CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 21-3-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan la migha tu nak tinggal dia..rete banyak heheh renovate bungalow kawkawpunya xkan nak lepaskan kot hehe

Tp tanggungan pun besar je nampak jutawan tp dia pun sbnryna buat mcm francais kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2020 04:18 PM | Show all posts
Tak gemar sgt migha tu....bedak setepek kat muka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi x jadi tutup kes eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 07:58 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 21-3-2020 05:13 PM
Xkan la migha tu nak tinggal dia..rete banyak heheh renovate bungalow kawkawpunya xkan nak lepaskan  ...

umah yg di renovate tu semi d
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cringe pulak tgk mak2 org dgn penampilan ala2 ustazah bertiktok. Harap dia stop ya. Xsesuai la mighah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 20-3-2020 11:54 PM
Really? Sebaik i sempat ss!

Share pliss.. X sempat baca
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 28-3-2020 06:48 PM
Cringe pulak tgk mak2 org dgn penampilan ala2 ustazah bertiktok. Harap dia stop ya. Xsesuai la migha ...

Tulah i pon rengsa nengoknye.. udoh2 la anak 2 kaknmighah wehhh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 21-3-2020 05:13 PM
Xkan la migha tu nak tinggal dia..rete banyak heheh renovate bungalow kawkawpunya xkan nak lepaskan  ...

Ghumah tu await xsiap2? Si yana dgn hafiz dah siap berumahtangga kan? Deme beli dekat2 kan mase baik2 dlu laaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada pic dgn bapa mighah dia tulis " ketua keluarga dgn ketua keluarga"
Maksudnya el bukan ketua keliarga ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-5-2020 10:53 AM
Ada pic dgn bapa mighah dia tulis " ketua keluarga dgn ketua keluarga"
Maksudnya el bukan ketua kel ...

Eh tp aritu dah baik lakibini kn?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Si el je yg beria nk berbaik. Tp si migha alhamdulillahsyukur ni mcm sengaja nk main tarik tali. Still 'jual mahal'..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
vy288 replied at 24-2-2020 01:37 PM
dari dulu tak berkenan dengan mira tu. kat gambar dia putih sangat dah macam hantu cina

macam opera cina
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 11-5-2020 10:53 AM
Ada pic dgn bapa mighah dia tulis " ketua keluarga dgn ketua keluarga"
Maksudnya el bukan ketua kel ...

Sbb mase pkp kn dia duk kedah.. ni baru dia blk bangi kn?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig el ramai komen tak dapat baju. Kualiti out, order lain dapat lain
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:43 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 21-3-2020 05:13 PM
Xkan la migha tu nak tinggal dia..rete banyak heheh renovate bungalow kawkawpunya xkan nak lepaskan  ...

takde la jutawan mana pun...
audit report company tak untung pun...
sembang pung pang pung pang je lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-5-2020 07:43 AM
takde la jutawan mana pun...
audit report company tak untung pun...
sembang pung pang pung pang  ...

I ingat diorg kaya raya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2020 10:28 PM | Show all posts
Mirfi replied at 29-5-2020 10:23 PM
I ingat diorg kaya raya

orang kaya raya dah ada mansion dah chuolsss... takat elazman ni bukan lah kaya raya setakat pung pang pung pang juta2 sales untuk tarik agen... padahal tak untung pun audit report

bayangkanlah datin dr serina latif yang rumah dekat bukit tunku tu sales tak juta2 sebulan pun dah ada mansion dan swimming pool paling besar di kawasan elit tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 29-5-2020 10:28 PM
orang kaya raya dah ada mansion dah chuolsss... takat elazman ni bukan lah kaya raya setakat pung  ...

Kesiannya terpaksa berlakon kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 26-5-2020 01:39 AM
Tgk ig el ramai komen tak dapat baju. Kualiti out, order lain dapat lain

Nasib husband i tak jadi agent jual baju raya aritu. Tapi lesap gak rm30 lebih duit registee jadi agent.
Dah masuk group telegram. Tapi sekali je upload koleksi gambar baju, itu je. Takde nak share proper testimoni ke video ke utk agent2 ni upload kt ig n fb
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ada je gambor raya depa berdua.. musykil!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.213962 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list