CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 18-10-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 17-10-2019 11:18 PM
Pd iols lelaki/suami yg dh biasa idup sng sbb bini akan selamanya mcm tu..contoh mcm kokping tu..k ...

Huhu..x phm u ckp apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 09:43 PM
i wish i can tell her jgn pcaya sgt dgn kawan2 dlm group wasap skolah dia tu. dlm tu mirah duk sel ...

Naked pic? Ish....bhya btl kwn2
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 17-10-2019 03:21 PM
walaupun i selalu was2 je tgk muka dia ni mmg btl2 putih asli atau terlebih filter, tp tak harap pun ...

I pernah bump with her, ank n parents. .

Tebal gila bedak...yg putih pastu tudung yg labuh gila....sbb tu i cam die...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:34 PM
mira ni dia sakit n meletup mcmni sbb tlalu lama berlakon yg dia bahagia. trlalu lama pendam. so las ...

Sedihnye bc...

But bitchy nye kawan2... Sanggup membawang atas kesedihan org lain....mmb2 migha ni toksik...
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 01:43 PM
i wish i can tell her jgn pcaya sgt dgn kawan2 dlm group wasap skolah dia tu. dlm tu mirah duk sel ...

Saina seposen?
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 09:43 PM
i wish i can tell her jgn pcaya sgt dgn kawan2 dlm group wasap skolah dia tu. dlm tu mirah duk sel ...

Kenapa dia share naked pic dkt kengkawan pompuan. Baik mana pon iols ng kawan pempuan xdd smapai nk share gmbar naked pelik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelikla..napa la suka sgt tipu kat medsoc..in reality rupa n tinggi tak mcm tu pn.. family depa tak kata apa ke??
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:04 PM
dr zaman bujang lg mira ni style pi mana2 dgn mak ayah dia. i is teringat ada sorg kawan ni mmg ka ...

Kesian plak kat mighah
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 17-10-2019 12:41 PM
yaaa. 157 159 gtuu. dia tk lah versi rendah mcm 148 ke apa. tp idokleh smpai 168 gituu mcm digambr ...

Ok dh mcm tu i ingt dia jns petite btul smp x blh trime dia rendah. Utk tgi cmtu kire ok lh
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 18-10-2019 02:21 PM
haha betul laaaaa tuuu.

Uolss dari seposen? Ngeh3x..
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sheqim at 20-10-2019 01:07 PM
gurlzgrape replied at 18-10-2019 10:20 PM
bukan naked body uols. naked face je. off make up yg btul2 off. tkde edit apa2 lsung yg mmg jelas  ...


Hahahahaha uols niiii hahaha igtkan naked badan


Moga helok2 jelahh utk sume
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 16-10-2019 02:29 PM
tgi dia around 159 gitu je rsanya real2. sbb i 163. dia dlm paras bahu i. tp dlm ig tinggi gilaaaa ...

Dia 155 or 157 je uolss rasanya, sbb dia penah sendiri ngaku di insta satu masa dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 19-10-2019 02:21 AM
yeah around that la u. tp mmg bkan below 150 la . sbb dia tk la kemetot sgt.

Standard ketinggian pompuan melayu la kan 155-160 tu. Tapi dlm gmbr makaih mcm 170 dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 18-10-2019 06:21 PM
nope. tp i kwan dgn mmber mirah tuu uols. nak je i reveal spe mmber dia yg duk canang citer dia tu ...

Iols mcm tahu je spe kwn instafamous dia tu..klu geng2 seposen mmg tahu sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 19-10-2019 02:21 AM
nope. tp i kwan dgn mmber mirah tuu uols. nak je i reveal spe mmber dia yg duk canang citer dia tu ...

peah tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 18-10-2019 09:00 PM
I pernah bump with her, ank n parents. .

Tebal gila bedak...yg putih pastu tudung yg labuh gila ...

Sama la ... i penah terjumpa dalam flight nak balik kampung. Mmg mekap dia scary mcm opera cina u tengok face to face. Putih lain macam mcm tepung gomak.

Seriously no joke. And dia memang tak tinggi pun, dalam 150cm lebih kot. Tapi dia kurus kan, pakai pandai angle ambik gambar harus la nampak lonjong.
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 16-10-2019 01:25 AM
Nak kena sediakan popcorn ni. Btw amira ni suke betul edit gmbo bg kurus tinggi ek

Irl dia mmg kurus tp xde la tinggi sgt dlm 158 mcm tu.. Utk omak ank 2 pada iols dia lawo,  makeup tebal la tapi
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
gurlzgrape replied at 19-10-2019 02:21 AM
nope. tp i kwan dgn mmber mirah tuu uols. nak je i reveal spe mmber dia yg duk canang citer dia tu ...

Gang2 jelitawan negara kah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 18-10-2019 08:55 PM
Huhu..x phm u ckp apa

I baca banyak kali jgak nak faham kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 19-10-2019 01:08 PM
Sama la ... i penah terjumpa dalam flight nak balik kampung. Mmg mekap dia scary mcm opera cina u  ...

Mcm mana ya dorg2 instapemes ni mekap 10inci boleh berjalan ngan penuh keyakinan?
I pakai serum, sunblock, moisturizer lepas tu lapis ngn bedak johnson baby pun kadang balik2 tengok cermin takut tertebal bedak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.076921 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list