CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 1-11-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 1-11-2019 03:39 AM
geli geleman nengok kepam tyg kopek n selulit. xmuntah ke anak2 dia tgk mak tyg buah2 bgayut gitu??
...

Ava tu tak pandai ckp pun lagi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 06:24 PM
Kepam ni faham ke tidak utk jd model ni kena buat apa?

Dia ingat snap gmbr lps tu mgt manage ra ...

Gituh detailsnya.. itula iols pelik sesenangnya sheols claim labumanis(?) bakal top model siap pakej diorg akan manage kerjaya bdk tuh sekali.

Iols tgk cerita Friends anak ross terpilih casting iklan sup berapa byk dia punya audition. Kena tunggu shortlist lg. Then joey yg dah ada ejen pun pening cari job. Berusaha keras joey p promote headshot & portfolio heols dlm cerita tuh.

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:23 AM | Show all posts
spy_caridotdot replied at 1-11-2019 12:36 AM
Abang pun try nak skodeng ig dia.. taip "queenhanis" punya la keluar byk ig QUEEN HANIS PROTEGE!! Da ...

xtau dah ada yg reply x..skrg ig dia hanis.haizi. bleh try cek it out
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
I saw budder sambil bernetflix dlm jam biarkan anak keluar kepala dari tingkap. Like seriously lah aku gerammm je tgk perangai mak budak ni. Buatnya la motor lalu time tu sagat kepala anak kau, time tu nak menangis pun x guna ya budder
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
teacher replied at 1-11-2019 08:22 AM
Pam komplen pasal make up artist bagai .. tak leh brain aaa acah2 celebrity sgt.. model apa eh pakai ...


Yg ni kan? Acah2 diva. Anak dia masih nobody. Jauh sekali nak dipanggil model tp dah sibuk nak membitch kan org. Iols idokler berpengalaman but the least i know is that you really need a thick skin to be in this industry.

Xtaula kalau betul2 jadik model bila kena kritik apa lg dia nak rempankan. In fact kalo dah jadi model pun tetap kena respect photographer, MUA tu semua because you never know connection diorg & how powerful their recommendation could be. Ini awal2 dah snooty & badmouthing the team camno eh?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:00 PM | Show all posts
hoi kepam
ko kata ko ada property kat landen sana kan
apsal hidup ko tak ubah mcm gelandangan pindah randah sana sini
property landen ko tu mana???
kalo ko x tunjuk kt acik porem, komfem la ko ni penipu besar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 1-11-2019 02:44 AM
ignorant ye mak bapak mcm ni
laki dia pon xmarah gamaknya biar anak mcm tu
aku rsa buddeh ni ras ...

Entah la laki si wani tu
Wani kata lakinya tu jenis yang ketawakan kat semuaaaa benda
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-11-2019 04:00 AM
hoi kepam
ko kata ko ada property kat landen sana kan
apsal hidup ko tak ubah mcm gelandangan pind ...

Memang gelandangan berselimut kan fendi.. rimas iols tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 12:06 PM | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 07:25 AM
Wani ni bodoh sangat... sebelum kejadian Ava menjenguk kat tingkap tu pagi2 dh menayang bodoh dgn am ...

geram pulak tgk kerak yg beselepet kt hidung tu, rasa nak amik wet wipe tlg bersihkan je..kot ye pun lap2 le dulu



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Liah ni salah seorang idola pujaan dan dambaan Kepam ye...

Kepam cuba sedaya upaya utk meniru fashion Liah tapi haukkkk

Liah


Kepam

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tuberoses replied at 1-11-2019 04:06 AM
geram pulak tgk kerak yg beselepet kt hidung tu, rasa nak amik wet wipe tlg bersihkan je..kot ye p ...

Itu la.. mata iols ni memang memang tajam kalau tgk benda2 tak betul..

Kesian betul kat Ava, harap2 dh besar nanti jangan pengotor mcm mak ye.. mak tu harap je kumpul sabun penuh almari tapi malas bagi anak mandi
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:19 PM | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:11 PM
Itu la.. mata iols ni memang memang tajam kalau tgk benda2 tak betul..

Kesian betul kat Ava, h ...

wani badah baca agaknya porem ni ye.. semalam dan2 waninbadah up ig bgtau anak dia dah mandi.. ada nanny mandikan katanyaaa... wani badah ni keje apa pong pang busy tu ngalahkan acik porem yg mmg keje hakiki 8-5 ni?

pong panggg sgt.. suka besar2kan benda
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 1-11-2019 11:52 AM
Yg ni kan? Acah2 diva. Anak dia masih nobody. Jauh sekali nak dipanggil model tp dah sibuk nak m ...

Lol.. Anak ko da la xcomel pon.. Xyah nk blagak diva lg.. Blm jd ape2 pon lg anak ko tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 1-11-2019 04:19 AM
wani badah baca agaknya porem ni ye.. semalam dan2 waninbadah up ig bgtau anak dia dah mandi.. ada ...

iols speku wani badak ehhh badah memang baca forum mcm kepam juga hahaha

Lepas tu reply acik2 forum kat ig.. iye2 je nanny mandikan Ava.. nanti petang post Ava masih pakai onesies pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang. Kak pamsss ni keje apa kat landern? Ade visa ke duk sana lama2? Sorry soalan newbie. Iols jarang masuk sini sbb laju sgt rumah kak pamss ni tak trkejar
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 1-11-2019 03:23 AM
Gituh detailsnya.. itula iols pelik sesenangnya sheols claim labumanis(?) bakal top model siap pak ...

Not easy..

Bak kata my friend, it takes 99% sweats and 1% of luck!

But, nevertheless, u know u are one step ahead from everyone..

Before they decide to take you, they went for board meeting as well..

My daughter have one skype audition interview this upcoming saturday, mgt from NY and they have given my daughter a script to memorise for skype screen test.

Then they will discuss with us future goals and anything related..

We have to fill a form too, everything including brp ramai followers in instagram..

This is professional talent mgt for example yg mmg scout talent..bukan main snap gmbr build portfolio and lps tu they find job for u..No!

Top UK Models dh stated dlm webpage dorang, they are NOT talent agency, they are just a platform for talents to build portfolio ie comp cards for models, headshots and resume so you could forward to talent/modelling agencies..

Benda2 ni bukan mcm petik jari sekejapan je jadi..takes time tp usaha la kan..

And my children pon baru last week submitted voice over for cartoons like didi n friends/omar n hana..producer will present to board first before deciding..

Tu process yg biasa berlaku..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 1-11-2019 03:52 AM
Yg ni kan? Acah2 diva. Anak dia masih nobody. Jauh sekali nak dipanggil model tp dah sibuk nak m ...

True..

U tau i pon terrrrmasuk sekali la dlm reality tv show US ni..
.
Since kitaorg mommies/daddies ni guardian so kitaorg pon involved dlm thr making..

I x boleh lupa i kena sergah dgn director himself..mcm mana you all tgk reality tv yg byk drama tu..haa mcm tu laa i..

I kan x biasa..i nangis! Huhuhu

It was soooo stressful tau..

Cameras was all over kami la sepanjang minggu tu..

Following everyone of us..

But that was a new experience for me at least yg baru nak kenal entertainment industry..

Pengalaman manis semeja dgn agent who produced A list movies like cannibal/devil's advocate during VIP luncheon..

Basically, you get callbacks after presenting your talents..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Harus lah kepam rasa deols being bitchy sbbnya anak dia tu mmg tak layak pun jadi model. Deep down i know she knows tapi biasa lah delusional. Anak ko jadi model kat mesia pun blom tentu lepas kepam, pelakon boleh lah provided hes talented.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:12 PM | Show all posts
nak tanya sikit ye kat kekpam.. ko dah pong pang canang anak ko rayen godzilla ni cerdikla, hensem la, cute la, comella, labu manis la (padahal labu tembun), ko sedar tak ko ada 2 lagi anak kat mesia ni? sian anak ko dipulaukan. takde sikit pon ko sebut anak ko lg 2 eko tu.. manjangg laa rayen rayen and thennn ko tu.. kecik ati anak ko 2 eko lgi tu dahla ko tak jaga tak besarkan diorang, ko tak sebut seolah tak ambik tau langsung dah pasal diorang,

ke ko sebenarnya acah2 single madah anak seko je rayen godzilla and then seko tuje anak ko? sbb kalau jantan hot tgk ko xdelah rasa barai sgt ko ni, wpun tek cerai bontot jatuh segala.

eh nak muntah laaa tgk ko ni mmg mntk kena maki




Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 02:24 PM
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bod ...

Kalau iols, i want my kids to be safe. Tapi wani ni memang kdg2 car seat pun tak restraint elok2. Kadang2 tak clasped pun. Car seat mahal tapi takde function. Wani,kak hang kat london tu hang pesanlah kuali dgn periuk elok sikit. Ni dok rumah besaq tapi kuali mintak nyawa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.949282 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list