CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 17-10-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Capikah aina gini gak kn...


Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 16-10-2019 09:56 PM
Dia jual apa

Dulu die jual produk skincare,  timbang kiloss,  name ape lupe da,  tapi ade nme die la produk tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah minat dgn makcik show off sambil bersyukur Alhamdulillah ni. Tapi dulu ada la jugak tengok ig dia sebab kawan iols agent skincare dia tu.

Kalau diorang ni cerai susah gak tu. Banyak nak kena divide.
Building elrah kat bangi tu. Pastu rumah diorang yg 3 storey tu (dah pindah masuk ke? Dulu nampak mighah share gambar depan rumah belum siap)

Skarang dia selalu jugak pakai duck sambil2 tag the duck group tapi so far belum dinotice vivy kot haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:49 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 05:53 PM
bella tu bella amara ke ? pleasee el ni kutuk kaw2 kot carl tu dlu. time ada 1 talk tu. mcm ada mn ...

lorhhhh yeke. nampak akrab gituh. smpai carl jmpa dia malam2 dgn kantoi bwk awek tak bertudung dlm kete masa tu then netizen speku tu bella
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:52 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

mmg ramai u. laki LR pn sama. dh gah nama LR baru dia bukak biz under nama dia plak. untung theyols dpt kerah idea bini
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:31 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

omg kesiannya sheols.. mmg nampak el dominant kalau bab business tapi tak sangka yaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:33 AM | Show all posts
flipolivio replied at 16-10-2019 07:57 PM
tp el n carl mmg masing2 bermuka2.. carl kat belakang kutuk2 el jugak.. el pon sama je kutuk carl. ...

hahaha helokkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka mighah walaupon suka show off. Entah la i rasa sheol ni baik. Tp el tu mmg idung belang
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 16-10-2019 10:59 PM
Semua laki tumpang bini yach.

Vivy and Fadzha obviously laki dia run business bini

Bab el tu. Dulu masa dia wedding photographer, kwn2 i pun photographers gak. Depa join expo kawin kt pwtc/midveli..duduk sebelah dgn el. Tapi dia mmg pandai buat sale. Sehari boleh dapat 50custmr/ rm50k

Samada pakej dia murah, or dia pandai pikat.

I pun neluat juga dgn dik.mighah n el. But sampai nak cerai i pun sedih gak. Kesian juga. Dah anak 2
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:32 AM | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 11:15 AM
seriusss. kantoi gambar ke ?? tp tk pelik kan sbb belle pun jenis freehair. artu time kecoh2 diorg ...

ade video u. ade forumer smpt ss. chuols tgk kt thread instafamous. meols pn lupa dh. dlm tu semua dh tertumpah teh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:34 AM | Show all posts
mizruncing replied at 17-10-2019 09:49 AM
lorhhhh yeke. nampak akrab gituh. smpai carl jmpa dia malam2 dgn kantoi bwk awek tak bertudung dlm ...

hahaha...so apa keputusan nya chuols? awek free hair tu belle or bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:00 PM | Show all posts
messymimi replied at 17-10-2019 11:34 AM
hahaha...so apa keputusan nya chuols? awek free hair tu belle or bukan?

ramai speku mmg belle. sbb klu awek lain mmg kantoi hbs laa. sbb el siap record kot. mase tu carl nk tyg kete baru dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 11:15 AM
seriusss. kantoi gambar ke ?? tp tk pelik kan sbb belle pun jenis freehair. artu time kecoh2 diorg ...

I nak confirm kan belle? Bella ammara? Serius freehair? Alamak.. Xjadi la minat kat dia.. Nampak tudung selalu tutup dada..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

I sangka baik mgkin ptg tu je el betul2 xlarat. Sb dri kejayaan elrah tu bkn biasa2 punya kejayaan. Di saat baju2 lelaki yg lain xboleh survive, elrah boleh bukak cawangan, tiap2 thn ramai org waktu raya. So i tutup mata jah. I know el work hard for that
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 11:13 AM
aah dia phtographer time tu. ex dia nama apa ntah. nina ke apa tu. kira time tu pun dia mnmpang pm ...

Ex el ni nina yg ibu putih tu kan? At least pilihan heols wiser la. I follow mighah ni dri zmn kelisa lg. Mighah ni geng2 kak fel lindungan kaabah jgk masa theyol sama2 free hair. Apa yg i nmpk mmg dua2 work hard tp el femes sbb kapel dgn mighah. Sb mighah dah femes dlu . Masa tu muka dia mcm che ta sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:41 PM
yaaa. 157 159 gtuu. dia tk lah versi rendah mcm 148 ke apa. tp idokleh smpai 168 gituu mcm digambr ...

Sedih iols 157-159 dikategorikan rendah
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:34 PM
mira ni dia sakit n meletup mcmni sbb tlalu lama berlakon yg dia bahagia. trlalu lama pendam. so las ...

Spill the tea pliss . Apa yg el buat dkt dia? Tp dri dlu lg nampak mighah je mcm yg terkejar2 dgn el. Nampak la mighah ni yg lebih syg el compare el syg mighah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:41 PM
yaaa. 157 159 gtuu. dia tk lah versi rendah mcm 148 ke apa. tp idokleh smpai 168 gituu mcm digambr ...

Btw i x rasa mighah ni 157 above. Sbb el tu pendek jah. Around 158 below. So confirm mighah lg rendah dri tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:45 PM | Show all posts
anony-mous replied at 17-10-2019 02:09 PM
Sedih iols 157-159 dikategorikan rendah

tinggi iols 157 je. rasa rendah jugak la chuols hahahah.
kalau lebih 160 tu baru category tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 02:47 PM | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:34 PM
mira ni dia sakit n meletup mcmni sbb tlalu lama berlakon yg dia bahagia. trlalu lama pendam. so las ...

sheols sakit apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.081770 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list