CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: gurlzgrape

nuramirah #syukuralhamdulillahh dah delete semua gambar elazman???

    [Copy link]
Post time 26-12-2021 04:33 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 16-10-2019 08:17 AM
SiapakAhhhhh???

Saya pun... Sapa mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
pearhijau replied at 16-10-2019 05:31 PM
Yatie tu elok lagi kot..idak ler nmpk muka filter...ni putih melepak lain mcm..

Puteh nabira razari...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 09:44 AM | Show all posts
Alhamdulillah, lama dah amirah tak update, doa ramai orang dah termakbul, rasa-rasanya mereka dah bersatu kembali dan tak lama lagi Inn sha Allah akan lahir anak ke-3, mari lah kita doa doa kan yang baik
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 9-1-2022 09:44 AM
Alhamdulillah, lama dah amirah tak update, doa ramai orang dah termakbul, rasa-rasanya mereka dah be ...

biar betul? xjd cerai ke? tgk
live dia kata bulan depan dia akan single..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 06:57 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 9-1-2022 09:44 AM
Alhamdulillah, lama dah amirah tak update, doa ramai orang dah termakbul, rasa-rasanya mereka dah be ...

Haaa pulakk ? Bio betul..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:58 PM | Show all posts
senyap dah bini dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Support sistem el kuat jua.. Kakak n abg2x die support die... So mmg kene dgr both side... Baik mira baik el botg pon xbetol mana..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:43 AM | Show all posts
ada lagi ke yg berminat dgn baju jenama EL + bini dia ni RAH?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berbaik balik ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke el ni dulu suka pukul kak mighah
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemahjemah replied at 21-1-2022 11:20 PM
Dah berbaik balik ke ?

Tgk kat igstory siti awe kak mighah dah pisah dgn el
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah berubah status…settle dah kes agaknya now nk ke high court pulak ni mesti tuntut hadanah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 26-1-2022 11:21 PM
Tgk kat igstory siti awe kak mighah dah pisah dgn el

Haah n tetiba kwn dia tu  claim kata cheater, beater.. refer to El kan, dlu mcm mighah kta issue harta/ business je
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat igs siti awe..katanya migha cerai last week sbb el curang n pukul?…bkn ke el tu gila duit je n x duduk sebumbung lama dh…migha kena lafaz cerai kan smlm?…pening iols baca igs siti awe sbb tak masuk ngn jln cerita migha alhamdulillah…ke siti awe ni cerita psl kawan dia yg lain smbil ucap tahniah kt migha alhamdulillah?…
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah cerai ye
Syukuralhamdulillah
Kalau betul pasal pukul curang tu tak mention pun takpelah
Biar org lain spill the beans hahaHaha
Both can move on
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Migha nampak ceria. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:39 PM | Show all posts
bahagia yg ditunjuk2 sangat di medsos ni ternyata tidaklah seindah dan sebahagia mana yer..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 03:03 PM | Show all posts
dah rasmi ye bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah dah bercerai tp alhamdulillah terlepas dr laki mcm el tu.. Tgk dr igs sitiawe tu.. Dr 2017 lg bertahan huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah or kena kata tahniah ya ntahla apapun ia tetap berita sedih takde sapa nak bercerai berai tapi perkahwinan ni ibarat perjudian.
Iols pasti bab makan minum pakai insya Allah cukup sbb dia ada bisnes sendiri bagai.
Mampu untuk hidup berdikari.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:49 PM GMT+8 , Processed in 0.076057 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list