CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 23-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 23-10-2019 03:51 PM
ohh laki dia memang tak keja ka? selalu dok nampak depa dok lepak amancentral.
tapi income lebat  ...

seronok nau tgk geng2 timbang kilo ni bebelanja hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 23-10-2019 03:51 PM
ohh laki dia memang tak keja ka? selalu dok nampak depa dok lepak amancentral.
tapi income lebat  ...

I rasa guna duit bella jgk tu. ish i mmg x cayer la. Biasanya kalau gini mmg guna duit wife pastu wife pura2 terkejut. Sah2 bini lg kaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:47 AM | Show all posts
allhaillll replied at 23-10-2019 05:36 PM
seronok nau tgk geng2 timbang kilo ni bebelanja hmmmm

masyukk kot.. keuntungan lebih 50% dari harga modal kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 11:49 AM | Show all posts
anony-mous replied at 23-10-2019 10:54 PM
I rasa guna duit bella jgk tu. ish i mmg x cayer la. Biasanya kalau gini mmg guna duit wife pastu  ...

satu lagi, kalau jumpa mesti nampak dia try hard nak tunjuk dia pakai branded stuff.
mkn kat nandos ja kot tapi rayban tak bukak.. sling bag gucci wajib tapi nampak rempitzzz sangat
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ejna replied at 22-10-2019 05:10 PM
Lorr 159cm je ke?? Meols igt tinggai  sgt la si migha ni sbb gmbr dia semua tunjuk mcm di tinggi g ...

Ye npk tgi sbb dia suke edit babe. Dia laki bini sama je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ejna replied at 22-10-2019 05:10 PM
Lorr 159cm je ke?? Meols igt tinggai  sgt la si migha ni sbb gmbr dia semua tunjuk mcm di tinggi g ...

I xrasa dia 159..pernah jmpa dia kat dpn butik dia..iols 160 je Tp obviously dia rendah sgt la..mcm 150 kebawah je...kecik je mira ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 01:12 PM | Show all posts
suara dia mmg mcm tu ke? cover2 cuns
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 03:00 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 19-10-2019 01:08 PM
Sama la ... i penah terjumpa dalam flight nak balik kampung. Mmg mekap dia scary mcm opera cina u  ...

i tak tau dia edit ka apa..tp nampak ketinggian dan kurus dia tu tak balance..campur dgn putih pelik..
da macam rupa bini popeye daa


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka el ni muka baik2 ja... Muka innocent abesss... Muka ayah yg penyang... Suami yg baik.. Apalah silap nya ya... Hubungan susah nak kekal....
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x kenallll nextttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 12:24 PM | Show all posts
nuril86 replied at 21-10-2019 10:10 AM
mak oiii... putih lepak2 dia punye muke... dasat plak oii tgk mekap.... campur filter lg.... :sweat3 ...

pernah jmpa depan2..bedak berkati kat muka, minyak wangi punya la kuat bau..mcm tuang satu botol kat badan..padahal iols dok jauh dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 02:10 PM | Show all posts
betul tu. dia kecik je tak tinggi lampai macam dalam gambar dan bedak memang berkati kati tebal. melepak bedak dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2019 02:47 PM | Show all posts
bori stoberi laki hitam legam
awat hang tak bagi laki hang minum kopi puteh turboo hang
yang si bellaz tu aku da xpoloow dia kt fb
bosan gila tgk cara dia makeup
pprt sangat
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 20-10-2019 12:05 PM
Tak tau la ada siblings lain dak. Dia tak pernah share sangat kan pasai adik beradik dia?

.
,dia ada adik beradik tapi dari baby duduk dengan mak ayah angkat. Makpak angkat ni xde anak and dia memang ditatang bagai minyak yg penuh la kiranya
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ninjamommy replied at 31-10-2019 08:04 AM
.
,dia ada adik beradik tapi dari baby duduk dengan mak ayah angkat. Makpak angkat ni xde anak a ...

Yg selalu dia upload di insta tu mak pak betul atau mak pak angkat dia? Mmg nampak dia syg betul kt deorg
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 10:06 AM | Show all posts
oh my
fung sai yuk ke wong fei hung tu?
terkejut iols
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 04:49 PM | Show all posts
NazRysha replied at 30-10-2019 02:47 PM
bori stoberi laki hitam legam
awat hang tak bagi laki hang minum kopi puteh turboo hang
yang si be ...

sah2 la stoberi tu ccuk kasi putih..ofismate aku minum smpai 5kotak legam gak aku tgok..duit da perabih beli kopi turbo nitro tuh

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 1-11-2019 04:49 PM
sah2 la stoberi tu ccuk kasi putih..ofismate aku minum smpai 5kotak legam gak aku tgok..duit da pe ...

Cucuk2 bagi putih ni tak jahanam ke buah pinggang? Tu cucuk bg putih belum lg cucuk filler kat bibir, kat hidung.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ninjamommy replied at 31-10-2019 08:04 AM
.
,dia ada adik beradik tapi dari baby duduk dengan mak ayah angkat. Makpak angkat ni xde anak a ...

Kiranya mak ayah yg selalu kat ig tu mak ayah angkat dia ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 1-11-2019 06:08 PM
Cucuk2 bagi putih ni tak jahanam ke buah pinggang? Tu cucuk bg putih belum lg cucuk filler kat bib ...

Stoberi ni pndai dy g ccuk bgi putih badan demi jual produk smpai kaya raya..so sheollss da prepare duit kos perubatan hasil duit2 meleis2 yg impikn kulit putih persis robert pattisson dlm cter twilight tu berduyun g beli siap wt stok berbulan2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:47 AM GMT+8 , Processed in 3.771395 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list