CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 4-11-2019 01:21 PM | Show all posts
Nie kes nak tiru alip syukri ke? Gimik2 murah depa berdua.

Nak bagi orang dok sembang borak pasal depa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-11-2019 03:59 PM | Show all posts
amirah pun baru balik bangkok hua hin. pergi tenangkan fikiran maybe.. nampak enjoy ja dia kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:53 AM | Show all posts
mighah ni yang suka edit gambar kasik tinggi luar biasa mcm tak masuk akal tu kan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini la dia bahana socmed . Bila ko hidup berlandas kn socmed ada byk mata /hati yg tak suka.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 10:41 AM | Show all posts
tak berapa ambik tau sgt psl theyols ni. tp i ade jgk baju bynuramirah n bju melayu elrah. tp knl2 gitu jela founder nya. semoga baik2 je. kdg2 kt ig je npk manis lit lit tp dlm hati sape yg tau. byk duit pn tak semestinya bahagia. ari tu pn penah trbaca jgk status mengundang founder LR kt ig. last2 ok je lagi depa laki bini. so give they some time. masing2 dlm proses nk perbaiki diri maybe
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ye kan nk cerai.. ada si pihak ppuan ni buat q&a ada follower tanya sheols single mom ke? Sheols jwab belom lagi.. takde pulak deny cam org tny anak sape jaga, dia jwb dedua jaga.. hopefully dptlah cari jln terbaik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama pulak tak tgk IG mighahshukur ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baik baik saja

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2019 04:01 PM | Show all posts

kesiannya kalau betul. anak yg 1st tu speech delay kan. mcm2 dugaan dpt kt mira
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tupperwarepink replied at 19-11-2019 04:01 PM
kesiannya kalau betul. anak yg 1st tu speech delay kan. mcm2 dugaan dpt kt mira

La.. Yeke? Seriously I pun tak tahu anak dia speech delay. Patut la anak dia tak bercakap. I baru perasan lepas tengok balik video2 anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan pulak p jenguk ig dia. Selama ni tak minat nak tgk apetah lagi bukak sound, harini gigih pulak tengok. Rupanya best jugak dgr dia duk beletiaq hahaha

Yg kelakarnya, lupa nama ig dia ape, p search mighaalhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Panjang kalau nak cerita pasal el ni. Klcc pun dia yang buat

apa2 pun mirah, buatlah pilihan yang terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 23-11-2019 03:01 AM
Panjang kalau nak cerita pasal el ni. Klcc pun dia yang buat

apa2 pun mirah, buatlah pilihan y ...

cuba lah cerita pasal el.. nk jugak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 23-11-2019 03:01 AM
Panjang kalau nak cerita pasal el ni. Klcc pun dia yang buat

apa2 pun mirah, buatlah pilihan y ...

Klcc dia yg buat? Sejenis sembang vavi terbang ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 04:02 PM | Show all posts
iena_jr replied at 23-11-2019 03:01 AM
Panjang kalau nak cerita pasal el ni. Klcc pun dia yang buat

apa2 pun mirah, buatlah pilihan y ...

we want more, please update pasal el
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 19-11-2019 07:33 PM
Layan pulak p jenguk ig dia. Selama ni tak minat nak tgk apetah lagi bukak sound, harini gigih pulak ...

Sb tu i ada soft spot dkt dia ni i rasa sheol ni mmg baik. Part mekap n edit gmbar tu i tutup mata jah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
iena_jr replied at 23-11-2019 03:01 AM
Panjang kalau nak cerita pasal el ni. Klcc pun dia yang buat

apa2 pun mirah, buatlah pilihan y ...

Tumpahkan teh tarik itu sisthur...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2019 06:34 PM
Sb tu i ada soft spot dkt dia ni  i rasa sheol ni mmg baik. Part mekap n edit gmbar tu i tutup m ...

Haha tu la terhibur pulak aiols. Tapi mmg npk gigih la skrg. Dgn anak2 lagi. Bab mekap tu ya tuhan mmg putih nau nau huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa dia ada masalah dgn el ke? Kesian juga kat migha alhamdulillah ni. Tp skrg lately nampak dia kuat bergeng dgn tai tai. Jenis surirumah yg laki kayooo keje duk lepak shopping jee
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 19-11-2019 07:33 PM
Layan pulak p jenguk ig dia. Selama ni tak minat nak tgk apetah lagi bukak sound, harini gigih pulak ...

Yes sis..duk jumpa doctor until therapy kt prince court sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.186564 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list