CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] 3 binatang yang ditakuti

  [Copy link]
Post time 26-7-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing
Cicak
Ular
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicak, katak n opkos laa Ulaq
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular
Segala jenis ulat/cacing
Lipan (paling fobia sebab pernah lipan masuk seluar time tido)
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
I takut LIPAS TERBANG. Lelain menatang tak heran. Eh geli dengan cacing jugak so kalau nak pergi memancing susah la takkan nak pakai umpan roti gardenia. Third maybe tak suka cicak sebab suka berak merata mohon cicak pi sekolah belajar berak kat dlm jamban.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tikus, ular dan belut
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Buaya, ikan jerung, , dgn ular..Dan semua binatang yg berbahaya la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:50 AM | Show all posts
Ular, buaya, biawak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:19 PM | Show all posts
ular, cicak. tikusssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:38 PM | Show all posts
Ular
Lipan
Katak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular, katak, segala jenis yg bersisik dan lembik
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:56 PM | Show all posts
Ular,buaya,serigala....pembelit,playboy dan bermuka2 mcm manusia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tikus, katak, cicak.....takut, geli yg x leh nk ckp
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:58 PM | Show all posts
katak dalam kasut
katak dalam pasu
katak kat semua tempat
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:07 PM | Show all posts
ular la takut. ular kecik je pun dah tergamam aku.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular, lipan dan dinosaur
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular, lipas, lipas
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular - pernah datang rumah iols, tapi anak sawa

Lipas ni siapa je tak takut. Lagi jenis yang terbang
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 06:19 PM | Show all posts
lipas, belalang, beluncas
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CICAK
CICAK
CICAK

meols memang trauma dengan cicak dari kecik lagi. Teringat pula waktu tu dekat rumah atuk iols. Mandi dalam toilet dia, boleh cicak jatuh atas badan akuhh. Memang tak jadi teruskan mandi terus keluar dari jamban ya. Masa tu kecik lagi. So membogel jela lari keluar. Tumpang mandi rumah makcik kat sebelah rumah je lepastu. Sebab iols geli. Dan sampai kebesor tua ni memang geli dan takboleh langsung tengok cicak. Even gambar cicak yang kartun pun i takleh tengok memang geli meremang kat tengkuk tapi masalah sekarang cicak memang berlambak kat bilik iols and takfaham apa masalah dia. Bilik orang lain takmau pulak dia merempan. Kat bilik iols yang penakut jugak le dia masuk. I cicak dah mati pun geli ye nak sapu pergi buang. Sanggup panggil mydad or mymom tolong buang kan. Gitu punya takut

Kalau lipas iols okay je. Takde masalah pun. Dia terbang pun iols masih boleh bertenang. Apa susah, spray je sampai dia matih. Dulu masa sekolah pernah je lipas masuk dalam kain, tapi meols relax aja la kibas kibas kain nak bagi keluar ke lipas tu. Hahahahaha

Tapi kalau cicak memang iols surrender awal awal. Geli woiiii. Adik beradik cicak macam mengkarung ke, biawak ke buaya ke sesumpah ke atau mana mana haiwan berbentuk macam cicak memang meols geli gilaaaaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicak
Ular
Katak..
Geli weh dengan binatang amphabia yang nampak licin kenyal tu. I x suka. Uweek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.079967 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list