CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 21-11-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni result upsr dah keluar kan..
Kepam ko jgn lupa ft dgn hariz tanya dia mcm mana result. Tunjukkan sikit kat anak ko tu yg ko ambik peduli pasal exam dia w/pun ko always not arnd for important occurrences in his life .. kesian bdk tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2019 01:15 PM | Show all posts
Cookingholic replied at 21-11-2019 10:32 AM
Kejap. Kenapa aku rasa mcm aku yg tetibe bangang xpaham english theyols nih?

Si malcom (sape l ...

part wassap kantoi nih memang hiburan tegar utk aku bila baca..... aku rasa dia guna telefon anak dia utk menunjukkan yg dia ada skandal/BF/Sperm donor.... so wassap dari phone Rayyan ke phone dia... tadaaaa.... terus nampak mcm dia ada BF walaupon hakikatnyer sedih nak matik....

kakpam, nih nasihat ikhlas dari aku yer.... stop chasing a man, just to prove to other man, that u don't need a man... ko nampak bodoh sgt lar.... hidup kita nih bukan lama mana pon atas dunia nih... spend ur own money for ur ownself.... ko tak takut ker satu hari nanti ko nyer cikpap bawah tuh berlendir berpenyakit sbb segala mak nenek activiti yg ko buat sekarang nih.....


Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:28 PM | Show all posts
sajebosan replied at 20-11-2019 10:35 AM
Woi kau anak dah 3. Masa kecik dulu tak penah masak bubur utk diorg ke?

u dia hidang tamu dtg umah makan minum, guna pinggan cawan kertas / pinggan free beli darlie....uols ghase?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 21-11-2019 12:31 PM
I can accept when seller showed the bag size in the boutique..

But NEVER when it has been out o ...

Kannn.. nak sgt pakai, beli la sendiri. Bukan dok pakai customer punya barang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 21-11-2019 12:59 PM
Ye sis, i tau.. Your point is?
Anyways, mana dia dpt antibiotik tu kalau bkn dr klinik tu yg pre ...

My point is takkan kardapam tak tahu benda ni dia main bagi je ubat ke mcmna dia tak tau jenis ubat dia bagi tu  betul sbb hanya doctor ja boleh prescribed ubat2. Kalau jd apa2 doctor juga kena tanggungjwb nanti
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa minah ni jawab soalan sendiri. Confius ke dgn watak ciptaan sendiri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:08 PM | Show all posts
kelakarnya baca whatsapp kardapam dan bf sheols. mcm budak2 tumbuh bulu i miss you, i love you.. since when.. adui takde benda lain ye nak sembang
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:11 PM | Show all posts
dah berapa lama tak masuk sini... tetiba daripada james dah jadi malcolm sekarang... huhuhu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 21-11-2019 01:50 PM
Kenapa minah ni jawab soalan sendiri. Confius ke dgn watak ciptaan sendiri

Dia ni gf Malcolm ke James?? Adoila kepamm.. Pity sangat, macam2 watak mengidolakan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam: I miss you too baby"
Malcolm: thanks

Krik2 nya Malcolm
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
eurica replied at 21-11-2019 01:50 PM
Kenapa minah ni jawab soalan sendiri. Confius ke dgn watak ciptaan sendiri

Sendiri tanya sendiri reply? Hai teruk sgt berlakon ni sampai tersalah reply hahahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:51 PM | Show all posts
makton replied at 20-11-2019 03:41 PM
sis lupa kot laki pertama kakpam adalah suami orang yg dia berskendal dgn dia masa study dulu.
la ...

meols selalu celam celum masih sini sis
sijali  tu dulu laki orang ke sis sebelum kawen dgn kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 02:52 PM | Show all posts
CurKath replied at 21-11-2019 01:12 PM
Hari ni result upsr dah keluar kan..
Kepam ko jgn lupa ft dgn hariz tanya dia mcm mana result. Tunj ...

kalau berderet A haruslah menunjuk sesambil up diri ...anak mama, wpun mama takde rajin study .. wpun mama jauh mama makesure hariz study...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Since when? Since you got in the cab. Sendiri tanya sendiri jawab. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Closed......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:02 AM GMT+8 , Processed in 0.620423 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list