CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 1-11-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-10-2019 04:54 PM
Iols pernah pegi kt dzms dulu. Masa tu heols charge rm35.

Heols pernah manage amir millson. Tak ...

My doter baru dpt from dzms..

They personal msg and then thru email..

They r keen for photoshoot and build up talent resume..

They did mentioned about jobs in malaysia market..

I dont mind as long as can add up on my doter's imdb credits
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 04:38 PM
yup, first dulu dgn dzms anak yang ke3, lepas tu join glitz sekali dgn yang bongsu ni. umo 3yo mmg ...

Good job, mommy..

Keep on encouraging your children..

X pe nnt lama2 build up confidence..

Asal jgn buat riak muka pelik2 mcm rayyan sudah..

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-10-2019 04:54 PM
Iols pernah pegi kt dzms dulu. Masa tu heols charge rm35.

Heols pernah manage amir millson. Tak ...

Mati sbb join ISIS..

X berbaloi dgn rupa helok..

Tp ada anak sorang tu..

Hrp x mengikut jejak langkah late father la buat keje bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan elok chuols buat ceni kat iols
Boleh gi London sales masyuk asyik masuk forum
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 10:24 PM
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bod ...

Aku harap kepala anak dia putus kene langgar dgn lori lalu sblh keter
Mak bodo layan netflix
Mmg baddah ni bodoh la hasil suka berkubang mcm badak
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Just curious.. boleh jadi tak ni mamat yg check in haritu.. jeans n belt macam sama.. jacket tu pun macam yang sangkut kerusi restaurant Hari tu je.. kalau x sorry...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 1-11-2019 01:10 AM
Good job, mommy..

Keep on encouraging your children..

glitz talent tu under karangkraf. masa photoshoot utk profile pun ada staff yang akan ajar cara posing sbb dia akan shoot banyak shots n pilih yang terbaik utk profile. kalau budak2 jenis photogenic & berbakat tu takpayah suruh pose macam2 pose dia akan buat. natural gittew. ni tgk rayyan macam x reti posing je  xde gaya . tu belum buat muka pelik pelik lagi . hehe . kalau kids jenis suka or minat berlakon boleh ambik acting class, utk modelling ada catwalk class. even kalau natural born to be a star pun still kena polish . kepam je yang x habih habih perasan anak dia tu model to be . attitude & manners pun xde  macamana laaa nak jadi model .
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edisi dinding bengkok dan nen selambak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts

Edisi mawar berduri


Edisi keluarga bahagia


Edisi kemban flat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 1-11-2019 01:17 AM
Aku harap kepala anak dia putus kene langgar dgn lori lalu sblh keter
Mak bodo layan netflix
Mmg ...

kesian anak anak jadi mangsa kebodohan mak mak . mmg tak boleh nak hadam ms jem tu budder boleh layan netflix gelak2 anak sampai buka tingkap. anak i yang kecik tu kdg kalau naik kereta kat area rumah ptg2 request boleh ke nak sejuk ( istilah dia sejuk berangin kalau keluarkan kepala kat tingkap ) pun i dah bising , bgtahu bahaya keluarkan kepala walhal xde kereta lalu lalang . ni budder siap boleh ambik gambar upload kat igs dgn story layan netflix macam xde rasa bsalah sungguh ! apa la yang dia fikir agaknya time upload tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 1-11-2019 02:00 AM
Just curious.. boleh jadi tak ni mamat yg check in haritu.. jeans n belt macam sama.. jacket tu pun  ...

boleh jadi... kalau la betul, euwwwwwwww.. pakcik mcm ni pun kakpam sanggup, janji bil air dibayar.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 31-10-2019 11:30 PM
scammer tersohor
Perasan cantik
Bossbabe konon

hey kenapa melupakan acik elly. kakpam ibu contoh ok!
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 10:24 PM
Meh tlg tempek gmbr wani badah stuck dlm jem sambil kepala anak terkeluar dr tingkap mcm kucing. Bod ...

mmg bebal! tu ava kan. letak kat carseat tak reti fasten betul2. dek badder xtau boleh lock window tu ke? tunggu ada incident baru nak menyesal. sama level je dia dgn kakpam. suka tayang benda bodo kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 03:05 AM | Show all posts
Trobek
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
geli geleman nengok kepam tyg kopek n selulit. xmuntah ke anak2 dia tgk mak tyg buah2 bgayut gitu??

si badder tu dia bk tgkap sb traffic tgh jammed kete xbgerak ke? tp xkanlah once kete stop tetiba anak dia blh klua dr carseat sendiri p ckp kat dia mommy I wanna see outside take some fresh air then dia pon bk kan tgkap.. go on, sweety gituu.. I ni bw anak kucin jalan2 nek kete pon I xbk lgsg cermin tgkap, melayang lompat klua or suddenly brek emergency xpsl2 anak ko gedebuk kat atas jln tar.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Annoying ...tak habis2 cakap she is strong woman in a foreign land alone...kau sendiri yg cari balak, kepam...dah tu puji diri sendiri....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 06:24 PM
Kepam ni faham ke tidak utk jd model ni kena buat apa?

Dia ingat snap gmbr lps tu mgt manage ra ...

Either dia sebenarnya tau tp konon nk gebang followers or acik2 Hai O, or dia mmg bebal n acah2 ingat anak bakalan jadi top model.

Top model apanya kalau gendut mcm tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 04:41 PM
i pun pernah tny harga beg lv dgn kepam, harga butik lagi murah.  kalau x jadi beli lps tu dia blo ...

Kalau tak silap ada acik forum penah kena marah dgn sebab tanya harga tapi tak jadi beli.. iols malas nak tanya harga dengan kepam bila tgk perangai ntah apa2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Wani ni bodoh sangat... sebelum kejadian Ava menjenguk kat tingkap tu pagi2 dh menayang bodoh dgn ambik gambar Ava yg tak mandi pastu muka anak tak cuci & hidung kotor!



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 31-10-2019 06:00 PM
Just curious.. boleh jadi tak ni mamat yg check in haritu.. jeans n belt macam sama.. jacket tu pun  ...

Cuols ke tanya kat condo 14 aritu psl kepam ada cek in tgk bola & rayyan hantar kat nanny?

Kepam dh start post kat ig i miss someone!

Adakah akan bermula episode conversation wasep mcm drama hanjems aritu? Hehehe  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.736270 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list