ke imej lama


well

kan dia kata
its just nor her and im being honest
insert kata2 kepada wanita bertudung yg tidak bermoral / keji dsb persis desa etc

and now kan ala2 mcm rumaja lepasan kolej gitu
kakak aje kepada budak upsr
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 1-11-2019 07:15 AM
wowww anak kakak pinksarah mesti cantikkk. kakak pinksarah kawin dengan mat saleh kee.

untuk ta ...

Bukan mat saleh, malay..

Campuran tu ada tp dh brp keturunan...

She came from a long line of pakistani/indonesia..

Cantik is subjective, tp minat dan talent tu yg penting..kan..x semestinya kena mix blood baru boleh join the industry..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 1-11-2019 09:01 AM
Since bakal jadi top model ni kira memang confirm tak perlu pegi school la eh?

Homeschool sbb top model..

I cant imagine if rayyan really nail it then kepam lg laa berlagak sakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-4-2023 07:08 AM GMT+8 , Processed in 0.805685 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list