CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: royaldanish

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 31-10-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Omak aihh gambar sexyback very the seksaback
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-11-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
peacock.bass replied at 31-10-2019 03:30 PM
mmg tiap2 kali asal naik tingkat baru mst ada yg tny..mungkin sbb masuk dekat terpanas kan..kala ...

Cuols org kedua yg iols baca beli brg dgn kepam..

Lupa pula nama forumer yg beli birkin kat kepam tapi dust bag bole pulak takde.. kesian sheols.

Ada sorang lagi acik forum kat condo 13 or 14 penah tanya kepam harga bag lv.. mahal kepam charge bandingkan dgn ps lain

iols dulu pun byk terlepas condo lama.. tapi thread kepam ni sgt menarik jadi iols gigih membaca
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 31-10-2019 03:38 PM
Jgn jd mcm kes kelly walther sudah la..

She ordered handbag from kepam tp suspected secondhand  ...

Kepam dengan wani macam berlumba lumba lawan nak pegang tittle ‘mak paling bodoh pekat’
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
selyusi replied at 31-10-2019 03:57 PM
Omak aihh gambar sexyback very the seksaback

Signature pose kuin kepam cuols...
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:03 AM
Cuols org kedua yg iols baca beli brg dgn kepam..

Lupa pula nama forumer yg beli birkin kat ke ...

I pun pernah tanya kepam bag lv. Beza harga cuma rm500 dgn lv kl. baik beli sendiri je. Confirm puas hati
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sitiaria replied at 31-10-2019 04:06 PM
I pun pernah tanya kepam bag lv. Beza harga cuma rm500 dgn lv kl. baik beli sendiri je. Confirm pu ...

lepastu kepam tak marah2 ke cuols tak jadi kirim bag kat kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 03:09 PM
Check in dengan halloween costume baywatch reject..

Uihh! Abang first time baca pasal pompuan ni.. dah berderet thread pasal dia yek! Dia pemes pasal apa ye? Maap tak tau nak scroll tang mana..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 03:50 PM
betul tu. last time anak i join glitz pun mula2 photoshoot je untuk create profile, then dapt comp ...

Umur mcm ur child lebih elok explore tv ads, prints..

Less dialogue..

Mcm my doter dia seorg yg determine nak berlakon. She takes drama as one of her subject for gcse..

U familiar with DZMS talent?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 12:35 AM | Show all posts
shara154 replied at 31-10-2019 05:05 PM
Kaktut busuk ckp pasal diri sendiri ke tu?
Xpayah nak ckp org penipu bagai, apa kurangnya diri send ...

tu la pasal...bukan ke dia lg suka tak advantage kat org...bawa protege baru mkn kat mahal2.pastu pnggil bil trus buat2 sibuk ngan fon x nak bayar...terpaksa proteges tu bayarkan makanan dia yg mahal...sambut bday pun paksa kawan dia fara n rose diner kat mahal..pastu bil rm1000++ suruh dorg bayarkan...eh byk la contoh dia ambil kesempatan lebih2 lg kalau ko suda masuk dlm MLM..of coz ambil kesempatan dlm kesulitan org..hina2 surirumah x make money la...org mkn gaji x usaha lebih la..puih x sedar diri punya gemok
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 03:09 PM
Check in dengan halloween costume baywatch reject..

Mak oiiihh peha tu da brape lama xtonyoh sekerap???
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Abang pun try nak skodeng ig dia.. taip "queenhanis" punya la keluar byk ig QUEEN HANIS PROTEGE!! Dahsat jugak le penangan dia ni ye?
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sissado3 replied at 31-10-2019 03:16 PM
Muscles sangat... Boleh menang Mr.Universe

TETek laboh boleh join anjuling la da ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 1-11-2019 12:31 AM
Umur mcm ur child lebih elok explore tv ads, prints..

Less dialogue..

yup, first dulu dgn dzms anak yang ke3, lepas tu join glitz sekali dgn yang bongsu ni. umo 3yo mmg tak sesuai berdialog, apa je dia boleh sebut . more for model pakaian kanak kanak .
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:17 AM
lepastu kepam tak marah2 ke cuols tak jadi kirim bag kat kepam?

i pun pernah tny harga beg lv dgn kepam, harga butik lagi murah.  kalau x jadi beli lps tu dia block  kalau dm kat ig. kalau tnya whatsap lps cakap x jadi beli dia senyap je x reply
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
suduseno replied at 31-10-2019 06:11 PM
Jap jap nak tarik spender lekat celah lipatan jubo

Hahhahaaa.. Dah tau nak pakai hot pants tu, pakailah g-string/thong/seamless undies.

Orang-orang kat sekeliling tu pakai elok je. Dia yg pakai rebeh sana sini, terselit, tersepit sana sini.. Hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 1-11-2019 12:17 AM
lepastu kepam tak marah2 ke cuols tak jadi kirim bag kat kepam?

Dia takda reply apa pun lepas i cakap ok thanks. Lepas tu i tak pernah tanya dah dengan dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 1-11-2019 12:31 AM
Umur mcm ur child lebih elok explore tv ads, prints..

Less dialogue..

Iols pernah pegi kt dzms dulu. Masa tu heols charge rm35.

Heols pernah manage amir millson. Tak sangka muda dah arwah
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 11:50 PM
betul tu. last time anak i join glitz pun mula2 photoshoot je untuk create profile, then dapt comp ...

Dulu ada agensi lupalah kt changkat bukit bintang ke changkat raja chulan. Mmg scam. Sib baik iols sempat google.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-10-2019 04:54 PM
Iols pernah pegi kt dzms dulu. Masa tu heols charge rm35.

Heols pernah manage amir millson. Tak ...

My doter baru dpt from dzms..

They personal msg and then thru email..

They r keen for photoshoot and build up talent resume..

They did mentioned about jobs in malaysia market..

I dont mind as long as can add up on my doter's imdb credits
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 31-10-2019 04:38 PM
yup, first dulu dgn dzms anak yang ke3, lepas tu join glitz sekali dgn yang bongsu ni. umo 3yo mmg ...

Good job, mommy..

Keep on encouraging your children..

X pe nnt lama2 build up confidence..

Asal jgn buat riak muka pelik2 mcm rayyan sudah..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 05:33 PM GMT+8 , Processed in 0.771410 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list