CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 20-10-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Tahfiz mamat pun sama jual nama bini.. Bini yg potoshoot siang malam dia yg founder bininya co founder. Kata syg bini lebih kenapa produk nama bini dia jd co founder je
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Omakkaw replied at 16-10-2019 11:35 PM
Patutlah  hari tu migha perli2  konon tgh deal biz juta2. Rupanya perli tok laki.  Laki bz 24/7 asyi ...

Ada terbaca dia punya caption sesuatu.. Pasal urus anak rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 17-10-2019 10:38 PM
Mana tak stress, laki dah la dok tinggai tinggai dia, pastu dah tak lekat kat rumah boleh pulak bu ...

Mighah ni anak tunggal ke xda adik beradik lain. Tgk mak pak asyik dgn dia ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 20-10-2019 01:19 AM
Mighah ni anak tunggal ke xda adik beradik lain. Tgk mak pak asyik dgn dia ja

Xpasti ank tunggal or x..if im not mistaken dia ni anak angkat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 20-10-2019 09:19 AM
Mighah ni anak tunggal ke xda adik beradik lain. Tgk mak pak asyik dgn dia ja

Tak tau la ada siblings lain dak. Dia tak pernah share sangat kan pasai adik beradik dia?
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Laki kalau ada bisnes, dia run sendiri2 je, bini tak kacau. Pompuan pulak kalau ada bisnes, sibuk ajak laki join venture, nak tolong naikkan taraf hidup laki sekali kononnya. Ada kawan aku pun gini, founder tudung tapi tak femes la, brand dia je agak femes, tapi owner low profile. Dari sebelum kawin dia yg kehulu ke hilir naikkan bisnes, dari jual kat bazar2 kecil sampai skrg bisnes dah income ratus ribu sebulan, elok je laki tumpang sekaki.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 18-10-2019 02:12 PM
hahaha laki belah utara mmg muka cenggitu kot
tp laki bihan tu boleh terima lagi la..
plus bihan ...

I tak boleh tengok laki bellaz tu senyum.
Semacam ja. Dengan misai ikan keli dia tu..euww sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:22 PM | Show all posts
meols idok kenal sapekah ini mohon sape2 tempek gmbr ig deols nk cter sikit sejarah hidup deols ni, jual ape, ape kisah yg ptut meols tau hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 19-10-2019 07:34 AM
peah tu ke?

I tak rasa peah.
Sebab i follow dia dlm fb n ig.
Dia bukan jenih mak cik bawang.
Tak nampak lagi la dia dok bawang sapa2 dalam socmed.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
PeahAhmad replied at 20-10-2019 12:18 PM
Haiii. Boleh dm peah sapa yg ampa dok sebut2 ni? Pls jgn dok buat onar fitnah merata. Tak pasai or ...

ala peah tkde org cakap uols buat punn. kalau u  cnfident u tkde citer pasai org tkyah kalut aihh. biasa yg kalut lebih ni yg ada bt kens. if uols tk nak amik tau psai org tk perlu laaa u buat id bru nak msuk komen sini. uols kan tak cakap pasal orang kan kan kannn
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 20-10-2019 12:40 PM
ala peah tkde org cakap uols buat punn. kalau u  cnfident u tkde citer pasai org tkyah kalut aihh. ...

Bukan kalut apa pun. Sbb terkejut tetiba nama dipetik. Pelik. Kita ni sibuk urus anak2 suami, duduk diam2 buat hal sendiri ja. Tak baik memfitnah. Bukak thread utk membawang pun tak bagus. Kita taktau hidup kita ni nanti mcm mana. Itu ja. Just nak pesan  kalau betul, meh send bukti sapa kawan2 kami yg kata kenal sangat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 20-10-2019 12:22 PM
meols idok kenal sapekah ini mohon sape2 tempek gmbr ig deols nk cter sikit sejarah hidup deols ni,  ...

Ig mereka nuramirah11 dan Elazman.

Couple hat suka hashtag #syukuralhamdulillah in semua posting. Sebelum cikepal dan jofliam femes dalam meriak, these both couple kakmighah dan lakinya elazman start meriak dulu dah.

Mighah start business dulu dgn jual skincare product timbang kati macam semua founder founder local malaysia jugak.

Lepas dah berduit sikit dia start business tudung. Lepas kawen dgn elazman, depa buka business jubah lelaki Elrah... rasanya now main income mmg dari Elrah dan sejak Elrah dah establish, elazman macam banyak run business asing dari bini dia. Suka dah buat joke bodo nak tambah cawangan etc.

Dulu waktu couple mmg super lovey dovey dua orang ni .. sambil tayang diri as relationshipgoal to bbnu, depa jugak tayang lifestyle yang sentiasa duit banyak beli kereta besar, designers stuff.

Standed MO malaysian instaseller.
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 01:03 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 20-10-2019 12:59 PM
Ig mereka nuramirah11 dan Elazman.

Couple hat suka hashtag #syukuralhamdulillah in semua postin ...

kiranya owner Elrah jubah tu ek??
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 19-10-2019 01:08 PM
Sama la ... i penah terjumpa dalam flight nak balik kampung. Mmg mekap dia scary mcm opera cina u  ...

Hahaha dia jawab la ig org cakap dia make up tebal cam opera cina.. hahaha iols ok je dgn dia sbb xfollow kat ig pon.. moga baik2 jelah dgn el.. anak dah 2.. mane leh baiki, baikilah elok2... dah sama cantik sama padan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 19-10-2019 02:21 AM
nope. tp i kwan dgn mmber mirah tuu uols. nak je i reveal spe mmber dia yg duk canang citer dia tu ...

Iols mcm tau u refer instafamous mana. Tp dorg dh x kwn rasanya. Iols speku gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 18-10-2019 08:55 PM
Huhu..x phm u ckp apa

Haha iols menaip dlm keadaan mengantuk..maksud i laki yg cmni dia akan selamanya terbiasa hidup bergantung kt bini..tak reti usaha sndri. Sbb dia dh sronok hidup mcmtu. Yg bini lak asal belaki asal dpt cinta ha gitula..mcm kokping la kan dia kata tak kisah org kata laki dia biawak sbb dia dh terima kokping seadanya dan bg dia cinta sepenuhnya gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Leeyana rahman pon kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:47 AM | Show all posts
siapa tahu macam mana nak follow thread? ada button follow ke camna ke? penat nak bukak thread satu2 and cari where i left out
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2019 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
apasal aku takleh reply komen org ni oi. mod help. awat kuar illegal content. gatai tngan nk mnjawab ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Bell kayman
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 03:54 PM GMT+8 , Processed in 0.082982 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list