CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 17-10-2019 03:21 PM | Show all posts
walaupun i selalu was2 je tgk muka dia ni mmg btl2 putih asli atau terlebih filter, tp tak harap pun kesudahan dia dgn EL..sbb tgk serasi bersama je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
U reap what u sow kekdahnya , sume benda ada price nya, duit berkepok , kete berderet , will never sustain a marriage , faking life, faking smiles, penat jah , xpe dik u can only get few n have to let go some, let go jelah laki kurang guna tu, better off without
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 03:33 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

awat la kalau dah nampak perilaku pemalas lagu tu masih nak kawin dgn jantan tuh

dgn harapan lelaki tu akan putar bertukar serta merta lepas kawin?
ow la hai
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:34 PM
mira ni dia sakit n meletup mcmni sbb tlalu lama berlakon yg dia bahagia. trlalu lama pendam. so las ...

apa jd sebenarnya? ada org ke tiga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 08:05 PM
cba scroll ig dia lama2 mcm dia pnah citer detail psl dia dpress sakit la apa sblum preggy anak 1s ...

byk.chuols tau psl mighah ni  meols ok ok je dgn kapel ni nmpk sepadan ler...kagum jgk dgn empayar elrah tu bole stand strong mcm other brands...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 08:05 PM
cba scroll ig dia lama2 mcm dia pnah citer detail psl dia dpress sakit la apa sblum preggy anak 1s ...

Mana tak stress, laki dah la dok tinggai tinggai dia, pastu dah tak lekat kat rumah boleh pulak buat lawak nak tambah bini baru kat ig.

Gila ka?

Jantan mcm ni memang tak tau nak hormat pompuan, and nampak mighah ni dok travel angkut anak pun dgn assistant dia or mak ayah dia. Selalunya mak dia kan yg tolong jaga anak anak dia sampai ramai ja dok tegor kat ig, mak dah tua jangan la dok suruh mak jaga anak kita.

Mighah tu pun sejenis suka merempan gak kat igs, mulut jahat jugak tu. Tak tau la nak kesian ke camne... tgk el layan dia gitu memang kesian  tapi ingatkan ayat dia belagak merempan dulu dulu tu.. terus nak rasa, hurm
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 17-10-2019 12:23 AM
Capikah aina gini gak kn...

Tu lagi satu.. waktu memviralkan kenmain laki bagi macam macam, naik limo la naik kapal la ssmbut birthday, kasik kereta lam

At the end ... baru nampak, hakikatnya bini yang kerja generate duit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal siapa diorang ni. Boleh tak sesiapa bagi IG diorang sebelum iols join membawang?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 17-10-2019 03:23 PM
U reap what u sow kekdahnya , sume benda ada price nya, duit berkepok , kete berderet , will never s ...

Kan..kdg2 iols rengsa melihat couple2 yg glam ni nak put up hapiness livin to the netizen expection gitu..semua kesweetan laki bini harus tayang selalu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 17-10-2019 03:33 PM
awat la kalau dah nampak perilaku pemalas lagu tu masih nak kawin dgn jantan tuh

dgn harapan le ...

Pd iols lelaki/suami yg dh biasa idup sng sbb bini akan selamanya mcm tu..contoh mcm kokping tu..kalau lelaki yg sng dia lain..dia akan buat hal cara lain.cari gf la hapa la..tp kalau bini yg sng n laki tu sng lenang dia susah nk lepaskn.dia lg rela susah
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Muabellaz?
Hat tu tak nmpk laki bekerja
.
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah hilang la
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
bobomimi replied at 18-10-2019 05:34 AM
Dah hilang la

apa yg hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:26 AM | Show all posts

gambar el azman lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:30 AM | Show all posts
labubuyung replied at 18-10-2019 04:38 AM
Muabellaz?
Hat tu tak nmpk laki bekerja
.

kan hat tu lagi x nmpak laki dia kerjaa...
dgn senyap mcm pelik centu aku xleh tgk btul la
hahahha
mmg tumpang bini...

kebnyakkan founder pompuan pon mostly mcm tu la...

yg naikkan pompuan pastu si laki tompang sama2 la naikkan
sorang lagi tp xberapa femes tp femes la kt utara
bihan... tu pon bini yg naikkan tp sama2 la buat bisnes at the end...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:49 AM | Show all posts
perasan dari dulu lagi caption kat ig migha ni byk perli2 kat perangai suami dia tapi still tunjuk diorg pasangan bahagia. semoga setiap masalah ada jalan penyelesaian yg terbaik la buat theyols
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 02:12 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 18-10-2019 12:20 PM
bihan n muabellaz mcm sepesen la. laki mcm tk tauu buat apa. muka laki pun mcm sepesen kann. peel  ...

hahaha laki belah utara mmg muka cenggitu kot
tp laki bihan tu boleh terima lagi la..
plus bihan tu product dia masyuk jugak
so part2 kerja yg berat2 sure laki dia yg handle..

tp laki muabellaz tu urmmmm cara senyum ponnn lain betui hahahha
plus muabellaz pon product tak de rancak sgt kan cuma event la bnyakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 03:54 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 17-10-2019 10:48 PM
Tak kenal siapa diorang ni. Boleh tak sesiapa bagi IG diorang sebelum iols join membawang?

@nuramirah11
laki nya @elazman
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 05:25 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 09:43 PM
i wish i can tell her jgn pcaya sgt dgn kawan2 dlm group wasap skolah dia tu. dlm tu mirah duk sel ...

kak mighah ni sekolah mana? ai tau dia org a.staq sajo
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 18-10-2019 10:30 AM
kan hat tu lagi x nmpak laki dia kerjaa...
dgn senyap mcm pelik centu aku xleh tgk btul la
hahah ...

Rasanya laki bihan n bella ni keja makan gaji mcm org marhaen ..bila bini da berjaya diorg pn tolong la bab2 tenaga lelaki hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:59 PM GMT+8 , Processed in 0.083542 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list