CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] 3 binatang yang ditakuti

  [Copy link]
Post time 26-10-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tikus
Ular
Kucing - geli



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 12:24 PM | Show all posts
kriniryna replied at 21-10-2019 12:57 PM
1- Tikus - geli dan takut
2- Ayam - Takut

beberapa hari lps reply thread ni.. yg no 1 tu sesat masuk rumah.
Allah takutnye sampai naik atas meja makan.
Dah macam histeria sampai nangis berpeluh2..
Alhamdulillah dh dapat tangkap akhirnye..
Perangkap x jalan. Guna kertas pelekat/gam cik menti
Tapi fobia.. sampai sekarang x hilang.. ekor mata mcm ternampak@ je.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Any haiwan yg boleh mkn I. I is pengecut
Ringkas lak jawapnnya, I tambah sndirilah ye.
Any insect benci tngok badan dorang yg full of anatomy itu.
Any slimy creature, contoh katak,  lintah dan sewaktu dngan nya geli siot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 07:33 AM | Show all posts
1. Segala jenis Ular
2. iguana/biawak
3. anjing (this one sbb ada very bad memory sampai involve hospital) trauma sampai skrg.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Ayam jantan 2. Angsa 3. Lalat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Takut sangat tu tidaklah tapi kalau boleh tak nak terjumpa.
Ular
Buaya
Pacat ke lintah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
No satu paling takut ular. Rumah ni dah lah selalu tedung masuk. Tapi aku slalu membayangkan aku melakukan kekejaman keatas ular. Nak bt betul2 tak berani.
Yg kedua cicak. Kat umah ni cicak yg kaler hitam pas tu badan die mcam ade duri2. Menakutkan je.
Yang ketiga katak. Bukan takut tapi geli. Dahlah suka masuk dlam kasut orang. Melambat org nk pegi keje je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling benci dan paling selalu jumpa
Cacing kat kubis
Sambil basuh kubis tu sambil tu jerit2 mcm org gila
Hiii... geli tgk dia meliuk lentok

Ular
Lipan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Snake, centipede, crocodile

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 2-11-2019 04:56 PM
No satu paling takut ular. Rumah ni dah lah selalu tedung masuk. Tapi aku slalu membayangkan aku mel ...

Serious ke dek? Eh adek tinggal kawasan perumahan ke? Cer intai2 kot2 ular tedung dah bersarang area rumah you.. Akak tak pernah nampak lagi cicak berduri..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 4-11-2019 11:50 AM
Serious ke dek? Eh adek tinggal kawasan perumahan ke? Cer intai2 kot2 ular tedung dah bersarang ar ...

Umah ni keliling bendang. Pastu sebelah ni pulak ade tanah tinggal dah jadi hutan dah.
Cicak tu bentuk lebih kurang macam ni. Tapi yg kat umah ni warna hitam pastu duri2 die tu sampai ke badan.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:32 PM | Show all posts
3 jenis haiwan yang iolls geli geleman, takut dan kawasan2 sewaktu dengannya adalah....

Tikus - tak kira ahhh beso ke kecik ke, kalau dah rupa paras tikus memang aku eiiiiiiiiii anginnnnn jekkk

Lipas - haaa yang ni iolls tetiap bulan standby beli penyembur lipas, bila dia terbang tu bukan kategori lipas tapi kategori b*b*

Katak - ooooooooo ini paling geli dan iolls taknak jumpa even dalam toilet sekalipun, masalahnya bila nak buang hajat tu tetibe ehhhh muncul di penjuru toilet memang putus asa arr nak membuang kahkahkah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 12:37 PM | Show all posts
ular, babi, cek ti

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
CikTi - geli trauma masa kecik g kedai dgn kakak pastu ade CikTi lari laju lalu kat kaki kami
Buaya - terbayang2 kot2 dia muncul masa naik boat kat Sungai Kuching dulu
Anjing - walaupun meolls menghentam kekejaman terhadap anjing, tapi dari jauh kalau nampak dia jalan santai2 meolls boleh pusing ikut laluan lain

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2019 03:19 PM | Show all posts
ular, cicak, katak, biawak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular lipan katak.. ular n lipan tgk gmbr pn xblh.. blh msk mimpi..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
1- Ular
Paling takut sbb kebarangkalian utk berjumpa tu lbh tinggi.
Dah la blh menyelit kt mana..Eeee,seram.

2-Lintah
Takut yg geli gelaman
Blh melekat kt badan tanpa kita sedari..trauma bila fikir
Tp kita ada choice..x pergi kt habitat dia,maka x jumpa la.

3- Angsa
Asal eh,kerjanya nk kojar org jerk
Blh tahan sakit kena suduu dgn dgn paruh or mulut dia tu.
X cukup tanah iolss lari..huhu
Kdg2 xde pilihan,kena lalu jgk kt tempat dorang ada,sbb nak ke tempat yg dituju.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua jenis ular....takut. Lipan, cicak, ulat, lipas, katak - geli.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:10 PM | Show all posts
1) semua adik beradik lipan (sebab ada kes dulu masa camping boleh pulak merayap kat kaki)
2) bobbit worm
3) adik beradik ulat gonggok (masa kat kampung dulu mesti ada ulat gonggok hitam main cak cak)

Alah senang cerita binatang tu ada kaki banyak gilaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:36 PM | Show all posts
ular (takut n paling benci), buaya, anjing liar (anjing comel2 i suka..tgk gambar je la )

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.087907 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list