CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 175555|Reply: 1989

Kuin Kepam mendonia di Kota Landern Part 15

   Close [Copy link]
Post time 31-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 18-1-2020 04:50 PM

Hai cuols iols pasti ramai yang menantikan bnb kepam yang baru kan

Meols tolong sewakan bnb Part 15 ni untuk weols yang mendambakan lakonan harian kepam

Sedikit recap dari condo 14

1. Kepam dengan bangga nya bagitau GodziRayyan ada photoshoot okeh kat Landern.. acik porum mampu?

2. Kepam kesejukan sampai menyarung selimut Fendi di kota Landern ala2 fashion gelandangan berdiri dihadapan drum yang ada api utk memanaskan lemak

3. Kepam nak cari bnb baru yg sekarang ni sempit katanya.. nak sewa yg 5 bintang sheols mana mampu

4. Ada penampakkan jealous dgn Iza yang selalu melepak dgn kawan2 sampai kepam buka soalan kat ig ‘masih contact lagi ke dgn geng zaman uni dulu?

5. Kepam sempat bermadu kasih sambil tengok bola ( tolang betulkan kalau iols silap, ada forum yg bgtau kat hujung2 thread)

6. Kepam dh ber BFF dgn SA Gucci Geng katanya sampai SA meluat dgn perangai Rayyan yg kurang ajar.

7. Kepam membuat tayangan perdana Rayyan meludah kat pinggan makan nya sungguh menjengkelkan acah2 ko lahir anak mat salleh ke?

Kalau ada yg terlepas ampunnn ye cuols. Tolong tambah ok?

[imh]https://media.giphy.com/media/10wQAzJnb3VqdG/giphy.gif[/img]


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-10-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya ada kondo baru..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduiii... nampak kuih kepam mendunia kat london.. apalah asyik salah baca je gigih klik nak tengok kuih ape...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Uishhh.. Angpa sakan... Punya laju.. Thread 12 x habis lagi khatam.. Dah 15..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnyaaa.
Resah menanti air bnb baru kepam

Sape sempat tgk igs mek rose?
Terang berspotlight tuju ke kepam yg asik throwback kisah pompuan scammer si R tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts

6. Kepam dh ber BFF dgn SA  Gucci Geng katanya  sampai SA meluat dgn perangai

Geng halalist in haramist drink no alcohol katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:20 PM | Show all posts
meols checkin yaccchhhh!

penat menunggu airbnb kepam yg baru, lantas meols ke gym dulu

terimalah grand entrance meols bersama gym attire yg bau2 bacin ni sorry chuols tak sempat mandi lagi..janji meols tetap howt bertiang2 dari kekpam kita



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-10-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 05:20 AM
meols checkin yaccchhhh!

penat menunggu airbnb kepam yg baru, lantas meols ke gym dulu

Fuhhhhhhh meletops jari unta hahahahahaha mcm sipolan yg sering menayang hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
check in...meols penat kesana kemari atas bawah scroll mencari airbnb baru...sedang elok la ada rumah baru..kepam pun dah nk pindah esok...tq chuolsssss...
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu dia bertudung kan masa konvoi bawa bayi sambil sususkan
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally rumah baru. Gigih I refresh every hour
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
wookiehoney replied at 31-10-2019 12:59 PM
Akhirnyaaa.
Resah menanti air bnb baru kepam


xsempat chuols..ada ss tak?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 01:20 PM
meols checkin yaccchhhh!

penat menunggu airbnb kepam yg baru, lantas meols ke gym dulu

perghhhhh mmg beratus tiang kepam dgn chuols
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-10-2019 04:47 AM
Uishhh.. Angpa sakan... Punya laju.. Thread 12 x habis lagi khatam.. Dah 15..

Cuols kena tambah speed tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg di tulis tentang tt scammer semacam betul bunyi nya... brapa inci tebal sakkkkk kulit muka tolong lahhhhh cermin sikit... and pls look who's talking....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 31-10-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 31-10-2019 05:03 AM
6. Kepam dh ber BFF dgn SA  Gucci Geng katanya  sampai SA meluat dgn perangai

Geng halalist in  ...

Iye iye ke drink no alcohol hehehe sorang kat tangan cocktails sorang lagi champagne  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 31-10-2019 05:20 AM
meols checkin yaccchhhh!

penat menunggu airbnb kepam yg baru, lantas meols ke gym dulu

Jemput masik cuolsss




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ciwelireng replied at 31-10-2019 05:33 AM
dulu dia bertudung kan masa konvoi bawa bayi sambil sususkan

A’ah kat condo lama ada gambar tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 31-10-2019 05:33 AM
check in...meols penat kesana kemari atas bawah scroll mencari airbnb baru...sedang elok la ada ruma ...

Mcm berpakat pulak lepam kan haha nak pindah.. ke dh pindah cuols? Kepam ada komplen kat ig wallpaper buruk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:38 AM GMT+8 , Processed in 0.093161 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list