CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 1-11-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum apa2 kepam nak berlagak momager diva. Ko ingat ko tu level kris jenner ke kepam?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 1-11-2019 01:28 PM
Belum apa2 kepam nak berlagak momager diva. Ko ingat ko tu level kris jenner ke kepam?

Omg KRIS  what irony. I gelar ada mak gila glamour as that. The irony.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by black_handbag at 1-11-2019 01:43 PM


hensem x labu manis kekpam ni?








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:50 PM | Show all posts
epal21 replied at 1-11-2019 01:20 PM
Kalau iols, i want my kids to be safe. Tapi wani ni memang kdg2 car seat pun tak restraint elok2.  ...

chuols tak tau ke kuali wani baddah pon berkerak dan berkarat? serupa je mereka anak beranak.. xkisah hal kuali.. sbb hari2 acah2 makan smoothies aje.. shampoo boleh lak beli sampai penuh rak, tp kuali tak mampu nak beli.. yelah kuali xleh tayang kat acik porem kan.. tu tak terasa nak beli
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 1-11-2019 12:52 PM
Not easy..

Bak kata my friend, it takes 99% sweats and 1% of luck!

very inspiring lah kaka. adore u. (:
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:04 PM | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:09 PM
Si Liah ni salah seorang idola pujaan dan dambaan Kepam ye...

Kepam cuba sedaya upaya utk meniru  ...

HAHAHAHAHAHAHAHA. Jauh panggang dari api yach!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 1-11-2019 01:42 PM
hensem x labu manis kekpam ni?

Tak.

Jap tgk sekali lg.


Tak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 1-11-2019 05:58 AM
very inspiring lah kaka. adore u. (:

Guideline utk sapa2 yg berminat nak ceburi bidang ni..

Sbb scammers ramai..

Kena careful before deciding anything..

Tq by the way..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 02:24 PM | Show all posts
black_handbag replied at 1-11-2019 05:42 AM
hensem x labu manis kekpam ni?

Mmg xdpt la nak fair skin, dik. Dah mak bapak ko coklat kopi mana nak dtgnya susu soya..

Cara ckp & slang labumanis ni pun ngikut kepam

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 31-10-2019 02:21 PM
Hai acik2 semua! Miss me and my momma?

#suchacutebaby

Maap lama nk tau anak2 dia sekolah mana...
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 1-11-2019 02:37 PM
royaldanish replied at 1-11-2019 12:09 PM
Si Liah ni salah seorang idola pujaan dan dambaan Kepam ye...

Kepam cuba sedaya upaya utk meniru  ...


kat rumah lama ada i letak gambo lingerie pink by liah (victoria secret) and kepam's pink granny bikini
opkozz liah's bikini nmpk wangiiii
manakala kepam punya nampak bacin and granny cut summore
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 03:16 PM
Muscles sangat... Boleh menang Mr.Universe

Xbagusla pakai cmni depan anak... sheols feeeling hooters girl kah??
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 07:25 AM
Wani ni bodoh sangat... sebelum kejadian Ava menjenguk kat tingkap tu pagi2 dh menayang bodoh dgn am ...

Dia suka btl mengeluh kn. Padahal sebut Alhamdulillah bila ditimpa musibah. Sb Allah syg
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 1-11-2019 12:44 PM
Korang. Kak pamsss ni keje apa kat landern? Ade visa ke duk sana lama2? Sorry soalan newbie. Iols ja ...

Dia jadi pelacur level langit iols.. Maklumlah hot n spicy orangnya.. Semua lelaki dlm dunia ni tergila2kan kepam!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 03:15 PM | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 07:58 PM
Top UK models tu bukan agency pon..

Dorang platform berbyr utk you build your portfolio..

wowww anak kakak pinksarah mesti cantikkk. kakak pinksarah kawin dengan mat saleh kee.

untuk tak ot ok check innnnn airbnb baruuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikXS replied at 1-11-2019 03:07 PM
Dia jadi pelacur level langit iols.. Maklumlah hot n spicy orangnya.. Semua lelaki dlm dunia ni te ...

Kalau dia yg kena keluar sponsor jugak utk lelaki2 tu..... Bukan pelacur nama nya. Pelacur dpt duit chuolsssss. Ni nama nya bongok bangang abadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah Baru!!

Btw sanggup ye kepam berhabis duit nak create content utk ig rayyan yg sendu tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-11-2019 06:34 AM
kat rumah lama ada i letak gambo lingerie pink by liah (victoria secret) and kepam's pink granny ...

Try hard sgt nak jadi Liahhhh
Latest Liah buat embroidery kening kepam pun tanya sakit ke tak??? Nak buat la tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ran_can replied at 1-11-2019 11:13 AM
so based on your experience liased dgn dia, dia treat u baik x? as in dia reply ur text n pertanya ...

lama dah i beli dgn dia masa zaman ig voguevariety,masa tu i ingat rayyan pun baby lagi n dia pkai tudung lagi..masa mula beli n bayar cepat ja reply bila nak ambik barang rasanya dia delay2 jugak..whatsap lambat reply....tapi i ni jenis percaya sikit kat orang i husnuzon ja dia bisnes juta2 kan mungkin sibuk..tapi ok la i dapat complete packaging n receipt..xtaula masa tu dia dah scam orng ka blom
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 1-11-2019 06:04 AM
HAHAHAHAHAHAHAHA. Jauh panggang dari api yach!

gigih tau kepam ni

Ya ampunnn iols baru perasan nama anak Liah sama dgn Labu Manis!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 09:30 PM GMT+8 , Processed in 0.750766 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list